leon1601
я про ЮБТ и цены 1000-1500
а там в основном малоэтажное, хотя высотки тож есть
на ЮБК аналогичное без отделки в 2-3 раза дороже)))
сравнил, бо условия строительства схожие, рельеф, сейсмика и т.п.
|
|
![]() земля ДОРОГАЯ! так снять мораторий на продажу,но кто-ж его снимет,ведь она будет чья-то, как её ДЕРИБАНИТЬ потом, не получится, ведь у неё будет хозяин?
![]()
1 На рахунок технологій , що у нас , що у турків - вони однакові 2 На рахунок ціни на матеріали , бетон не знаю , сталь дешевша в рази , порівняйте сьогоднішню ціну на арматуру 5700 грн = 700 доларів тона і світова напевно 350-450 ( до речі так було завжди ) 4 Ціна на землю в нас - мораторій , в турків - ринкова , тому підозрюю що в турків вона на порядок менша 5 Про вартість грошей я вже казав
Гривневі ціни на матеріали не змінились , тому сьогодні продаючи по 650 і отримуючи 200 прибутку . я можу будувати по собівартості в 650 - 200 = 450 х 8 = 3600 грн , в 2007-2008 , 3600 грн = 720 доларів + моїх 200 = 920 ( я продавав в 2008 по 850 ) , тобто будував я по 3000 Спробуйте зрозуміти , що чим більше ціна відрізняється від київських , тим менша там не матеріальна складова і тим ближча ця ціна до собівартості . Собівартість в гривнях 2008 і собівартістість 2010 відрізняються приблизно на 20 % ( в 2010 вища ) , тому в мене ціна росте ( бо вона й так близька до собівартості і дуже сильно від неї залежить ) , в Києві падає , але швидкість цього падіння на сьогодні практично зменшилась до нуля , що також говорить до наближення до рівня своєї собівартості. Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 10 лют, 2010 17:50, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Ваш нік у мене асоціюється як яструб-обваліст , тому дуже часто я навіть не звертаю уваги на повідомлення форумчан з цієї групи ![]()
Тепер по суті :
Я можу збудувати тільки на той обєм коштів який до мене прийшов в попередньому періоді , тому не дивно , що маючи потужності в 2000 кв м в рік , в 2009 я збудував тільки 320 , так само не має нічого дивного , що в не зрозумілий рік , коли не ясно було куди й що повернеться , я кошти акамулював і добудував тільки те що вже було закладено раніше.Тому в 2010 я декларую плани по будівництву 500 кв м в рік Я думаю багато хто тут вчився в автошколі , тому спробуйте згадати головне правило яке Вам говорив інструктор Якщо не знаєте що зробити , зупиніться. Цим правилом в 2009 році користувався не тільки я , а й маса потенційних покупців.
![]() budivelnik
ну вообщем по сути Вы ничего не ответили, и причем тут мой ник, даже если я обвалист?? я Вам задал простой вопрос и даже не пытался в чем-то спорить с Вами. Вы сослались на мой ник и не ответили на вопрос - ЗАЧЕМ Вы так активно проводите споры на этом форуме больше года и тратите ОЧЕНЬ много времени каждый день с какими-то там неразумными обвалистами? Тем более если уже УВЕРЕНЫ что далее будет только рост?? Какая Вам разница поверит Андрей_В и др. в рост или нет? Вы уверены в своей правоте про рост 1-3%/месяц привели кучу аргументов, цифр и выкладок. Самое просто доказательство как оп мне - это построить Ннное кол-во квадратных метров, потом продать их по возросшей цене, зайти сюда и доказать этим примером что все обвалишки (в том числе и я)- балбесы ![]() А каждодневные споры с цифрами и тп с Вашей стороны свидетелсьтвуют о том что не всех так гладко или не все правда в том что Вы говорите ![]() ![]()
вы хоть интересуйтесь, прежде чем "подозревать"))) земля очень дорогая, от 50 000 евро за сотку(это ЮБТ, то о чем речь) цена на сталь по миру примерно одинаковая, при чем тут мировая? или думаете на стройку 3-х этажного дома где нибудь в Анталии арматуру завозят по мировым ценам?)) минимальная з/п в Турции 380 баксов, средняя 900 бензус в два раза дороже чем у нас и как же они умудряются так строить и продавать в 2-3 раза дешевле чем на ЮБК? наверное хапают поменьше прибылей)) ![]() А я вижу исключительно ценовой сговор в Киеве, вот и все. И тому пример, некоторые белые вороны которые все же продают дешевле остальных застройщиков, давая серьезные скидки на метры, причина банальна, не все застройщики могут просто сидеть и ждать своего покупателя по высокой цене бетоннометра (Не все строят "Олимпийский" и оттуда тырят). ![]()
ЗЕМЕЛЬНЫЕ УЧАСТКИ В РАЙОНЕ ТЕКИРОВА ( КЕМЕР ) Стоимость земельного участка: 65.000 Евро / 1.000 м2 10.000 м2 = 650.000 Евро 6500 евро / сотка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Стоимость строительства ( самое высокое качество строительных и отделочных материалов ): 600 Евро / 1 м2 http://mitropa.com.ua/turcija_zemlja.html П.С. Дафайте свую сцылку... там где вы интересовались ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|