vitaliiangel написав:вы удивитесь, но 99% ухылянтов того же мнения. На ветке наверное только долярчик думает, что в другом месте пользы от него будет больше. Остальные уверены, что именно там где они сейчас находятся их максимальная эффективность.
Хех, був би я вдома і далі займався своїм бізнесом, то казав би, що сплачую податки і надважливий в тилу, тому мені на фронт "нізя"
у ISIS есть график общего количества российских Shahed, полученных в результате импорта, местной сборки и чисто российского производства, неуклонно растущего с 1760 единиц в декабре 2023 года до 2610 единиц в апреле 2024 года, реальные цифры были менее впечатляющими: с 616 в декабре до менее чем 400 в январе и феврале, поднявшись до 600 в марте, но снова упав до 400 в апреле.
▪️В последнем докладе ISIS отмечается эта колебательная тенденция и высказывается предположение, что беспилотники накапливаются для периодических интенсивных атак.
▪️Однако трудно заметить сильную тенденцию к росту производства, что бы ни утверждали документы с завода в Алабуге. Общий объем производства и импорта, похоже, не поднимался выше 500 единиц в месяц. Общее количество растет, но не быстро.
▪️Судя по количеству Schahed до 28-го числа, цифра за этот месяц вряд ли превысит 400, так что мы снова не видим значительного роста.
▪️Можно только предполагать, почему Россия не может производить больше Schahed, учитывая ресурсы, вложенные в этот стратегически важный проект.
pesikot написав:Ти так і не відповів, якщо в Україні умови погіршуються, а у Росії ситуація поліпшується, то чому Путін має згодитись на РПВ ?
причина можлива єдина - пуйло ж неадекват
Я це розумію
Але ж він постійно пише, що потрібно РПВ Я йому задав питання. І ... тиша ... від нього. Оте булькотіння - не рахується
Тому що є шанси, що партнери докорінне змінять своє бачення стосовно лише "не дати рф перемогти Україну". Змінять на *програш рф*. Шанси є.
І пу вирішує чи синиця в руках (що захопив), чи оті сподівання на повну перемогу.
Для України ж вигода від РПВ чи миру-перемир'я, бо Україна кожного дня несе втрати, які наближають до межі. Скибицький каже, що ми можемо скінчитися раніше... (По багатьом складовим...) Тому і для нас вибір -- або отак, або як в казіно на всі гроші... Шанс є. Гарантії можуть дати лише партнери. Але вони дають тіко договори а-ля ...
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 29 тра, 2024 19:13, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock написав:цікаво якщо Fler сказати що кожен рік буде обходитись нам мінус 5% інфраструктури, мінус 100тис загиблих, мінус 500тис біженців/утікачів, мінус 3-5% території то на якому році вона погодиться сказати "стоп". Чи для декого питання ціни взагалі не стоїть
Як тільки її чоловік попаде на фронт(та хоча б в арту, вже не кажу в піхоту), так ЗРАЗУ ж, в той же день, буде кричати: - "стоп!" - "нах нам ті кодони 91го!" - "треба зупинити/заморозити війну!" - "люди цінніші за теринорії! Життя людей - понад усе!!!"
А так, як чоловік її заброньований - то "платівка на іншу сторону"
detroytred написав:Скибицький каже, що ми можемо скінчитися раніше...
І ви куме кажіть... Офіційні цифри Мінус 1300 педераційників в день в середньому на протязі останнього місяця Плюс 800 підписавших контракт в день - це що заявляє педерація. Тільки я бачу мінус 180 000 в рік - при такому розвитку подій?
Ще місяць тому було мінус 800..і ситуація для нас погіршувалась Прийшло трошки снарядів і бах + 40% жмуриків Сьогодні літачок з РЛС на 500км від Швеції Значить Ф-16 будуть добре бачити куди бити Значить є надія що мінус 1300 збільшиться до мінус 1600..а це вже суттєво змінює наше майбутнє.
detroytred написав:Скибицький каже, що ми можемо скінчитися раніше...
І ви куме кажіть... Офіційні цифри Мінус 1300 педераційників в день в середньому на протязі останнього місяця Плюс 800 підписавших контракт в день - це що заявляє педерація. Тільки я бачу мінус 180 000 в рік - при такому розвитку подій?
Ще місяць тому було мінус 800..і ситуація для нас погіршувалась Прийшло трошки снарядів і бах + 40% жмуриків Сьогодні літачок з РЛС на 500км від Швеції Значить Ф-16 будуть добре бачити куди бити Значить є надія що мінус 1300 збільшиться до мінус 1600..а це вже суттєво змінює наше майбутнє.
Захопливих історій звісно буде ще більше. Не про це мова.
Було б усе так гарно, то на бік переможця увесь світ би хлинув... Україна відбиватись би від допомоги партнерів і усіх інших.
Повір, коли Перемога дійсно замаячить на рівні достатніх шансів, то так і буде. Розвідки партнерів та ін. країн знають більше розклади, ніж ти, ми...
Успіх написав:В правильном направлении движемся. Из ЗСУ в тюрьмы за сзч и воровство, а из тюрем обратно в ЗСУ. Круг замкнулся. Воруешь - попадаешь через тюрьму в ЗСУ, не воруешь - всё равно попадаешь в ЗСУ. Какая мотивация не воровать? Ехххххххх... - отак ув'язнені думають, що в нас краще і хочуть до нас... А ми думаємо, що у них хоч чіткі терміни є і ризику втратити життя/здоров'я - значно менші, тому хочемо до них
У орків якщо після пів року на війні вижив, то випускали на волю і з окопів. У нашому випадку ніде не писалося що засудженим буде воля через якийсь час служби у ЗСУ. Виходить вони такіж кріпаки як і ви, шановний.
Востаннє редагувалось alex lem в Сер 29 тра, 2024 19:28, всього редагувалось 1 раз.
повідомляється, що з 1 червня піднімуть тариф на світло. Відповідне рішення приймуть завтра. Новий тариф складе: ◾️2,64 гривень за споживання до 100 кВт (не зміниться). ◾️4,8 гривень за все, що більше 100 кВт.
alex lem написав:У нашому випадку ніде не писалося що засудженим буде воля через якийсь час служби у ЗСУ. Виходить вони такіж кріпаки як і ви, шановний.
вы когда нибудь пробовали вора-барыгу заставить работать? убегут в сзч на 2й день.