|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:38
detroytred написав:Що ви доводите?
Ти що доводиш? Доведи мені 1 Якщо тебе відправити на фронт ? а - фронту стане гірше б - долярчику стане гірше в - економіці стане гірше г - тобі стане гірше 2 Якщо мене відправити на фронт а - податкова ризикує втратити 280 000 б - долярчик ризукує отримати меншу зарплату в - я покращу ситуацію на фронті на 280 000/місяць... Тобто повибирай і спробуй щоб вийшло що ти нафігась потрібен...або як мінімум більше хоч десь потрібен там де я менше(крім крутити гайки в літака, бо я не пробував, але дивлячись на твій примітивізм думаю що того що ти розівчився за 25 років я навчусь тижні за два.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:39
detroytred написав:Ринок банківських послуг (тобто конкуренція банків) залишився? Чи ціль -- підтримка суто чисельності виробників банківських послуг за будь-яких подій з деякими учасниками (банками)? Що ви доводите?
со снижением конкуренции падает КАЧЕСТВО услуг. А с монополизацией рынка крупные игроки начинают диктовать правила мелким. Всё это ведёт к деградации экономики. Есть такой посёлок Ворзель, недалеко от Бучи. В ворзеле один супермаркет - Фора. До войны я хотел там квартиру купить, и не купил потому что нет инфраструктуры. Значит кто то ту квартиру не продал (образно) и не заработал. Но если вас послушать супермаркет есть? есть. отлично, ноу проблем.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:40
Bobua написав:Ми. Фронт. ~1% населення України, ~4% чоловіків. Поки решта країни “поводяться так, немов ми ведемо свою власну війну”. 😒 Для нас, фронту -- ні заміни, ні демобілізації, ні хоч би тривалого відпочинку вдома... За 27міс+ 😒 Питання знавцям: як швидко фронт має відступати на захід, аби решта країни знову вирішила теж включитись на повну?
+100500!👍👍👍 Дюрі-бачі написав:Не треба всіх рівняти. Українці бувають різні. Чимала частка тільки й чекає як би поїхати на війну на заробітки, но наша влада категорично проти. У а щирі патріоти вже давно закінчились, нажаль їх фронт перемолов.
Так отож... Одних - фронт фізично перемолов... Других - психологічно... І тепер, якщо сказати своїм побратимам на повному серйозі(а не як я кажу своїм - жартома) - "Та нащо вам ті гроші?! Та пох, що не доплатили/наіпали по премії! Ми ж сюди не за гроші ж прийшли воювати?!"  - то можна почути не одне: "йди на х!"))) detroytred написав:Всоте: або рфія слабка (не може взяти умовний Вовчанськ); або рфія потужна і загрожує Європі (НАТО)
Слабувата, щоб продавити фронт(це ми спостерігаємо 27міс), але грає м'язами ЯЗ перед НАТО, наче, сильна...
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 19 чер, 2024 18:57, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:47
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав: навіщо далеко ходити Той самий гетьманцев - втрати БЮДЖЕТУ від контрафактної продажі тютюну- 23 млрд грн/рік... Це там де дебіли Будівельника дістали і нормальні пішли...а от ті які вважають що гроші ростуть на деревах і кожен хто проходить ЗОБОВЯЗАНИЙ їх акуратно зібрати і під облік занести в податкову - ті грошики збирають і викрутивши дулю дейтройту з цими грошима йдуть далі... Їх можна знайти..прокурори/слідчі/податківці...от тільки негараз для того щоб 23 млрд вони в БЮДЖЕТ знайшли їм чомусь 30 млрд заплатити зща роботу треба.. До совків-не длійде.
Ну да)) З-за мобілізації будівельників, які реалізують цигарки в нуль, зросли на 23 млрд. втрати від контрафактного продажу. Черговий єралашик...
Ти думати вмієш Я тобі привожу приклади Є Будівельник- його забрати - мінус 280 000 грн/місяць в Державну казну від продажу тютюну При цьому - тютю тобі продавати будуть , ціну ти заплатиш ту саму..от тільки гроші підуть не в податкову. Є інші - ті швидко займуть нішу Будівельника( їм звичайно всі 280000 зіїсти не дадуть , але 50 000 плюсом до 25 000 які отримую я - дадуть) От це і є різниця... І відрізнити ПРАВИЛЬНОГО від НЕПРАВИЛЬНОГО можна тільки ОДНИМ ПАРАМЕТРОМ СУМОЮ сплачених правильним коштів в податкову... А иак всі однакові ти що штани протирав що не протирав- гайку все одно крутив...хтось..точно впевнений що не ти..а на пенсію претендуєте однаково.
Не вигадуй. Що покупець, якщо не в тебе, то тіко в контрафактника купить ці цигарки. Ти за лісом не бачиш дерев... За віконцем війна. І пріоритети зміщуються. І рішення тільки комплексне. Тобто і частину підприємців мобілізують, і тіньовиків потрібно прищимити, і норми прибутку обмежити на деякі товари. Звісно ти закричиш --- стосовно другого, третього та ін. адміністративних заходів. Але мобілізація хоч тебе, хоч безробітного -- це адміністративний захід. І якщо ти гадаєш, що можна залишити оазіс -- ринок, тобто надлишок виробників під час війни -- то да, але до пори до часу. Бо люди в суспільстві -- реальні!!!! А не такі, як ти хочеш, щоб були. І рішення приходиться обирати з цього -- що люди реальні. І легше підприємця, і умоано безробітного мобілізувати, ніж тільки отак раціонально, як ти хоч. Бо безробітному якось пофіг на 100 тис. в ЗСУ, 170 тис. Не йдуть валом навіть за отакі гроші...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:49
Xenon написав:⏺Пропозиції радикально підвищити податки очікуємо вже найближчим часом, – Гетманцев.
