Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 84398440844184428443 ... 14235>
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 21:47

budivelnik написав:Тому
Я як бувший військовий, якого вчили працювати з інформацією - підтверджую тезу що 70% ВСІЄЇ розвідувальної інформації-той хто хоче/вміє - отримує з ВІДКРИТИХ джерел інформації

Дивлюся кацапську телегу. Ось вони вміють збирати інформацію з наших відкритих джерел. Від наших довбоклюїв які усе навколо себе знімають і викладають у тіх-ток. І свої располаги по школам і хатам і ракетні комплекси ФранкенSAM-и і власну побиту техніку( Богдани спалені ланцетами на дорогах на Харківщині) І тут наше Військове телебачення викладає сюжет на ютубі як в Старокостянтинові літають наші СУ-шки.
https://m.youtube.com/watch?v=IDGFAvak8 ... l9C90Lg%3D
Якої від русні вони чекали реакції? Сьогодні вночі туди полетіли шахеди і ракети з ту-95. :evil:
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 21:58

_hunter написав:
  budivelnik написав:
  budivelnik написав:Якщо ви все черпаєте з раша тудей або напряму від скабеєвої/соловьєва..то не варто інших в цьому звинувачувати..
Про зменшення наших втрат в травні в порівнянні з квітнем - від працівників військового госпіталю..+ від зміни кількості поховань на Марсовому полі ( супер точний алгоритм,дає можливість точно знати співвідношення втрат місяця до місяця по всіх ЗСУ)
Про збільшення військово/фінансовою допомоги - від Держдепу США ( погодили +61 млрд, від Уряду Швеції -виділили +1,3 млрд і два літачки типу А50
Про збільшення проблем по мобілізації в педерації ..з ЗМІ педерації де вказано що наприклад в Краснодарському краї ПІДНЯЛИ разову премію за підписання контракту до 1 млн фублів( було здається 0,2 млн)-чи ви будете фантазувати що гроші підняли бо великий наплив...

Тому
Я як бувший військовий, якого вчили працювати з інформацією - підтверджую тезу що 70% ВСІЄЇ розвідувальної інформації-той хто хоче/вміє - отримує з ВІДКРИТИХ джерел інформації
Як я розумію , вас влаштували ІНШІ джерела моєї інформації
і претензія тільки до одного алгоритму...
Я розумію , що це ілюзорна соломинка з допомогою якої ви пробуєте розвалити мою інформацію і перетворити на недостовірну..
Але як би це не було прикро для Вас - в мене є пояснення і для пропавших безвісти
1 Згідно офіційної інформації з 02-2022 року по сьогодні, в Україні ОФІЦІЙНО зареєстровано 37000+ випадків коли людина признана такою яка пропала безвісти...
2 Згідно НЕОФІЦІЙНОЇ інформації , кількість військовослужбовців становить менше 7000 ( з цих 37000+)
3 Станом на сьогодні відомо що з 3135 осіб (які були обміняні як військовополоненні) - приблизно 20% були такими , які були записані в категорію -пропали безвісти...
Так як ОФІЦІЙНО написано що на сьогодні в полоні у педерації знаходиться 6400+військових і 1600+ цивільних громадян України...то висока ймовірність того , що цифра у 7000 військовослужбовців , які в статусі пропали безвісти - в полоні приблизно1600 осіб(20% від 8000)

Станом на сьогодні з точністю вищою ніж +/- 1000 осіб - наші втрати невідомі НІКОМУ, в тому числі і ГенШтабам України і Педерації.
Тому обнуляти алгоритм марсового поля...я б не радив.
Странно, что такие тривиальные вещи объяснять нужно... К остальным "источникам" у меня вопросов нет по банальной причине: они просто бесполезны - не с чем из сравнивать
Це вам в педерації при наявності всього одного джерела скабеєва/соловьєв - порівнювати ні з чим...
А мені повезло..
Я можу собі позволити порахувати кількість транспортних бортів які заходять на посадку...чи наприклад сьогодні на власні очі побачити приблизно 100 000 000 доларів, які завтра зранку посипляться на голови педераційників
  _hunter написав:- Украина буссификацию усилила не от толп добровольцев под тцк...

А я бачу заспокоєння ситуації(не зменшення кількості повісток) а саме заспокоєння ситуації і повну заміну бусифікації-рекрутиноговими центрами...Наприклад в 92-гу бригаду ви навіть якщо захочете-не зможете потрапити в наступних 6 місяців, вони припинили набір внаслідок перевищення кількості бажаючих над наявними вакансіями.
Але про це в раша тудей не кажуть- тому ви й не в курсі
  _hunter написав:Касательно же того НЕОФІЦІЙНОЇ - это вы так солидно ОБС назвали? :D
Неофіційно -це не тому що баба бабі сказала...
а тому що я НЕ МАЮ ПРАВА ссилатись на імя та посаду тих хто це сказав.
Я їм вірю
вам - ні.
Тому стараюсь від корисних ідіотів або промоскальськи настроєних певну інформацію скрити.
От спробуйте з того що я написав- знайти військову таємницю яку б можна було локалізувати-не зможете...так може не тому що мені нічого сказати, а тому що я знаю як сказати так, щоб і інформацію довести і секретність не постраждала.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 22:02

Ну як так?© - в своєму оці колоди не помічати???!

fler написав:Якщо подивитись "в цілому" на обговорення кацапів та українців у соцмережах, то можна зробити невтішний висновок: вони обговорюють "як воювати" (яка зброя краще, яка стратегія чи тактика), а ми "як не воювати" (як ухилятися, як здатися, рпв).
У них пу нелегітимне, бо сфальсифікувало вибори, але всі мовчать.
У нас Зе легітимний, але скільки лайна ллється.
Ну ти ж своїм заброньованим чоловіком всім показала, як ухилятися... як не воювати ;)

