Xenon написав: пукін назвав умови для початку перемовин:
1)ЗСУ мають бути виведені з Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей в межах кордонів областей!.
2)Україна відмовляється вступати в НАТО. Після цього рф припинить вогонь.
Доступною мовою це означає, що в рф зявилося розуміння того, що 1) далі кордонів цих областей вони
доступною мовою означає що вони хотять переговорів і припинення війни. Свої початкові умови вони озвучили . далі хід за нами.
не знаю, не знаю, якою це такою доступною мовою можна назвати висування завідомо не виконуваних вимог бажанням "вони хотять переговорів і припинення війни". а от перекласти відповідальність запросто, типу ми ж запропонували (фігня, шо фуфло, але ж запропонували), а ви ж то відмовилися. якщо гопник висуне умови, щоб скажімо, не бити вам обличчя (ну принаймні спробувати), так от, умови, що звільняєте одну кімнату у вашій квартирі для нього і кожні середу і суботу тижня ваша дружина буде прводити там, ви теж назвете це бажанням інщою стороною перемовин і припинення конфлікту?
Xenon написав: пукін назвав умови для початку перемовин:
1)ЗСУ мають бути виведені з Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей в межах кордонів областей!.
2)Україна відмовляється вступати в НАТО. Після цього рф припинить вогонь.
доступною мовою означає що вони хотять переговорів і припинення війни. Свої початкові умови вони озвучили . далі хід за нами.
не знаю, не знаю, якою це такою доступною мовою можна назвати висування завідомо не виконуваних вимог бажанням "вони хотять переговорів і припинення війни". а от перекласти відповідальність запросто, типу ми ж запропонували (фігня, шо фуфло, але ж запропонували), а ви ж то відмовилися. якщо гопник висуне умови, щоб скажімо, не бити вам обличчя (ну принаймні спробувати), так от, умови, що звільняєте одну кімнату у вашій квартирі для нього і кожні середу і суботу тижня ваша дружина буде прводити там, ви теж назвете це бажанням інщою стороною перемовин і припинення конфлікту?
wild.tomcat написав: не знаю, не знаю, якою це такою доступною мовою можна назвати висування завідомо не виконуваних вимог бажанням "вони хотять переговорів і припинення війни". а от перекласти відповідальність запросто, типу ми ж запропонували (фігня, шо фуфло, але ж запропонували), а ви ж то відмовилися. якщо гопник висуне умови, щоб скажімо, не бити вам обличчя (ну принаймні спробувати), так от, умови, що звільняєте одну кімнату у вашій квартирі для нього і кожні середу і суботу тижня ваша дружина буде прводити там, ви теж назвете це бажанням інщою стороною перемовин і припинення конфлікту?
Так вже питав. Тому ще раз: якщо гопник ...., то умовно ви - 61 рік і пішов; третя дитина та пішов; і т.д.; депозити; спортзали; конференції і т.д.? Або на форумах обмінюватися думками)) Або як песікот -- показав папірчик всл тцк і пішов далі. ____________________________ З позитиву -- з грошима на наступний рік начебто вирішили. Подейкують, що на днях буде захоплива історія стосовно удару по Криму.