budivelnik написав:Ви хочете забрати СВІДОМО 1,5% тих хто дає 10%...тобто зменшите на 10% економічні надходження...
я цього не хочу, я ж не ТЦК )) а ТЦК просто потрібен "ресурс" в штуках, і особо внікати хто там платник податків чи виробник зброї, чи "полупридатний інвалід, яких відмінили" - вони схоже не будуть, тупо виконують план і пісєц...
"воюєсм за свої", от мобілізуюєш ти той тил, і що далі, пенсам і силовикам партнери насиплють, стару зброю зі складів ще нашкребуть, а Успіхам плати чим, лендлізними консервами?
Так, справа не в ухилянтах до тої пори, поки вони не розкривають ротяку: - про свою надважливість в тилу - щоб хтось(але тільки не вони і не їх родичі) здобували кордони 91го - жодних перемовин/зупинки/заморозки, а тільки вперед!(але без них) І так далі в тому дусі.
А я просто скажу: Ухилянти, а ху-ху не хо-хо?!!!
а з трусів вискакувати 5 років тому які не закінчилися за Зе було не хуху не хохо
Востаннє редагувалось flyman в Вів 28 тра, 2024 20:22, всього редагувалось 1 раз.
Україна отримала на озброєння найсучаснішу версію ЗРК NASAMS 3: що відомо У відео командир батареї із позивним "Барон" каже, що вони збили вже понад 250 цілей.
Так, справа не в ухилянтах до тої пори, поки вони не розкривають ротяку: - про свою надважливість в тилу - щоб хтось(але тільки не вони і не їх родичі) здобували кордони 91го - жодних перемовин/зупинки/заморозки, а тільки вперед!(але без них) І так далі в тому дусі.
Я с Вами согласен. Меня тоже бесит, когда сидят у компа в вышиванках и пишут из Канады, Англии, Германии и т.д., что надо биться до последнего украинца. Но, религия не позволяет приехать на войну в родную страну, но религия позволяет летать им в Турцию, Египет на отдых, сидеть в отелях и барах с руснёй, пить с ними пиво на одном лежаке у бассейна и оттуда тоже строчить как надо драться с рашей.
Я с Вами согласен. Меня тоже бесит, когда сидят у компа в вышиванках и пишут из Канады, Англии, Германии и т.д., что надо биться до последнего украинца. Но, религия не позволяет приехать на войну в родную страну, но религия позволяет летать им в Турцию, Египет на отдых, сидеть в отелях и барах с руснёй, пить с ними пиво на одном лежаке у бассейна и оттуда тоже строчить как надо драться с рашей.
Он всех приглашает, в том числе и меня. Возможно и моя очередь придёт идти на войну. Пока отправили домой, сказали староват, нужны моложе. А просто хавать кашу, то дорого для бюджета))