|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:24
vitaliiangel написав: detroytred написав:а про об'єднання влади з військовими -- зміщення балансу у бік лобіювання інтересів військових.
с вашей точки зрения что входит в топ 3 интересов военных? detroytred написав:Якщо владі буде загрожувати зовнішня агресія втратою, то на кого їй спиратися, як не на військо? Самий що не є спільний інтерес. Спільніше нікуди.
всё правильно только интересы военных так же само игнорируются как интересы пэрэсичных.
На разі: 1. Поповнення особим складом. 2. Забезпечення автівками, пальним, грошима і т.д. В принципі -- грошима. На гроші самі куплять дрони, авто і т.д. Зрозуміло, що гроші треба, щоб тил заробляв. Але чомусь в США навіть за легших умов війни по суті в цивільних забирали для війсових золото і т.д.; вводили обмеження навіть на зубні пасти, бляшанки, резину і т.д.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:26
detroytred написав: _hunter написав: detroytred написав:То в Аргентині, а як може бути саме в нас?
не понял вопроса... - где-то было не как в Аргентине? (на всякий случай - с 19го года)
Я веду мову не про захоплення влади військовими (приходу до влади військових), а про об'єднання влади з військовими -- зміщення балансу у бік лобіювання інтересів військових. Накшалт -- все для фронту, все для перемоги. Бо поки баланс інший: як приклад - військові на корчах і з лопатами, цивільні на добрих машинах і з технікою, яка будує новобудови тощо.
А власть и не нужно захватывать - вариант "я устал, я ухожук" принципиально не отличается. В вашем вопросе все сильно зависит от того, _насколько_ этот баланс смещается. Если как Letusrock там чуть раньше писал - да и ваш "Накшалт" - это именно Аргентина и есть  Ну или Сталин - что кому ближе. Повторюсь: военные у власти _никогда_ (в современной истории) ни к чему хорошему не приводили...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:26
flyman написав:Елітні війська воєнпенсів. І не кажіть що такого не було.
Попрошу конкретики: де, коли і як.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:27
detroytred написав: Але чомусь в США навіть за легших умов війни по суті в цивільних забирали для війсових золото і т.д.; вводили обмеження навіть на зубні пасти, бляшанки, резину і т.д.
Ібо нєфіг, всі так всі "переносити тяготи і лішенія". Ти спробуй лиши памперсів, то такий вий підметься, що аніжематі/аніжєдєті.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:28
flyman написав:Не думаю, що в Україні менталітет азіатського типу (матка і решта саранчі/мурашок).
как раз поэтому у русских нет проблем с мобилизацией, рабу всё равно как умереть от алкоголя или на войне. Ценность человеческой жизни на рф = 0, отсюда и поддержка сво, русскому обществу реально покуй, что где то умирают люди. Даже если превратить Белгород в Мариуполь им будет покуй. На последние теракты очень слабая реакция.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 25 чер, 2024 11:29, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:29
_hunter написав: detroytred написав: _hunter написав:не понял вопроса... - где-то было не как в Аргентине? (на всякий случай - с 19го года)
Я веду мову не про захоплення влади військовими (приходу до влади військових), а про об'єднання влади з військовими -- зміщення балансу у бік лобіювання інтересів військових. Накшалт -- все для фронту, все для перемоги. Бо поки баланс інший: як приклад - військові на корчах і з лопатами, цивільні на добрих машинах і з технікою, яка будує новобудови тощо.
А власть и не нужно захватывать - вариант "я устал, я ухожук" принципиально не отличается. В вашем вопросе все сильно зависит от того, _насколько_ этот баланс смещается. Если как Letusrock там чуть раньше писал - да и ваш "Накшалт" - это именно Аргентина и есть  Ну или Сталин - что кому ближе. Повторюсь: военные у власти _никогда_ (в современной истории) ни к чему хорошему не приводили...
Ні. Не є. Приклад, США 2 СВ. У влади суто цивільні. Які змішують баланс від пересічних цивільних до військових.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:37
detroytred написав:Зрозуміло, що гроші треба, щоб тил заробляв. Але чомусь в США навіть за легших умов війни по суті в цивільних забирали для війсових золото і т.д.; вводили обмеження навіть на зубні пасти, бляшанки, резину і т.д.
Принципиальный момент, границы США тоже закрывали? кто не хотел покупать мыло по талонам могли выехать? Если да, эти ограничения не имеют значения, не нравится - выехали в другую страну и забыли. Я понимаю любые ограничения, кроме ограничений прав на свободу (за исключением осуждённых). Если мыло по талонам можно обосновать общим благом (чтобы всем хватило) то ограничения свобод на общее благо при всём желании не налазит. Потому что это феодализм, одна группа лиц решила жить за счёт эксплуатации другой.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 25 чер, 2024 11:38, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:37
flyman написав: detroytred написав: Але чомусь в США навіть за легших умов війни по суті в цивільних забирали для війсових золото і т.д.; вводили обмеження навіть на зубні пасти, бляшанки, резину і т.д.
Ібо нєфіг, всі так всі "переносити тяготи і лішенія". Ти спробуй лиши памперсів, то такий вий підметься, що аніжематі/аніжєдєті.
Чому я розглядаю це питання? Бо що буде, коли (вий) невдоволення підніметься у самих військових? Справжній. А не у відосах та форумах. Поки вони тягнуть воза. Але ж втомлюються-то, більшого забезпечення потребують з кожним днем, да і справедливості бажають.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:38
detroytred написав: _hunter написав: detroytred написав:Я веду мову не про захоплення влади військовими (приходу до влади військових), а про об'єднання влади з військовими -- зміщення балансу у бік лобіювання інтересів військових. Накшалт -- все для фронту, все для перемоги. Бо поки баланс інший: як приклад - військові на корчах і з лопатами, цивільні на добрих машинах і з технікою, яка будує новобудови тощо.
Ні. Не є. Приклад, США 2 СВ. У влади суто цивільні. Які змішують баланс від пересічних цивільних до військових.
Это вы что имеете в виду? - массовые запуски ориентированных на новый рынок заводов/фабрик - взамент стоящих из-за Великой Депрессии?  Ну и повторюсь: все зависит от длины сдвига. Штаты ну никак не тянут на пример "все для фронта"...
Востаннє редагувалось _hunter в Вів 25 чер, 2024 11:39, всього редагувалось 1 раз.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:39
detroytred написав:да і справедливості бажають.
для справедливости нужны ресурсы, все что сейчас происходит говорит о том, что запаса по ресурсам нет. Доллары и мыло по талонам ещё впереди. На фоне падения собираемосьи ралогов и снабжения. И никакими рокировками (за кого власть за армию или за народ) это не изменить. Экономика натуральна, и от того кто с кем дружит хлеба больше не становится.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 25 чер, 2024 11:42, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2