Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 84028403840484058406 ... 14817>
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 21:46

budivelnik написав:А тепер уявіть
Що краще
Дати можливість Найкращим 1 млн платити замість 1млн- 1,2 млн=+200 млрд грн/рік і дати їм бронь
Чи з цього 1 млн забрати 0,2 млн і втратити 200 млрд грн в рік
Якщо можна взяти тих самих 0,2 млн осіб з найгірших і там втратити 10млрд , але за рахунок економічної броні в найкращих отримати +200 млрд

вже броньованих збільшилось з 100к до мільйону і далі продовжується маніпуляція цифрами ))
ще й з'явились якість "найгірші третьосортні підходящі для мобілізації", причому їх можна в расход сотнями тисяч.
на цьому пропоную завершити дискусію.
sergey_stasyuk555

Подякував: 37 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 21:47

холява написав:Алексеевич"]Дело не в ухилянтах
Так, справа не в ухилянтах до тої пори, поки вони не розкривають ротяку:
- про свою надважливість в тилу
- щоб хтось(але тільки не вони і не їх родичі) здобували кордони 91го
- жодних перемовин/зупинки/заморозки, а тільки вперед!(але без них)
І так далі в тому дусі.

А я просто скажу:
Ухилянти, а ху-ху не хо-хо?!!![/quote] Я с Вами согласен. Меня тоже бесит, когда сидят у компа в вышиванках и пишут из Канады, Англии, Германии и т.д., что надо биться до последнего украинца. Но, религия не позволяет приехать на войну в родную страну, но религия позволяет летать им в Турцию, Египет на отдых, сидеть в отелях и барах с руснёй, пить с ними пиво на одном лежаке у бассейна и оттуда тоже строчить как надо драться с рашей. :twisted:[/quote]

А чому ви не бажаєте захищати рідненьку Батьківщину ?
Ви ж патріот ?[/quote]

Нагадайте,для всіх з історії,які були цілі в Афганістані і які зробили висновки?
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 21:49

hxbbgaf написав:У ПОЛТАВІ ЧЕРЕЗ НЕДБАЛІСТЬ ЛІКАРІВ ПОМЕР ВОЛОНТЕР, ЯКИЙ РОЗРОБЛЯВ ТАКТИЧНИЙ ОДЯГ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ
https://poltava.to/news/76644/

Пора что-то делать с этими горе-врачами, создавать военно-полевые суды и судить их по законам военного времени? Они все военнобязанные если что.

... та що там казати , розстрілювати після того як хтось в реанімації помер усіх анестезіологів !!!
дві зміни ....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 21:49

Рашисти вдарили 1,5-тонною авіабомбою по Олексієво-Дружківці на Донеччині.
Пошкоджено близько сотні будинків...

вглиб фронту на 20 км від часового яру.
це підтверджують наші офіційні особи,
кацапське іпсо пи** що фаб 3000 теж вже готові для застосування.
надіюсь з ф-16 не стане так, як з контрнаступом - багато відосіків, жертв і кінець.
sergey_stasyuk555

Подякував: 37 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 21:53

Игорь Алексеевич написав:50+ я считаю им вообще нужен др. кабинет в ТЦК. Многим уже в очереди стоять тяжело, а их хотя забирать на войну после учебки. Какая им учебка? Помню в армии были нормативы вспышка слева, вспышка справа и надо было уложиться в неск. секунд. Сейчас конечно нет вспышек, но всё равно надо пробежаться, окопаться и т.д. Многие если пробегут 100м и начнут окапываться, то им придёт пипец и без раши. :roll:
У них должен быть список на выбор, куда бы они смогли по состоянию здоровья записаться. Возможно даже оставлять их в городе для каких то работ с уходом вечером хавать кашу дома.

