|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:19
dimo_0n написав: budivelnik написав:Як все запущено... По таблиці видно що є 1 млн осіб які отримують ОФІЦІЙНО 46000 грн /місяць зарплати..з 7,1 млн працюючих з середньою 16300 грн/місяць. Тому хто дружить з математикою легко вирахувати яку кількість податків з ОФІЦІЙНОЇ зарплати сплачує цей 1 млн найкращих , а скільки 6 млн внизу... А те що ХТОСЬ внизу має не мінімалку-то до Бюджету це відношення не має.Це питання прокуратури.
Так тиж сам казав що сплачуєшь мінімалку. 1) Чому до тебе ще не прийшла прокуротура 2) Чому то особливий, якщо сплачуєшь офіційно мінімалку?
Тому що крім податків з зарплати , я сплачую ще й податки з бізнесу, а вони в рази перевищують тих 3200 які я сплачую з мінімалки При чому я це все роблю не порушуючи законодавство , а тому до мене прокуратура й не приходить. dimo_0n написав:Та данні за 2021 рік це прикольно, але свіжі є? Коли частка вже звалила?
За 2023 рік навряд , а за 2022 рік данні я можу знайти. Тільки в мене питання Ти хоч щось зрозумів з того що я описав? Спробую на пальцях , як для пятикласника, але це буде остання спроба на цю тему 1 Економічні відносини УСІХ країн побудовані таким чином що меншість яка заробляє найбільше (наприклад 30% найбільшоплачуваних працівників) платить 70% від усіх податків. Це нормально і справедливо 2 Це співвідношення міняється вверх/вниз...але на мізерні величини на протязі десятків років( якщо ми говоримо про країни з капіталістичною системою економіки) Тому співвідношення податків 1 млн найбагатших Українців що в 2021 що в 2022 - є сталим 3 За рахунок того , що в країні зараз є 1 млн військовослужбовців ЗСУ з середньою зарплатою в 50000+ грн/місяць , в 2022-2024 пропорції змінились по відношенню до 2021 ( бо тоді в ЗСУ було 300 000 з зарплатою в 20000) 4 Всі мої викладки , доводять те Що НА МІЙ ПОГЛЯД - правильно ввести прозоре кономічне бронювання яке залежить від ОДНОГО ПАРАМЕТРА замість тієї системи яка побудована зараз( міністерства/відомтсва вирішують невідомо по яким параметрам)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:22
budivelnik написав:Є два варіанти Зараз 4,5 млрд/день -платять союзники 3 млрд/день -платять активні учасники економічного фронту 1,5 млрд/день -платить інших 7 млн учасників економічного фронту Моя пропозиція проста 4,5 млрд/день від союзників-не чіпати Замість 3,5 млрд/день які ЗАРАЗ платить найбільшактивна частина економічного фронту Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання. Я нормально описав пропозицію, чи й тут букв забагато?
не нормально, бо це брехня і маніпуляція )) ти пропонуєш щоб 100к "першого" сорту заплатили 20к в місяць за броньку. навіть якщо не брати до уваги допомогу союзників, яка точно буде зменшуватись, твоя пропозиція покриває 2% необхідного... а все що далі бла бла бла .. економічне супергеройство...
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:22
Mimohod написав:Так вот. При рпв через годик может меньше у нас будет дефолт. При окупации, проблема внешнего долга переходит на окупанта. Так. Мысли вслух
Я понимаю, что вы, россияне, любите пугать страшными словами. Значения которых вы вообще не понимаете. Но это не про Украину
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:23
dimo_0n написав: budivelnik написав:Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання.
Тобто все також - війна для бідного? Як бути с суддями, прокурорами, ментами? Вони потребують З ВИДАТКІВ ))) Призивати та щоб вони ще доплачювали? Чи як? Неп порібні нікому твої +1млрд, коли партнери дають 4мрд. А ось щоб це длилося більше - портібен саме ти з синами....
Нюанс про який ти нездогадуєшся. Але я тобі відкрию очі Партнери допомагають на СУМУ яка дорівнює нашому Бюджету Тобто Якщо я заплатив в бюджет +1 млрд то й партнери додали ще 1 млрд Якщо в Бюджет пішло мінус 1 млрд ..то й партнери зменшили свою допомогу Їх позиція зрозуміла Вони згодні платити рівно стільки скільки платимо й ми+крім того що платимо ми повинні ще й воювати.. То як Хочеш щоб партнери зменшили допомогу на 1 млрд/день , якщо після проведення мобілізації по принципу греби підприємців доходи Бюджету зменшаться на 1 млрд...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:26
dimo_0n написав: budivelnik написав:3200 які я сплачую з мінімалки
3200 з мінімалки? Ви точно щось платите? ЕСВ+вісковий це не 3200... Що платете з бізнесу? 5%? Як ФОП? за 600К це 30К. Так в рази. Спіру ніт. Та хочете петлянути ще за 20К? ))) Хітро.
Якщо бажання зрозуміти не вистарчає(або розуму) То витрачати час на таких нема резону Я спробував зробити тебе розумнішим В мене не вийшло Тому походи по форуму, може знайдеш когось більш толерантного до тупості.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:30
budivelnik написав: ЛАД написав:Может, заробив?
Саме ЗРОБИВ.. Перевів два бізнеса на військові рейки Перше - в одному замінив всіх мобпридатних на мобнепридатних Друге - створив НОВИЙ бізнес в 2022 році , в якому з шести осіб тільки 2 мобпридатні, ПРИ ЧОМУ З МОМЕНТУ СТВОРЕННЯ БІЗНЕС СКОРОТИВСЯ НА 4 МОБІЛІЗОВАНИХ, ТОБТО Є 10 РОБОЧИХ МІСЦЬ , З ЯКИХ 4 ЗАЙНЯТІ МОБНЕПРИДАТНИМИ , 2 МОБПРИДАТНИМИ(РИЗИК ЩО ЇХ МОБІЛІЗУЮТЬ) 4 МІСЦЯ ВІЛЬНІ, ХОЧА ГРОШІ НА ЇХ СТВОРЕННЯ ВИТРАЧЕНІ(ЦЕ РИЗИК ЧИ НІ) Третє - за 2022-2023 і початок 2024 року - зменшив свої витрати і витрати своєї сімї на особисті потреби в 2 рази. Четверте - збільшив кредитні зобовязання бізнесів на 2 млн грн, це при тому що вклав у новий 6 млн.. Як думаєте я сильно покращив своє життя і життя своєї родини при таких розкладах? То як ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ ПС і в світлі попереднього повідомлення Я ЗАРОБИВ за 30 років 10 млн грн капіталу Чи я ОБМІНЯВ 10 років життя на 10 млн грн капіталу. Якщо обміняв - то це ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ?
$250K - середньої руки програміст заробляє за 10 років, сінйор (старший програміст) в рази швидше
-
flyman
-
-
- Подякував: 1614 раз.
- Подякували: 2859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:33
sergey_stasyuk555 написав: budivelnik написав:Є два варіанти Зараз 4,5 млрд/день -платять союзники 3 млрд/день -платять активні учасники економічного фронту 1,5 млрд/день -платить інших 7 млн учасників економічного фронту Моя пропозиція проста 4,5 млрд/день від союзників-не чіпати Замість 3,5 млрд/день які ЗАРАЗ платить найбільшактивна частина економічного фронту Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання. Я нормально описав пропозицію, чи й тут букв забагато?
не нормально, бо це брехня і маніпуляція )) ти пропонуєш щоб 100к "першого" сорту заплатили 20к в місяць за броньку. навіть якщо не брати до уваги допомогу союзників, яка точно буде зменшуватись, твоя пропозиція покриває 2% необхідного... а все що далі бла бла бла .. економічне супергеройство...
По порядку Зараз цих 1,5% (100 000 від 6 млн) забезпечують приблизно 10% Я пропоную дати можливість цим 1,5% забезпечити 12 % Ви хочете забрати СВІДОМО 1,5% тих хто дає 10%...тобто зменшите на 10% економічні надходження... В мене питання А чому саме ці 1,5% Вам так насолили? Ви ж можете вибрати з 98,5% тих хто залишається і хто не може наповнити Бюджет додатково навіть якби хотіли? Тобто я розглядаю варіанти які ПОКРАЩАТЬ нащі фінансові можливості, не погіршуючи мобілізаційних. А ви дивитесь виключно через призму соціал/комунізму - багатий=ворог Ви в курсі що живете в капіталістичній країні, де БАГАТИЙ=ОСНОВА суспільства?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:38
budivelnik написав: dimo_0n написав: budivelnik написав:Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання.
Тобто все також - війна для бідного? Як бути с суддями, прокурорами, ментами? Вони потребують З ВИДАТКІВ ))) Призивати та щоб вони ще доплачювали? Чи як? Неп порібні нікому твої +1млрд, коли партнери дають 4мрд. А ось щоб це длилося більше - портібен саме ти з синами....
Нюанс про який ти нездогадуєшся. Але я тобі відкрию очі Партнери допомагають на СУМУ яка дорівнює нашому Бюджету Тобто Якщо я заплатив в бюджет +1 млрд то й партнери додали ще 1 млрд Якщо в Бюджет пішло мінус 1 млрд ..то й партнери зменшили свою допомогу Їх позиція зрозуміла Вони згодні платити рівно стільки скільки платимо й ми+крім того що платимо ми повинні ще й воювати.. То як Хочеш щоб партнери зменшили допомогу на 1 млрд/день , якщо після проведення мобілізації по принципу греби підприємців доходи Бюджету зменшаться на 1 млрд...
Так вот именно: на Сумму, а не на доходную часть. Дальше продолжать?  И, кстати, вы в начале правильно начали - про свою крейсерскую скорость. Но потом зачем-то стыдливо начали прятаться за спинами ВСЕХ предпринимателей...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:40
flyman написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Может, заробив?
Саме ЗРОБИВ.. Перевів два бізнеса на військові рейки Перше - в одному замінив всіх мобпридатних на мобнепридатних Друге - створив НОВИЙ бізнес в 2022 році , в якому з шести осіб тільки 2 мобпридатні, ПРИ ЧОМУ З МОМЕНТУ СТВОРЕННЯ БІЗНЕС СКОРОТИВСЯ НА 4 МОБІЛІЗОВАНИХ, ТОБТО Є 10 РОБОЧИХ МІСЦЬ , З ЯКИХ 4 ЗАЙНЯТІ МОБНЕПРИДАТНИМИ , 2 МОБПРИДАТНИМИ(РИЗИК ЩО ЇХ МОБІЛІЗУЮТЬ) 4 МІСЦЯ ВІЛЬНІ, ХОЧА ГРОШІ НА ЇХ СТВОРЕННЯ ВИТРАЧЕНІ(ЦЕ РИЗИК ЧИ НІ) Третє - за 2022-2023 і початок 2024 року - зменшив свої витрати і витрати своєї сімї на особисті потреби в 2 рази. Четверте - збільшив кредитні зобовязання бізнесів на 2 млн грн, це при тому що вклав у новий 6 млн.. Як думаєте я сильно покращив своє життя і життя своєї родини при таких розкладах? То як ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ ПС і в світлі попереднього повідомлення Я ЗАРОБИВ за 30 років 10 млн грн капіталу Чи я ОБМІНЯВ 10 років життя на 10 млн грн капіталу. Якщо обміняв - то це ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ?
$250K - середньої руки програміст заробляє за 10 років, сінйор (старший програміст) в рази швидше
Так я хіба проти... Так, в Україні є 999 999 людей які можуть заробити швидше/більше ніж я і з усіх цих сум сплатити належні податки. І що? Я за те щоб їм усім ( якщо в них є таке бажання/потреба) надали економічне бронювання за 20000 чи 30000 чи ???? місяць хантер -ти як Не проти того що я признаю що моя крейсерська швидкість менша ніж в 999 999 осіб в Україні? Бо особисто мені більш подобається те , що вона Більша ніж в 38 999 999 осіб в Україні( це якщо нас 40 млн) Ти як радий за мене?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 28 тра, 2024 19:42, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:40
dimo_0n написав: flyman написав:$250K - середньої руки програміст заробляє за 10 років, сінйор (старший програміст) в рази швидше
Ти не розумієш, це інше(с) Будівельнік в рази нужнішій, ніж отой сеніор на галері... В нього ж бізнес з обертом 600К...
Нищеброди знайшли спільну мову Один - власник Прадо, на якому не їздить, бо бензус задорого Інший - "сіньор" з окуенной ЗП, який живе в напівподвалах або нахалбудах budivelnik, на фоні цих двух - просто Уорен Баффет )))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2