Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 150151152153154 ... 232>
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 12:11

leon1601 написав:
budivelnik написав:
надо признать, шо смета в Украине, это документ под грифом "совершенно секретно",
и думаю никому не надо объяснять почему

Так і в супер відкритій компанії Кока-кола - Ви кошторис виготовлення продукту ніколи не побачите :D , а якщо точніше , то реальний кошторис відноситься до категорії комерційна таємниця на будь якому підприємстві в якого є конкуренти . Вам повинно бути відомо , що запитання величини заробітної плати на заході взагалі не допустиме , а ця величина повністю розшифровується з допомогою кошториса ( при чому не для конкретної особи , а для всієї організації в цілому ) , так само з допомогою кошториса можна вичислити ноу-хау які приміняє підприємство ( наприклад я свій Вам не привожу , бо з його допомогою можна вирахувати яким чином я провожу здешевлення по заробітній платі за рахунок технологій і конструктивних замін одних матеріалів на інші ) , адже ці нюанси позволяють мені працювати з прибутком навіть на ринку який впав на 40 % по долару
впрочем и так в два раза сложаться, и без рисоедов, тока не так быстро как хотелось бы

Хотілось би дещо уточнити . Падіння в два рази Ви вираховуєте від яких цифр :?:
Наприклад сьогодні на ринку є мінімальна 8300 ( 1040 доларів ) - КГС і наприклад індекс домік нет 1660 , то по Вашом через два роки буде 4150 (520 ) - мінімальна і 830 - середня :?:

Регіон:
Київська
Нормативна вартість квадратного метра житла, грн. (за даними Держбуду):
4154

http://www.molod-kredit.gov.ua/calc.php

Я думаю, что Вы манипулируете понятиями, подменяя понятие мынымальна вартысть кв.м. що продаеться Нормативною вартістю квадратного метра житла, грн. (за даними Держбуду)" и начинаете их сравнивать.

ЭТО СОВСЕМ РАЗНЫЕ ПОНЯТИЯ, и разница описывалась уже не один раз.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 12:20

не говорю конкретно про вас, но в большинстве случаев 100% просили на этапе котлована

Я підозрюю , що Ви дещо пересмикуєте поняття :wink:
Якщо людина платила на етапі котловану , то вона однозначно не платила таку ж ціну як і той хто купував вже готове житло і різниця між цими цінами була не менше 20 % .
Если спрос на новострои упал в 3 раза, то почему цена не падаеь адекватно? Тот уровень, который есть сейчас далеко не адекватный. Тем более, если учитывать сегодняшние проценты на кредитование

Адекватність рівня визначають не аналітики з статтями за які вони навіть пляшкою коньяку не відповідають , а власники грошей і власники товару . Якщо власник грошей згодився поміняти свою власність ( гроші ) на нерухомість , а власник нерухомості згоден за свою власність ( квадратні метри ) отримати гроші , то цей рівень і є адекватним для данної угоди , щоб там хто не розповідав
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2988 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 13:56

budivelnik
Добре, так і є, але ключовим питанням було те, що власники грошей втратили довіру до власників нерухомості, в звязку з чим кількість власників грошей, яка ще згодна обміняти свою власність на нерухомість за поточними цінами, зменшилась УТРИЧІ. Чи не є це спонуканням до перегляду ціни зі сторони власника нерухомості?
Studenteg

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 13:56

Dimchickk написав:Так меня подмывает забить на покупку квартиры в Киеве (в качестве перспективного вложения денег) и приобрести квартирку в Алании. Вчера просматривал варианты, самое интересное, что есть на что глянуть, за те же 100-110 штук баксов квартиры в 5 минутах от моря, в комплексах бассейны, квартиры под 75-90 квадратов, с ремонтами и частично мебелью. И для перепродажи потом, они явно будет интереснее чем Киев, потому как вся Европа в Турции отдыхает, а в Киев только из наших областей едут. Еще и евро падать начало, так что квартиры в Турции еще перспективнее стали.