....і як пішли додому , кожному свічку від геморою....
І слідкувати щоб не орально ....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 21:54

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 22:00

холява написав:
  Игорь Алексеевич написав:50+ я считаю им вообще нужен др. кабинет в ТЦК. Многим уже в очереди стоять тяжело, а их хотя забирать на войну после учебки. Какая им учебка? Помню в армии были нормативы вспышка слева, вспышка справа и надо было уложиться в неск. секунд. Сейчас конечно нет вспышек, но всё равно надо пробежаться, окопаться и т.д. Многие если пробегут 100м и начнут окапываться, то им придёт пипец и без раши. :roll:
У них должен быть список на выбор, куда бы они смогли по состоянию здоровья записаться. Возможно даже оставлять их в городе для каких то работ с уходом вечером хавать кашу дома.

....і як пішли додому , кожному свічку від геморою....
І слідкувати щоб не орально ....

https://www.work.ua/jobs/5530536/

без непогашених судимостей; :mrgreen:
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 22:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:бізнес вимушений був закрити(так як раптово висмикнули мене з повсякденного життя.

Брехати тільки не потрібно - знайти твоє довоєнне скиглення про закриття бізнесу? Бо нічого не заробляється, нема вихідних і охоронцем робота ліпша, а жити буду ленлордом? Га?
Василь-Рівне

Подякував: 7017 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 22:38

Ukrainian написав:Прем'єр-міністр Італії Джорджа Мелоні заявила, що НАТО має бути обачним у питанні скасування заборони на удари західною зброєю по території Росії.

Вона прокоментувала нещодавній заклик генсекретаря Північноатлантичного Альянсу в ефірі телеканалу Rai 3. "Я не знаю, чому Столтенберг так говорить. Ми повинні бути дуже обачними. Я згодна, що НАТО має зберігати свою твердість і не подавати ознак того, що поступається", - цитує її Ansa.

Водночас зараз є багато сумнівних заяв, додала Мелоні. "Я згадую Макрона. Я раджу більше обачності. Важливо, щоб НАТО продовжувало підтримувати Україну для досягнення миру", - сказала прем'єр.

© 2019 Інформаційне агентство ASPI
https://aspi.com.ua/news/politika/melon ... #gsc.tab=0

Це вже якась біполярка в обох фазах одночасно. Дуже твердо погрозити пальцем... Втім, воно так і відбувається насправді.
Я тут нещодавно писав, що шайка Путіна не ризикнула б нападати, якщоб заздалегідь уявляла собі перебіг цієї війни. Але те саме вірно і для України. Якщо б народ і військові знали, як це все буде, зібрався б майдан з вимогою визнати ДНР і відмовитись від вступу до НАТО. Мали б ще кілька років відносно мирного життя, а що було б далі, все одно важко передбачити. Можливо, вже б становили спільну загрозу для того ж Заходу у складі "союзнаго государства", на що нинішні "ми" подивились би навіть із певним задоволенням, знаючи за теперішню зраду (у первинному значенні цього слова).
Американці невдоволені тими крохами інфляції, що вони спостерігають, а їм вже зараз дуже потрібно придушувати Китай, при чому економічно, від чого інфляція в рази вище буде. Але замість цього, ймовірно, віддадуть Тайвань, і будуть сидіти так само рівно (бо не можна ж по матеріковому Китаю ракетами бити, там же ядерна зброя). Аж доки не будуть витіснені з економіки і фінансів майже взагалі.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2024 22:54

Schmit написав:

По черзі змарнували? Моя військова підготовка закінчилася на першому семестрі військової кафедри інституту, після чого кафедру закрили. Але що пам'ятаю навіть я, це те, що головною передумовою успішної військової операції є концентрація сил та засобів, достатніх для виконання задачі, та взаємодія різних родів військ. Недостатня концентрація приводить до необгрунтованих втрат, і знижує шанси на успіх.

То й яка концентрація могла бути, якщо нам раз на два тижні з великою помпою передавали по одному "хаймарсу" та двом гаубицям? До танків доросли десь через рік, а нормальної авіації немає дотепер. Звісно, що все передане було поступово або знищено, або знешкоджено, але ніякої серйозної задачі такими засобами вирішити було неможливо.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 84028403840484058406 ... 14817>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему