|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 29 тра, 2024 22:27
Успіх написав:Я недавно писав, що мій побратим найняв адвоката(бо йому не підписували 1,5міс доки про звільнення по догляду за котом, а потім відфутболили посилаючись на новий закон) Так от, зайнявся справою адвокат і... вже прийшла адвокату відпрвідь від частини... Готові? Ні, точно готові? Дали відповідь, що документи на звільнення від побратима НЕ надходили!  🤦🏻🤦♂️🤦 Занавіс.
Скорее всего это вы в начале озвучивания истории не были готовы в вопросу о том, есть ли регистрация на копии поданных документов. Так что не удивили.
Востаннє редагувалось tumos в Сер 29 тра, 2024 22:28, всього редагувалось 1 раз.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2024 22:27
vitaliiangel написав:на рф подниммют налоги Доброе утро всем, у кого нет денег В России поднимут налоги с 1 января 2025 года
Ха! - слабаки: "кое-кто" 25го года решил не ждать 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 29 тра, 2024 22:47
tumos написав:есть ли регистрация на копии поданных документов. Так что не удивили.
За два роки вже багато побратимів в такий спосіб позвільнялись... Тож, не думаю, що мій побратим "аж так глибоко подумав". Та і тут трохи "не так, як на заводі чи іншій роботі")) На цивілці - на роботі, ти можеш і власноруч занести хоч головному директору, або зразу через адвоката передати доки... А тут даєш всі доки замполіту(ну ще комбатові можеш тицьнути на підпис) а далі він передає, а там по "ланцюгу" має щось троє(можу помилятись в точній кількості) "начальників" має підписати. Простими словами - ну як рабові/кріпакові передати панові "грамоту")) через десяті руки про звільнення від кріпацтва, коли ще й сам в кайданах? detroytred написав:А от як вашому побратиму отаку відповідь в очі скажуть? Він же мабуть почне по команді взнавати на кому конкретно трапилось оце "документи не надійшли"?
"Куля в лоб, то куля в лоб!"© 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:18
Успіх написав:Та і тут трохи "не так, як на заводі чи іншій роботі")) На цивілці - на роботі, ти можеш і власноруч занести хоч головному директору, або зразу через адвоката передати доки...
Это понятно. Но боец будучи на фронте все-таки нашел адвоката. Адвокат разобрался к кому обратиться, получил ответ. Так что были варианты. Хоть бы заказным письмом с описью и уведомлением о вручении.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:35
Schmit написав:Танки-сараї, гольфкари, мотоцикли... ми ржемо, але село за селом чомусь втрачаємо щодня.
Як тримать чотири неповних батальйони тероборони+стрілецьких, (думаю менше 1,5 тисячі) три самоходки і два танки на 45 км фронта, то будемо і далі втрачати села і в інших місцях.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:36
Letusrock написав: fler написав:Сказати "стоп" на яких умовах?
з часом умови тільки погіршуються fler написав:Повної чи часткової капітуляції?
Ви я так бачу хочете дочекатись повної капітуляції і щоб вживих лишився тільки ваш чолівік і ви fler написав:Ви погодитесь віддати кацапам Закарпаття замість Донбасу, наприклад?
якщо на Україну нападе ЄС то я не буду вимагати самопожертви і боротьби до останнього від харківян чи херсонців за мою область (ховачись за бронею чи закордоном). так зрозуміло?
"якщо на Україну нападе ЄС", а до Харькова не дойдут, то я, при всей моей любви к Харькову, срочно перееду туда, куда дойдут. Но, к сожалению, они точно не нападут. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5359 раз.
- Подякували: 4861 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:49
alex lem написав: Schmit написав:Танки-сараї, гольфкари, мотоцикли... ми ржемо, але село за селом чомусь втрачаємо щодня.
Як тримать чотири неповних батальйони тероборони+стрілецьких, (думаю менше 1,5 тисячі) три самоходки і два танки на 45 км фронта, то будемо і далі втрачати села і в інших місцях.
На росіі якщо вірити масам орків в Україні немає відбою від бажаючих поїхати на війну в Україні та заробити грошей.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:50
fler написав: vitaliiangel написав: fler написав:хто має позицію "аби мою дупу не чіпали".
а ваша позиция шоб вашу дупу чіпали?
Моя позиція - кожна дупа має бути там, де від неї найбільша користь.
а судьи кто которые решают про эффективность? те у кого руки по локоть в ворованном бюджете были же забронированы?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2024 23:54
Schmit написав: ЛАД написав: Schmit написав:[youtube]bsCGCBIaGwo...
Вы нашли себе нового авторитета и "гиганта мысли"? Какой-то "авторитет" сильно хитро...мудрый. Начинает с разоблачения инсинуаций Путина (в первой половине), а заканчивает фактически его поддержкой и сомнениями в "легитимности" Зеленского.
Це "авторитет" винен, що Зе підіграв пу своєю бездіяльністю, замість того, щоб вчасно звернутись до КС і закрити це питання? Попереджали ж, що в Конституції ця проблема прописана неоднозначно, будуть проблеми і лише КС може їх вирішити.
Проблема только у Путина и полезных идиотов, которые вдруг стали такими буквоедами. КС тут ничего не решит - это явная ошибка в Конституции. Сильно сомневаюсь, что КС имеет право исправлять такие ошибки. Для человека, у которого есть хоть немного мозгов и нет желания навредить стране, этот вопрос не представляет никакого интереса и не стоит выеденного яйца. Вы уже, по-моему, второй раз выкладываете видео этого "авторитета". Одно лучше другого. Вы специально выбираете себе в качестве "авторитетов" демагогов?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 30 тра, 2024 00:02
fler написав:.......... Це так само, як вас спитати - вас влаштовує війна 1941-1945рр на території України (інші не розглядаємо)? Скільки вбитих і поранених українців було, руйнувань, біженців... Це добре? Може треба було віддати Україну Німеччині? Мешкали б зараз у ЄС, а?
Интересное высказывание. Вы не пробовали в Париже, покупая очки, задать такой вопрос французам? Было бы интересно посмотреть на их реакцию. "Доктор наук", не видящий или не понимающий разницу между ЕС и "3-м рейхом"...
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-