Димчик, да какая там на хр перспектива))

а там да, смачные цены и природа средиземноморская))

я уже давно в пример ставил, шо там и земля не дешевая, и строительство дорогое, сейсмоустойчивое, малоэтажное, и отделка полная, и рабочие не 3000 грн получают, а стоит как убитый хрущ на окраине Киева)))
а нам тут сказки рассказывают про тяжку долю строителей и дорогие стройматериалы(которые сами в основном и делают))

к примеру на ЮБК цены намного выше, причем в элитке зашкаливают и стоит пустая
какой обеспеченный, в здравом уме, человек купит квартиру по 4-5куе за метр в комплексе в Ялте(голые стены)), если в Анталии цены в 2-3 раза меньше? ведь даже летать порой дешевле в Турцию, чем в Крым, а по времени почти тоже самое
это все ошибки в маркетинге застройщиков

поверьте, не будет уже шары, цирк уехал еще в 2007
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 14:11

Добре, так і є, але ключовим питанням було те, що власники грошей втратили довіру до власників нерухомості, в звязку з чим кількість власників грошей, яка ще згодна обміняти свою власність на нерухомість за поточними цінами, зменшилась УТРИЧІ. Чи не є це спонуканням до перегляду ціни зі сторони власника нерухомості?

Поясніть будь ласка тоді , чому тоді одночасно у всьому світі власники грошей втратили довіру до автомобілів і житла :?: При чому як в Японії де ціна 6 000 доларів квадрат, Дубай - 3000 доларів - , так і в Латвії - ціна 600 євро квадрат :?: Правда є виключення , Китай - на 40 % збільшив продаж авто і на 200 % продаж землі і ціни там 10 000 - 30 000 доларів сотка.
Це і є наслідок кризи , адже щоб вижити людина починає відмовлятись від того , без чого можна прожити . Без додаткових квадратних метрів прожити можна ( зараз у нас в середньому по 20 кв на особу , а в 1960 було по 10 і нічого , жили , і народжуванність була вищою ніж сьогодні :D ) , але чому за те що Ви економите повинен платити будівельник своїми доходами , він же також живе в Україні і для нього вартість продуктів харчування і медицини впливає не менше ніж на Вас
а там да, смачные цены и природа средиземноморская))

Хлопці визначтесь самі , що Ви хочете .
Якщо для Вас критична ціна в 1300 доларів за квадрат , і Ви в стані її заплатити , давайте до мене , за ці гроші десь в лісі я Вам таку хатинку забабахаю , турки сховаються , і сейсмостійка буде і літати не треба і менінгітів з обміном валюти ніяких - як не крути сплошна економія :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 14:19

budivelnik
а де ще в світі попит на новобудові впав утричі?
Studenteg

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 14:32

1 Я не моніторю новобудови в світі
2 Ми молода держава , в якій основні накопичення були зроблені на протязі останніх 10 років , продаж житла ніколи не вівся за рахунок річного доходу , тому як тільки накопичення за 2009 рік опустились в рази за рахунок девальвації гривні в 2008 , так відразу зменшились кошти які тратились на купівлю житла .
3 Є така штука як вартість грошей , назвіть мені країни де вартість грошей зросла в 2 рази і я назву Вам країни де кількість новобудов зменшилась
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 14:37

budivelnik написав:Хлопці визначтесь самі , що Ви хочете .
Якщо для Вас критична ціна в 1300 доларів за квадрат , і Ви в стані її заплатити , давайте до мене , за ці гроші десь в лісі я Вам таку хатинку забабахаю , турки сховаються , і сейсмостійка буде і літати не треба і менінгітів з обміном валюти ніяких - як не крути сплошна економія :D

постройте мне не в лесе, а на ЮБК, шоб с коммуникациями и хорошими подъездами, видом
и посмотрим шо у вас выйдет, вот это будет около полноценной замены средиземноморью

а то увас всегда какие то отвлеченные аналогии
и вместо богатого, насыщенного туристами и их деньгами места(ЮБТ) предлагаете грибной лес около полуразвалившихся дач)))

о том то и речь, шо их ЮБТ(Южный Берег Турции))) аналог нашего ЮБК, только там больше иностранцев из европы, а у нас максимум россияне с белорусами

цены в столице(Киев) и в Ялте отличаются на 20-30%
такая же примерно пропорция существует и в примере Москва - Сочи
мысль уловили? т.е. по цепочке идем к сравнению с ценами Киева
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 14:41

budivelnik написав:2 Ми молода держава , в якій основні накопичення були зроблені на протязі останніх 10 років ,

Мы не молодое государство. Мы государство, в котором людей время от времени лишают накоплений.
Marcus_Junius_Brutus

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2010 14:43

budivelnik написав:1 Я не моніторю новобудови в світі

можете провести аналогии с Испанией, там тоже хапали и дохапались, теперь все стоит ввиде достроя, недостроя и купленной впрок земли, ну точно как у нас))

Дубаи вобще ноу комент
Андрей_В

Профіль

#<1 ... 150151152153154 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Кочевник і 1 гість