Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 84358436843784388439 ... 14232>
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 19:16

Успіх написав:Підведемо підсумки:

Долярчик, не думай - це не твоє )
  Успіх написав:Якщо коротко, то йти воювати - НІХТО не хоче!

Ті, хто тебе за вушком чухає - так, не хочуть воювати
Хто тебе за вушком не чухає - думка інша
  Успіх написав:А сідати за стіл перемовин - тут вже є дві сторони хочу/не хочу.

Нема про що перемовляти

Якщо ти хочешь віддати інші області, тільки тому, що ти хочешь додому
То прийдуть до тебе

Успіх написав:А може мають вирішувати про "хочемо/не хочемо перемовин" військові?

Тут ти не збрехав, військові вирішують про перемовини
Військові дадуть мзди так, щоб у росіян бажання воювати не було
Тоді можно і перемовини

Успіх написав:А не з теплих диванів вказувати, як НАШИМИ РУКАМИ жар загортати?!

Це до любителів теплих диванів. Такі тут є

Успіх написав:Ну а як це називається, що одні воюють нон-стоп - 24/7 безстроково, а інші, ні?

Інші, хто не читає з дивану по 300 ТГ-каналів за день

Працюють по 12 годин, щоб ти був забезпечений, щоб ти гарно харчувався, щоб у тебе були гроші на аватарство :)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1256 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 19:37

pesikot написав:
  andrijk777 написав:Правда це питання на сьогодні не актуальне тому що одна сторона чітко сказала - ніяких РПВ!, "кордони 91" і не є**т.

Цікава дефініція "одна сторона", ти звідки пишешь ? :)

Путін каже про "перемовини", але
  • Він сам не ініціює перемовини, але він каже:- ми згодні. Так і Україна кажє: - ми згодні. Всі згодні, але є одне але
  • Він каже про теріторіальні реалії, а це означає - віддайте нам все те, що ми записали собі в Конституцію
  • Він каже, що Харьков, Одеса - це російські міста
Тут скласти 2+2 нескладно

Путін не хоче ніякого РПВ, він хоче продовжувати війну.

Мене вже 3 рази банили, тому потрібно описати дуже акуратно. :D

Давай чіткіше формулювати факти а то в тебе у слові "вода" чотири помилки і виходить "пиво".
Він сам не ініціює перемовини, але він каже:- ми згодні. Так і Україна кажє: - ми згодні. Всі згодні, але є одне але

путін не казав "ми згодні". Це казали його говорящі голови типу Пєскова + якась там публікація в якісь газеті. Під "територіальними реаліями" малась на увазі сьогоднішня лінія фронту.
Україна нічого не каже. Україна не вміє говорити. Від нас говорить Зеленський. Зеленський говорить: ми згодні "на кордони 91".
Як бачиш "згоди" однієї і іншої сторони абсолютно різні.
Можна ще прокоментувати чия позиція ближча до реального стану справ на війні, але не буду з описаних вище причин.
Він каже про теріторіальні реалії, а це означає - віддайте нам все те, що ми записали собі в Конституцію

путін такого ніколи не говорив. Це говорили його говорящі голови типу Мєдведєва. Клінічні ідіоти(типу Жиріка), яких вже ніхто серйозно не сприймає.
Він каже, що Харьков, Одеса - це російські міста

Нічого нового. По-моєму він казав що і Київ - російське місто. І що?
Можу додати про Харків і Одесу - це просто погроза. Це типові погрози пу, типу ядерного удару і т.д. Він їх видає пачками кожен місяць.

А загалом в цьому питання багато невідомого. Ось за стамбульські перемовини ми(я) взнали тільки місяць тому, тобто пройшло 2 роки. І то тільки уривкову інформацію. На які умови РПВ чи миру погодиться путін сьогодні - дуже важко відповісти. І нажаль наша влада нічим з народом не ділиться(я вже мовчу за те щоб радитись). Так і живем.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 19:42

Re: Напад росії і білорусі на Україну

З іншого боку бомбардуванням Харкова путін показує що захистити йго Україна не може. Як з цим? Здати місто і зберегти, чи будемо чекати міфічного рпв?
Mimohod

Подякував: 448 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 19:44

Shaman написав:
  andrijk777 написав:
  pesikot написав:Повторюю питання :) Мені не складно
Якщо у України все так погано, бо Україна втрачає.
Саме про це ти кажешь
А у Росії все так добре, вони ж "звільняють"

То чому Путін має згодитись на РПВ ?

Просте питання - проста відповідь

У Росії все погано, а в України все ще гірше(в рази).
Путін має згодитись на РПВ тому що у Росії все погано.

Іншими словами: Поки товстий похудає, худий здохне.
Худий то здохне, але товстий похудає! Чи хоче пу щоб РФ похудала? - Не знаю. Це питання цікавить напевне увесь світ.

Правда це питання на сьогодні не актуальне тому що одна сторона чітко сказала - ніяких РПВ!, "кордони 91" і не є**т.

проблема в перемовинах не стільки в окупованих територіях. бо й Японія, й Кореї якось живуть, хоча кордони не врегульовані.

чомусь не пишуть про дві важливі умови Раші - ніяких НАТО та демілітаризація. тобто щоб ми самі роззброїлися, якраз під їх наступний напад.

тому варіант - території в обмін на безпеку - це можна було б обговорювати. але Раша на це ніколи не піде, бо їй дійсно потрібна вся Україна або більша частина. гарантії можливі різні варіанти, не обов'язково НАТО, але вони мають бути дієвими.

оце головна причина, чому перемовини неможливі на поточний момент

Фінляндія не варіант, або розставити булки або до кордонів Владивостока.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 19:45

andrijk777 написав:
  pesikot написав:
  andrijk777 написав:Правда це питання на сьогодні не актуальне тому що одна сторона чітко сказала - ніяких РПВ!, "кордони 91" і не є**т.

Цікава дефініція "одна сторона", ти звідки пишешь ? :)

Путін каже про "перемовини", але
  • Він сам не ініціює перемовини, але він каже:- ми згодні. Так і Україна кажє: - ми згодні. Всі згодні, але є одне але
  • Він каже про теріторіальні реалії, а це означає - віддайте нам все те, що ми записали собі в Конституцію
  • Він каже, що Харьков, Одеса - це російські міста
Тут скласти 2+2 нескладно

Путін не хоче ніякого РПВ, він хоче продовжувати війну.

Мене вже 3 рази банили, тому потрібно описати дуже акуратно. :D

Давай чіткіше формулювати факти а то в тебе у слові "вода" чотири помилки і виходить "пиво".
Він сам не ініціює перемовини, але він каже:- ми згодні. Так і Україна кажє: - ми згодні. Всі згодні, але є одне але

путін не казав "ми згодні". Це казали його говорящі голови типу Пєскова + якась там публікація в якісь газеті. Під "територіальними реаліями" малась на увазі сьогоднішня лінія фронту.

Так тебе правильно банили, але ти нічого не зрозумів

Зараз, я виділив сказане тобою, надай підтвердження своїм словам, що саме це малось на увазі :)

А ще скажу, Песков, Симоньян, Медведев - це все голоси Путіна

Навіть Жирік - це був глашатай планів ФСБ і аж ніяк не пророк
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1256 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 19:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Если у начальника тцк появляется имущества на лимон баксов - его прихлопывают
Если у депутата имущества на лимон баксов - с него как с гуся вода.
В интересном государстве живем которое защищать нужно. Или кого защищать.

За час війни у сім’ї маловідомого “слуги” Галушка з’явилося майно на десятки мільйонів

https://inforesist.org/ua/za-chas-vijni-u-simi-malovidomogo-slugi-galushka-zyavilosya-majno-na-desyatki-miljoniv/
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 19:49

Shaman написав:чомусь не пишуть про дві важливі умови Раші - ніяких НАТО та демілітаризація. тобто щоб ми самі роззброїлися, якраз під їх наступний напад.

Якщо ми втрачаємо територію(після 2022) то одночасне виконання цих умов неприйнятне.
Не забувайте по стамбульських перемовинах Україна нових територій не втрачала(по-моєму).

Але знову ж таки. Це все гіпотези. Інформації по цьому питанню(що хоче путін) у нас(мене) мізер.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 19:55

M-Audio написав:Президент обирається народом на виборах строком на 5 років

все правильно. вы когда водителя нанимаете на сутки и не обговорили когда он может быть свободен и будет ли следующий водитель - что будет считаться когда пройдут сутки? он будет пожизненно водителем?
или любой другой юридический договор на год например. год прошел и все - договор расторгнут.
Востаннє редагувалось mephala в Чет 30 тра, 2024 19:57, всього редагувалось 1 раз.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 19:57

Успіх написав:Підведемо підсумки:
Якщо коротко, то йти воювати - НІХТО не хоче!

А сідати за стіл перемовин - тут вже є дві сторони хочу/не хочу.

А може мають вирішувати про "хочемо/не хочемо перемовин" військові?

А не з теплих диванів вказувати, як НАШИМИ РУКАМИ жар загортати?!

Чесно?
Чесно!

Якщо не чесно, то вступайте до лав ЗСУ, тоді і вашу думку врахують! :)

Скажете - знов розподіл на "сорта"?

Ну а як це називається, що одні воюють нон-стоп - 24/7 безстроково, а інші, ні?

Тут якби очевидно, в кого має бути більше прав вирішувати!

Чи не так?
і не надійтесь. :lol: Ніяких прав вирішувати у нас нема. Ми його залишилили в тцк. Все порішає командування. А командуванню поки війна явно вигідна. В мене правда пару офіцерів класу майоро полковника збігло , :lol: під останній закон встигли вискочити.
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 20:03

andrijk777 написав:У нас ситуація сильно інша. Все-таки йде війна. Не проведення виборів під час війни є нормою.

Так, звичайно, з практичної точки зору і з точки зору здорового глузду під час війни проводити вибори не можна, але що тоді робити з Конституцією? Вона ж не припиняє діяти під час війни.

Я чую від нашої влади, що ніяких сумнівів в легітимності Зеленського немає і що партнери все розуміють, але це - не зовсім те, що кажуть на Заході. Наприклад, тижні два тому була навіть окрема стаття в The Economist щодо повноважень Зеленського, в якій саме згадувалося, що заборона на проведення виборів є законом, а не конституційною нормою, а сама Конституція обмежує його повноваження 5 роками. Далі йшлося, що вибори доведеться якось проводити для тієї самої легітимності Президента.

andrijk777 написав:Ви надто багато хочете від КС. Цей орган не виборний, він не має стільки повноважень як вам здається.

Тобто, якщо я Вас вірно зрозумів, Ви не бачите можливої проблеми, що через день, місяць або рік, два, три після того, як проведуть вибори (неважливо хто на них переможе), хтось не спробує поставити під сумнів повноваження Зеленського підписувати закони (чи навіть гіпотетичну мирну угоду) і видавати Укази в період від дати Х до дати вступу на посаду нового Президента? Тут, мабуть, і КС не потрібен - можна в якомусь адміністративному суді запитати "а чий підпис стоїть під документом і чи мав цей громадянин повноваження його ставити?"
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 30 тра, 2024 20:04, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

#<1 ... 84358436843784388439 ... 14232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор