|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:21
Xenon написав:і можливо навіть США)
США будет по любому но вряд ли Байден. Тяжело уже дедушке по 16 часов в самолете и потом ещё среди малознакомых лиц тусить. Тем более кого то слушать.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:28
Успіх написав: vitaliiangel написав:
Капець. Затока ж так далеко від фронту. Я там двічі відпочивав. Тут якісь журналісти в Лимані бачив, може теж зняли репортаж... Тут дуже багато зруйнованого/знищеного... і ще продовжують руйнувати(щотижня, а деколи і щодня прилітає 1-2-3-4 КАБи) Ну і я, як колишній ФОП, то не можу не звернути увагу на магазинчики)) Вже і багато їх понищених/зруйнованих, але багато сміливців і далі продовжують торгувати. Навіть, на одному роздоріжжі, на днях НОВИЙ магазинчик позкручували з сендвіч- панелей! Думаю, завтра/післязавтра вже завезуть там товар.. Думаю що отакі, як наш Будівельник і Василь-Рівне і відкривають тут свої "другі бізнеси" А що - тут он магазинчики, чи кіоски з шаурмою/хот-догами, та і взагалі з продуктами - "попали в казку" по виручці Та й по прифронтових селах тепер магазинчики з продуктами "жирують")) Побратими завжди жартують, що ці магазини ніколи таких "кас/виручок" не мали/не бачили до війни!)) Кажуть - напевно тепер за день-два-три така каса, як до війни за місяць! 
тут мені один каже що якщо йти в сзч то треба лишатись тут і торгувати шаурмою 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:31
Xenon написав:Ключових країн, заради яких і робився цей захід не буде (Китай, араби, африка, Бразилія і можливо навіть США) Тобто по факту це незрозуміло для кого зборище 🇸🇦 Саудівська Аравія не братиме участі у мирній конференції щодо України у Швейцарії, тому що на ній не буде представників росії
Про це повідомляє агентство DPA з посиланням на дипломатичні джерела.
Китай також не буде присутнім через відсутність росії на саміті
наче свого часу в Тегерані теж не було ні Німеччини, ні Японії, ні Китаю, ні Бразилії - але рішення прийняли й виконали
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:40
Shaman написав: Xenon написав:Ключових країн, заради яких і робився цей захід не буде (Китай, араби, африка, Бразилія і можливо навіть США) Тобто по факту це незрозуміло для кого зборище 🇸🇦 Саудівська Аравія не братиме участі у мирній конференції щодо України у Швейцарії, тому що на ній не буде представників росії
Про це повідомляє агентство DPA з посиланням на дипломатичні джерела.
Китай також не буде присутнім через відсутність росії на саміті
наче свого часу в Тегерані теж не було ні Німеччини, ні Японії, ні Китаю, ні Бразилії - але рішення прийняли й виконали
напевно там були СОЮЗНИКИ. А не партнери) союз, сша , тогочасна британська імперія. Так шо аналогії хромають.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:41
flyman написав:чому пан холява не запишетеся? або хотаб? або канадський украініан? або флер, або її "чоловік"?чи лише Сибаріт пішов виконувати обов"язок після запрошення, а інші як будівельник чи детройд: "як покличуть то теж піду"?
Не хочуть ЧОМУСЬ(?)  попасти в "казку"? А тут - так цікаво)) Тут - стільки пригод)) Ще й ДВА МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ можна заробити лише за 1рік!!! А можна спробувати і джек-пот зірвати в 15 МІЛЬЙОНІВ! Купіть слона!© 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:47
Banderlog написав: Успіх написав: vitaliiangel написав:
Капець. Затока ж так далеко від фронту. Я там двічі відпочивав. Тут якісь журналісти в Лимані бачив, може теж зняли репортаж... Тут дуже багато зруйнованого/знищеного... і ще продовжують руйнувати(щотижня, а деколи і щодня прилітає 1-2-3-4 КАБи) Ну і я, як колишній ФОП, то не можу не звернути увагу на магазинчики)) Вже і багато їх понищених/зруйнованих, але багато сміливців і далі продовжують торгувати. Навіть, на одному роздоріжжі, на днях НОВИЙ магазинчик позкручували з сендвіч- панелей! Думаю, завтра/післязавтра вже завезуть там товар.. Думаю що отакі, як наш Будівельник і Василь-Рівне і відкривають тут свої "другі бізнеси" А що - тут он магазинчики, чи кіоски з шаурмою/хот-догами, та і взагалі з продуктами - "попали в казку" по виручці Та й по прифронтових селах тепер магазинчики з продуктами "жирують")) Побратими завжди жартують, що ці магазини ніколи таких "кас/виручок" не мали/не бачили до війни!)) Кажуть - напевно тепер за день-два-три така каса, як до війни за місяць! 
тут мені один каже що якщо йти в сзч то треба лишатись тут і торгувати шаурмою 
👍 Думаю, що на такому бізнесі можна тут заробити не менше ЗСУшної премії на передку! п.с. Що там на Вашому Марсі? Теж, як і в нас - більшість про сзч балакають... збираються на осінь?)) Так би мовити - хочемо зробити місця для будівельників, флаїв, песікотів, чоловіків флер...😁
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 02 чер, 2024 21:25
⚡️ Афільовані до Офісу президента тг-канали повідомлять, що міністр закордоних справ України Дмитро Кулеба йде з посади
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2024 21:40
Banderlog написав: Shaman написав: Xenon написав:Ключових країн, заради яких і робився цей захід не буде (Китай, араби, африка, Бразилія і можливо навіть США) Тобто по факту це незрозуміло для кого зборище 🇸🇦 Саудівська Аравія не братиме участі у мирній конференції щодо України у Швейцарії, тому що на ній не буде представників росіїПро це повідомляє агентство DPA з посиланням на дипломатичні джерела. Китай також не буде присутнім через відсутність росії на саміті
напевно там були СОЮЗНИКИ. А не партнери) союз, сша , тогочасна британська імперія. Так шо аналогії хромають.
так, Раша далеко не Німеччина того часу. та й ми не срср. а от те. що ми воюємо з сучасними нацистами - оце повна аналогія. як й те, що нам допомагають й США, й Великобританія, й інші розвинені країни - навіть Німеччина та Японія, яка іронія долі. й єдине, що рятує Рашу - це ядерна зброя, яка їй досталася як спадок, бо самостійно вони на це вже не годні. й вибору в України немає, Раша планує повне знищення й країни, й нації.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 02 чер, 2024 21:45
Shaman написав:Раша планує повне знищення й країни, й нації.
нацию невозможно разрушить ракетами. А вот 8 млн беженцев которые скорее всего уже не вернуться могут. Если и остальные все сбегут.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2