ПОЧНИ З СЕБЕ!!! З СВОГО ЧОЛОВІКА!!!
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1005 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 22:07

Німці
Ще + 500 000 000 євро зброї
Пісторіус в Одесі
Напевно ППО для Одеси...
Бляха...десь я прогуляв...цілих 400 000 000 повз мене проїхали, а я їх навіть не побачив
Вміють же наші привезти....
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 22:24

budivelnik написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:Странно, что такие тривиальные вещи объяснять нужно... К остальным "источникам" у меня вопросов нет по банальной причине: они просто бесполезны - не с чем из сравнивать
Це вам в педерації при наявності всього одного джерела скабеєва/соловьєв - порівнювати ні з чим...
А мені повезло..
Я можу собі позволити порахувати кількість транспортних бортів які заходять на посадку...чи наприклад сьогодні на власні очі побачити приблизно 100 000 000 доларів, які завтра зранку посипляться на голови педераційників
  _hunter написав:- Украина буссификацию усилила не от толп добровольцев под тцк...
Ага...от тільки щось в останні дні про бусифікацію си чуємо від трьох консерв..лад,летусрок і ти....То може бусифікація у вас в темниках, за що платять - те й розганяєте?
А я бачу заспокоєння ситуації(не зменшення кількості повісток) а саме заспокоєння ситуації і повну заміну бусифікації-рекрутиноговими центрами...Наприклад в 92-гу бригаду ви навіть якщо захочете-не зможете потрапити в наступних 6 місяців, вони припинили набір внаслідок перевищення кількості бажаючих над наявними вакансіями.
Але про це в раша тудей не кажуть- тому ви й не в курсі
  _hunter написав:Касательно же того НЕОФІЦІЙНОЇ - это вы так солидно ОБС назвали? :D
Неофіційно -це не тому що баба бабі сказала...
а тому що я НЕ МАЮ ПРАВА ссилатись на імя та посаду тих хто це сказав.
Я їм вірю
вам - ні.
Тому стараюсь від корисних ідіотів або промоскальськи настроєних певну інформацію скрити.
От спробуйте з того що я написав- знайти військову таємницю яку б можна було локалізувати-не зможете...так може не тому що мені нічого сказати, а тому що я знаю як сказати так, щоб і інформацію довести і секретність не постраждала.

Спасибо, что честно признали про ОБС (хоть и пытаетесь щеаи дуть чинами).
Ну, у вас на далеком западе может и заспокоэння (по недавним слухам полтыщщи ваших тцкшников в Одессе десантировались), но ближе к Центру - все совсем наоборот. И да: буссифицируют как бы в окопы - при чем тут 92я? 🙄
Востаннє редагувалось _hunter в Чет 30 тра, 2024 22:33, всього редагувалось 1 раз.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 22:33

Говорят, 5 млн. резервистов. Где они все? Так это при том, что их в 45-50, а раньше и в 40 лет, вообще, снимают с запаса и исключают с учета? Какого х..я? ради этого государство тратило всю жизнь деньги на их подготовку, что они теперь тикали закордон, а в военкоматы обязывать идти первым делом ограниченно пригодных очкариков с нестабильной психикой и т.д.? Где сокращение ментов и чинуш и отправка их на фронт, если у нас мобилизация?
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Чет 30 тра, 2024 22:40, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2367 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 22:37

hxbbgaf написав:Говорят, 5 млн. резервистов. Где они все? Так это при том, что их в 45-50, а раньше и в 40 лет, вообще, снимают с забаса и исключают с учета? Какого х..я?

И вы говорите :D - по некоторым прикидкам ВСЕХ мужиков - меньще 10ти лямов. Отнимите силовиков/военпенсов/чиновников/брони/отсрочки да примерно лям эвакуировавшихся - тут хорошо, если ляма с 2 наберется...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 22:39

Hotab написав:
  Banderlog написав:
  fox767676 написав:Опять страсти по РПВ

Интересно что скажут Трампофобы сторонники 1991, если он (90%) придет к власти? Перевзуются в прыжке, заславят Трампа, или предложат 4 года ждать правильного президента ?

Більш цікаво чи є у влади план на випадок приходу до влади трампа?

Трамп темна конячка. Може казати (зараз) одне, робити (потім) інше. Тому які можуть бути плани в одному рівнянні з трьома невідомими.

Що робити зараз з вос 850300? Точно в штурмовики чи одразу до умовно-достроково звільнених за бажанням вступити до лав зсу
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 22:41

_hunter написав:
  hxbbgaf написав:Говорят, 5 млн. резервистов. Где они все? Так это при том, что их в 45-50, а раньше и в 40 лет, вообще, снимают с забаса и исключают с учета? Какого х..я?

И вы говорите :D - по некоторым прикидкам ВСЕХ мужиков - меньще 10ти лямов. Отнимите силовиков/военпенсов/чиновников/брони/отсрочки да примерно лям эвакуировавшихся - тут хорошо, если ляма с 2 наберется...

А нахр..на их всех отнимать? Почему они не на фронте? В первую очередь полностью здоровые, дававшие присягу, уже обученные держать оружие, дальше остальные. А не наоборт.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2367 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2024 22:50

hxbbgaf написав:
  _hunter написав:

А нахр..на их всех отнимать? Почему они не на фронте? В первую очередь полностью здоровые, дававшие присягу, уже обученные держать оружие, дальше остальные. А не наоборт.

Они в тылу нужнее: вдруг завтра война, а они уставшие... Но вы это лучше у Хотаба спросите - он подробнее объяснит.
_hunter

Профіль

2
  #<1 ... 84398440844184428443 ... 14235>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість