Румунія передумала: передає Україні Patriot Зважаючи на значне погіршення ситуації з безпекою в Україні внаслідок постійних і масованих атак росії на цивільне населення та цивільну інфраструктуру, особливо енергетичну, і регіональних наслідків цієї ситуації, зокрема для безпеки Румунії, у тісній координації з союзниками, члени Ради вирішили передати в дар Україні систему Patriot", — йдеться в заяві Ради оборони.
При цьому наголошується, що пожертвування буде зроблено за умови, що Румунія продовжить переговори з союзниками, особливо зі США, з метою отримання аналогічної або еквівалентної системи ППО.
Нагадаємо, 19 червня США ухвалили рішення передати Україні ракети для систем Patriot, які раніше замовила Швейцарія.
Раніше у звіті Міністерства оборони Румунії стверджувалося, що зараз не найкращий час для передачі системи Patriot Україні.
sashaqbl написав:що теплої ванни, як для правих диктаторів у 70-их роках минулого століття, не буде.
по моему планеты как раз сошлись для теплой ванны. 1. запад помогает и обещает помогать в 2025 2. Конституция на паузе, можно нарушать любые права, стрелять в колено, мобилизовывать онкобольных 4й стадии. Ни никому ничего за это не будет 3. огромное поле для коррупции военкомов, ВЛК и тем кто на предприятиях раздаёт бронь. Из 10 желающих бронь можно дать тому, кто больше заплатит. Дембель тоже за мзду. Очень удобно, поиметь можно всех. 4. диктатору нужны силовики, поэтому к обычной полиции создаётся военная, потом доберут 100 тыс в нац.гвардию, сбу и другие тыловые структуры.
detroytred написав:Колись мав змогу на зарє шляху трошки приторкнутися до життя 1 сорту у війську.... Підвели мене до агроменної схеми всіх посад, які є в роді військ, на всю величезну стіну; і посміхаючись, сказали -- обирай, що хоч.
І шо ви вибрали, щось не те?
Такий лотерейний білет пересічному випадає раз в житті. Звісно дрібницю обрав. Образно -- узяв мільйон, хоча міг мільярд.
Аж кавою поперхнулася))) Судячи з того, де зараз Детроль-ред, можна уявити, який у нього був вибір)))
sashaqbl написав:vitaliiangel на жаль, в США є досвід Афганістана. А по друге, нема сильного бажання перемагати Росію. Тому можуть і злити, на жаль.
я думаю этот риск минимальный, после триумфального визита питуна в сев.Корею и игнора Китаем саммита для США достаточно чётко определился пул противников, которые настроены потеснить демократии и дать возможность в странах глобального Юга победить диктаторам, подконтрольных Китаю. Тут уже не Украина цена вопроса, а общее влияние США на такие дерзости. Мой прогноз оптимистический, помогать будут, а Трамп ещё и удвоит помощь. Но коррупция всех выбешивает, солнцеликого скорее всего снимут в 2024-2025 "я устал, я ухожу" взамен подыщут более вменяемого и шоп без царских амбиций.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 20 чер, 2024 17:10, всього редагувалось 2 разів.
vitaliiangel написав:2. Конституция на паузе, можно нарушать любые права, стрелять в колено, мобилизовывать онкобольных 4й стадии. Ни никому ничего за это не будет.
До речі, ТЦК прислало повістку інваліду I групи, людині біля 60. I шо ви думаєте, він пішов до ТЦК, там у великій черзі шось рознервувався розірвав повістку і пішов додому. Цікаво, призвуть?