|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:34
vitaliiangel
Я не знаю як вам, але СІБАРІТА мені не вистачає . Його знання предмету (баньківська справа ) було на висшому поверсі . Я дуже поважаю його . З Бандерлогом ми мали декілька спілкувань . Всі про це ЧИТАЛИ .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:35
detroytred Там походу второй минимум от партнёров таки на подходе, поэтому я очень понимаю вашу опечаленность "минимумами от партнёров" ))) Поэтому повторю, что тогда будет по середине? Весь блок НАТО бесприкословно подчиняется Ермаку? Король Британии едет на поклон в ОП? Мы рулим мировой фин.системой? ))) минимум просто - это более 30 стран мира и их правительства проводят через парламенты выделение средств Украине и поставки вооружений 
Востаннє редагувалось stm в Суб 20 кві, 2024 14:40, всього редагувалось 2 разів.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:37
Дюрі-бачі написав: Banderlog написав:Наша атомка без балансування тепловими не витяне навантаження. Треба буде глушити атомні станції.
Я щось не розумію, а хіба не для уникнення проблем з балансуванням ми включались в єдину енергосистему ЄС? Відповідно потрібно перекладати свої проблеми на їх допомогу. І домовлятись потрібно вже, як і евакуйовувати все виробництво, щоб на зиму залишилось достатньо енергії для народу...
воно то так. Тільки ми опирались на них здорові, йдучи на своїх міцних ногах, і задум був постачати енергію. зара в нас ноги підкосились і вже треба забирати а в них недостача. Нажаль не настільки розумію сам щоб пояснити просто. Там дєбрі з підтримкою частоти 50 гц. Ідеально не повинно бути лишніх гармонік... коливань напруги на основній частоті
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:39
stm написав:Поэтому повторю, что тогда будет по середине?
Ну давайте на прикладі Петріотів: нам дали 5, преЗЕдент просить 25. По середині - це 15...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:41
Дюрі-бачі написав: stm написав:Поэтому повторю, что тогда будет по середине?
Ну давайте на прикладі Петріотів: нам дали 5, преЗЕдент просить 25. По середині - це 15...
Дали 7. Учтите, мы не мировая система безопасности, нас встраивают в мировую систему безопасности.
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:44
vitaliiangel написав: Дюрі-бачі написав:Відповідно потрібно перекладати свої проблеми на їх допомогу. І домовлятись потрібно вже, як і евакуйовувати все виробництво, щоб на зиму залишилось достатньо енергії для народу...
понимаете какая высокая цена войны получается для партнеров? .. Это как вы решили соседу помочь с какой то проблемой, но ценник её решения оказался в 10 раз выше ожидаемого. Какое-то время вы его тяните но постепенно созреваете для вежливого отказа.
Тобто ви не розумієте, що у разі відмови (ввічливої чи ні) проблема сусіда стане вашою особистою і можливо для вас ця проблема буде ще більшою, ніж зараз для сусіда?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:46
vitaliiangel написав:понимаете какая высокая цена войны получается для партнеров? помимо 100 ярдов в год помощи еще нужно построить небходимые мощности для нас на зиму. Это как вы решили соседу помочь с какой то проблемой, но ценник её решения оказался в 10 раз выше ожидаемого. Какое-то время вы его тяните но постепенно созреваете для вежливого отказа.
Так в тому то й діло, що ціна копійчана. Я б розумів, що нас би не підтримували якщо б США треба на війну віддати 30% бюджету, як москалям. А тут навіть про передачу нам 2%, які потрібні для оборони, не йдеться.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 20 кві, 2024 14:49, всього редагувалось 3 разів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:48
stm написав: Дюрі-бачі написав: stm написав:Поэтому повторю, что тогда будет по середине?
Дали 7. Учтите, мы не мировая система безопасности, нас встраивают в мировую систему безопасности.
Ага. Але БЕЗПОСЕРЕДНЬО воюємо з світом лихом, зазіхальником на усю західну цивілізацію і т.д. і т.п. --- ми. А не світова система безпеки. Де в пустелі гниють ..., і хочуть списати АТАКАМСи і т.д.; безтолку стоять Петріоти, точніше їм іншим дають. Вскопайте мені вгород за 3 коп.))) Не на халяву ж))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:52
Дюрі-бачі написав: vitaliiangel написав:понимаете какая высокая цена войны получается для партнеров? помимо 100 ярдов в год помощи еще нужно построить небходимые мощности для нас на зиму. Это как вы решили соседу помочь с какой то проблемой, но ценник её решения оказался в 10 раз выше ожидаемого. Какое-то время вы его тяните но постепенно созреваете для вежливого отказа.
Так в тому то й діло, що ціна копійчана. Я б розумів, що нас би не підтримували якщо б США треба на війну віддати 30% бюджету, як москалям. А тут навіть про передачу нам 2%, які потрібні для оборони, не йдеться.
+10000000000000000. Крапка.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 кві, 2024 14:54
detroytred написав:Ага. Але БЕЗПОСЕРЕДНЬО воюємо з світом лихом, зазіхальником на усю західну цивілізацію і т.д. і т.п. --- ми. А не світова система безпеки. Де в пустелі гниють ..., і хочуть списати АТАКАМСи і т.д.; безтолку стоять Петріоти, точніше їм іншим дають. Вскопайте мені вгород за 3 коп.))) Не на халяву ж))
О, я не сомневаюсь что вам мало всего. Вы очень забавно мимикрируете как заботливый, переживающий укр.пенс. )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
|