Їх чекають від уряду, адже в бюджеті не вистачає коштів на військові потреби.
Прям ГЕТЬМАНцев всієї України.
-
zxzx777
-
-
- Подякував: 49 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:49
Успіх написав: Bobua написав:Ми. Фронт. ~1% населення України, ~4% чоловіків. Поки решта країни “поводяться так, немов ми ведемо свою власну війну”. 😒 Для нас, фронту -- ні заміни, ні демобілізації, ні хоч би тривалого відпочинку вдома... За 27міс+ 😒 Питання знавцям: як швидко фронт має відступати на захід, аби решта країни знову вирішила теж включитись на повну?
+100500!👍👍👍 Дюрі-бачі написав:Не треба всіх рівняти. Українці бувають різні. Чимала частка тільки й чекає як би поїхати на війну на заробітки, но наша влада категорично проти. У а щирі патріоти вже давно закінчились, нажаль їх фронт перемолов.
Так отож... Одних - фронт фізично перемолов... Других - психологічно... І тепер, якщо сказати своїм побратимам на повному серйозі(а не як я кажу своїм - жартома) - "Та нащо вам ті гроші?! Та пох, що не доплатили/наіпали по премії! Ми ж сюди не за гроші ж прийшли воювати?!"  - то можна почути не одне: "йди на х!"))) detroytred написав:Всоте: або рфія слабка (не може взяти умовний Вовчанськ); або рфія потужна і загрожує Європі (НАТО)
Слабовата, щоб продавити фронт(це ми спостерігаємо 27міс), але грає м'язами ЯЗ перед НАТО, наче, сильна...
Я вкотре вам обом пишу, з якого біса ви вирішили, що вас будуть замінювати ? Хто вам про це давить на вуха ? Той, хто вам про це постійно давить на вуха і є ворог України А не будівельники з синами і не я Вас будуть доповнювати
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 19 чер, 2024 18:53, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:52
detroytred написав:Що покупець, якщо не в тебе, то тіко в контрафактника купить ці цигарки.
Ти взагалі д.іл? Ти що думаєш в мене на лобі написано - тільки справжні а в іншого тільки контрофакт? Ти як покупець ніхто і звуть тебе нія...розмір сплати кимось податків ти перевірити не в стані практично взагалі... Мене не в стані перевірити людина з фахівостью(зарплатою) менше ніж три рази до моєї... Пояснювати треба чому? я 30 років одним і тим самим а перевіряючий кожен тиждень іншого перевіряє.. тому твої влажні фантазії про те що Держава нагне/перевірить/наведе/узаконить - в дупу..., якщо знайде-я домовлюсь , і це для неї буде 0 а для мене в три рази дешевше Якщо я плачу в діапазоні 0,3-1,1 від стандартного діапазону сплати по ринку-знайти місця де бізнес хімічить - коштує дорожче ніж сума того що знайдуть Совок саме тому й загнувся А тепер саме тому загинається мобілізація - там де легко мотивувати- щоб змусити треба в рази більше ресурсів... Дурні вибрали тебе і твої фантазії і розповідають про закон Розумні кажуть - дайте доцільність - розглянемо , хочете по закону-почніть з себе..все. От тепер такі як ти бігають і не знають їм до розумних чи красивих..а в відображенні бачать що дурні в зеркалі бігають...
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 19 чер, 2024 18:55, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:53
vitaliiangel написав: detroytred написав:Ринок банківських послуг (тобто конкуренція банків) залишився? Чи ціль -- підтримка суто чисельності виробників банківських послуг за будь-яких подій з деякими учасниками (банками)? Що ви доводите?
со снижением конкуренции падает КАЧЕСТВО услуг. А с монополизацией рынка крупные игроки начинают диктовать правила мелким. Всё это ведёт к деградации экономики. Есть такой посёлок Ворзель, недалеко от Бучи. В ворзеле один супермаркет - Фора. До войны я хотел там квартиру купить, и не купил потому что нет инфраструктуры. Значит кто то ту квартиру не продал (образно) и не заработал. Но если вас послушать супермаркет есть? есть. отлично, ноу проблем.
Ну да -- припустили, що я не знаю аксіом. Вас Будівельник покусав? Питання було -- ринок банківських послуг залишився? Достатній рівень конкуренції серед банків зберігся? А ви мені, що я начебто вважаю про один супермаркет.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:59
pesikot написав:Я вкотре вам обом пишу, з якого біса ви вирішили, що вас будуть замінювати ?
Тому що ми "вільний народ - вільної країни!" 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 19 чер, 2024 18:59
budivelnik написав: detroytred написав:Що покупець, якщо не в тебе, то тіко в контрафактника купить ці цигарки.
Ти взагалі д.іл? Ти що думаєш в мене на лобі написано - тільки справжні а в іншого тільки контрофакт?
З якої стелі ти взяв оце??? Перечитай про що мова. Це ти всіх за дебілів вважаєш, коли вихоплюєш шматочок картинки... За віконцем війна. У владі не рузвельти та супергероїї. Населення не твої фантастичні люди, а реальні українці. Тому не треба про ідеальні рішення співати.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|