Banderlog написав:но якщо знятий з обліку значить штраф од воєнкомату може зявитись лиш коли станеш на облік?
Знятий мав би стати за тиждень, а якщо довше - то штраф за порушення правил випишуть коли зловлять. От виключеним з обліку наче й не треба ставати, але ТЦК дуже хочуть...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 18 тра, 2024 10:33, всього редагувалось 1 раз.
Какая том зачистка. Скорее это сдерживание. Без разрешения бить по территории агрессора и самолёты не помогут.
Ну, к снарядом то это ограничение относиться никак не может. Возможно к ракетам американского производства, которых у нас нет, этот запрет применять по территории агрессора и существует. Но признаюсь, лично я его не видел. По базе законодательства украинского он не проходил.
Да, Вы правы. К сожалению, про зачистку территории шириной 10 км, захваченной кремлем в Харьковской области вдоль границы, говорить пока не приходится. Действительно это пока сдерживание (и уничтожение всех, кто пересек нашу границу, массированным артиллерийским огнем).
pesikot написав:Під час спілкування з юристом, саме по темі закону про мобілізацію, хтось задав пряме питання: -- Я знятий з облік чи потрібно мені оновлювати дані ? Відповідь юриста: -- Так
но якщо знятий з обліку значить штраф од воєнкомату може зявитись лиш коли станеш на облік?
Треба подивитися визначення *військовозобов'язаний*.
По логіці, якщо зняли з обліку, то -- зняли, тому що втратив статус *військовозобов'язаний*. Вже не є військовозобов'язаним.
А на військовий облік ставлять (обліку підлягають!) лише саме військовозобов'язані.
Точніше -- не знімання з вобліку, а виключення з вобліку. Саме виключення. А зняття -- це зняття, наприклад, з вобліку в одному ТЦК у зв'язку з переїздом в інше місце проживання, й постановка на облік і іншому ТЦК. Або зняття з вобліку тцк у зв'язку з убуттям на вслужбу в ЗСУ)) Або вступом до військового вишу. І т!д.
alex lem написав:https://tsn.ua/ukrayina/u-kiyevi-tck-na ... 76942.html. Як тцк повістку присилає ветерану без обоїх ніг. Як той же Деснянський тцк виключив його з військового обліку і випустив за кордон на протезування то певно що треба буде ще і ще оновлювати дані.
Під час спілкування з юристом, саме по темі закону про мобілізацію, хтось задав пряме питання: -- Я знятий з облік чи потрібно мені оновлювати дані ? Відповідь юриста: -- Так
Прочитав актуальне законодавство стосовно мобілізації. Думаю, що юрист абсолютно правий. Оновити свої данні зобов'язані усі чоловіки віком до 60 років.
ВІН код, що має бути занесений до військового квитка, є найкращим підтверженням оновлення ваших данних у ТЦК.
Успіх написав:Bobua Цікаво, а нам, фронтовикам - теж треба оновити дані?
Все. Пізно. Резерв+ зник з плеймаркету...
Таки ж хтось хто приймає рішення зрозуміли що то є глючна дурість. Альфа тестерам заброньовано місця у штурмових батальйонах. Всім дякуємо. Розходимось. З понеділка ніжками в тцк.
А якщо там син? Теперь ясно чого наші топили за ЛГБТ
Пересічні вирішили поміняти касту через одруження на іншокастовій?)))
Такий джек-пот випадає не тільки лішь всім.
Тоді нафіг ота тцк-ниця, одружуватися одразу на ... Або дочці генерала. І служити.
Тіко можна помилитися. В нашій частині лейтеха одружився на дочці зама дивизії, й гадав, що зловив отой Джек. От тіко той виявився стійким вояком. Й сказав: служи, як всі, синку. Тоді той згоря зарядив снодійного в тортик черговій ланкці пілотів, дремнув в літак і за кордон. Правда, чатовий вспів його поранити. Але все пучком -- джек-пот піймав ще більший. Начебто став комеском в Штатах.
Успіх написав:Bobua Цікаво, а нам, фронтовикам - теж треба оновити дані?
Все. Пізно. Резерв+ зник з плеймаркету...
Таки ж хтось хто приймає рішення зрозуміли що то є глючна дурість. Альфа тестерам заброньовано місця у штурмових батальйонах. Всім дякуємо. Розходимось. З понеділка ніжками в тцк.
Так пєродовєками були кульгаві, косі та криві, які на 100% впевненні, що їх не мобілізують або броньовані
Востаннє редагувалось GALeon в Суб 18 тра, 2024 11:03, всього редагувалось 1 раз.