|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:07
vitaliiangel написав: detroytred написав:А якщо об'єднається з військовими -- ?
власть давно слилась с военной верхушкой и лоббирует интересы тыловых крыс, а так же уважаемых впенсов которым в 45 в окоп низзя. Как вы себе представляете что власть сольётся с долярчиками? Стефанчук и Тищенко будут с лопатами окопы рыть или долярчика заберут в Раду?
я думаю detroytred мав на увазі під обєднанням що влада остаточно стане на бік війська, і перестане навіть створювати видимість збереження яких небуть прав цивільних, тобто "все для перемоги", "військова доцільність" і т.д., така собі військова хунта де пару сотень в місяць померлих в тцк від епілепсії немають жодного значення заради світлої мети. А про такі дрібниці як свобода пересування, приватна власність, презумпція невинуватості, право на суд чи мед.допомогу та інше ніхто й згадувати небуде
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:07
detroytred написав: _hunter написав: detroytred написав:А якщо об'єднається з військовими -- ?
много раз уже проходили - из наиболее свежих примеров - Аргентина...
То в Аргентині, а як може бути саме в нас?
не понял вопроса... - где-то было не как в Аргентине? (на всякий случай - с 19го года)
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:08
Faceless написав:На тапку ваші повідомлення з фреймами не відображаються, fyi Хоча може то й на краще
спасибо.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:08
vitaliiangel написав: detroytred написав:Наведіть приклади іншого порядку проходження вслужби офіцерським складом. Тобто на посадах рядового і сержантського складу. Будь де в інших країнах. Діючий всл чи воєнпенс значення не має ніякого. На це не дивляться. Враховується взвання, ВОС.
В других странах звания тоже раздавали направо и налево, а потом вышел перекос офицеров в запасе дох..я а воевать некому. detroytred написав:Злиття влади з військовими полягає не влада в окоп до Успіха, а повне! лобіювання інтересів Успіха владою.
это утопия. У них с властью разные интересы.
Тобто ніде нема такого. А перекос -- це вже інший предмет розмови. Якщо владі буде загрожувати зовнішня агресія втратою, то на кого їй спиратися, як не на військо? Самий що не є спільний інтерес. Спільніше нікуди.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:12
Letusrock написав:я думаю detroytred мав на увазі під обєднанням що влада остаточно стане на бік війська, і перестане навіть створювати видимість збереження яких небуть прав цивільних, тобто "все для перемоги", "військова доцільність" і т.д., така собі військова хунта де пару сотень в місяць померлих в тцк від епілепсії немають жодного значення заради світлої мети. А про такі дрібниці як свобода пересування, приватна власність, презумпція невинуватості, право на суд чи мед.допомогу та інше ніхто й згадувати небуде
"Военная целесообратность" и "всё для победы" означает умереть десятку бойцов за 100 метров посадки, а кто не захочет умрёт от эпилепсии. Где здесь интересы военных? имхо (в широком смысле) интересы военых это стабильное снабжение и относительно невысокие потери. Диктатура не гарантирует ни того ни другого.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 25 чер, 2024 11:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:14
_hunter написав: detroytred написав: _hunter написав:много раз уже проходили - из наиболее свежих примеров - Аргентина...
То в Аргентині, а як може бути саме в нас?
не понял вопроса... - где-то было не как в Аргентине? (на всякий случай - с 19го года)
Я веду мову не про захоплення влади військовими (приходу до влади військових), а про об'єднання влади з військовими -- зміщення балансу у бік лобіювання інтересів військових. Накшалт -- все для фронту, все для перемоги. Бо поки баланс інший: як приклад - військові на корчах і з лопатами, цивільні на добрих машинах і з технікою, яка будує новобудови тощо.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:15
detroytred написав:а про об'єднання влади з військовими -- зміщення балансу у бік лобіювання інтересів військових.
с вашей точки зрения что входит в топ 3 интересов военных? detroytred написав:Якщо владі буде загрожувати зовнішня агресія втратою, то на кого їй спиратися, як не на військо? Самий що не є спільний інтерес. Спільніше нікуди.
всё правильно только интересы военных так же само игнорируются как интересы пэрэсичных.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 25 чер, 2024 11:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:17
Letusrock написав: vitaliiangel написав: detroytred написав:А якщо об'єднається з військовими -- ?
власть давно слилась с военной верхушкой и лоббирует интересы тыловых крыс, а так же уважаемых впенсов которым в 45 в окоп низзя. Как вы себе представляете что власть сольётся с долярчиками? Стефанчук и Тищенко будут с лопатами окопы рыть или долярчика заберут в Раду?
я думаю detroytred мав на увазі під обєднанням що влада остаточно стане на бік війська, і перестане навіть створювати видимість збереження яких небуть прав цивільних, тобто "все для перемоги", "військова доцільність" і т.д., така собі військова хунта де пару сотень в місяць померлих в тцк від епілепсії немають жодного значення заради світлої мети. А про такі дрібниці як свобода пересування, приватна власність, презумпція невинуватості, право на суд чи мед.допомогу та інше ніхто й згадувати небуде
Саме так. Чи можливий і як буде такий варіант, якщо на нього підуть влада та військові, -- я поки навіть не уявляю. Тому і запропонував обговорення.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:18
detroytred написав: vitaliiangel написав:власть давно слилась с военной верхушкой и лоббирует интересы тыловых крыс, а так же уважаемых впенсов которым в 45 в окоп низзя. Как вы себе представляете что власть сольётся с долярчиками? Стефанчук и Тищенко будут с лопатами окопы рыть или долярчика заберут в Раду? у нас по факту 2 ЗСУ. Одни воюют 28 месяцев, другие пишут отчёты в тылу. detroytred написав:Влада поки тримає нейтралітет...
нет нейтралитета. Бусификация это новая линия фронта. Консенсус должны искать политики а не военные. У военных консенсус - накинутся толпой на одного.
Наведіть приклади іншого порядку проходження вслужби офіцерським складом. Тобто на посадах рядового і сержантського складу. Будь де в інших країнах. Діючий всл чи воєнпенс значення не має ніякого. На це не дивляться. Враховується взвання, ВОС. Злиття влади з військовими полягає не влада в окоп до Успіха, а повне! лобіювання інтересів Успіха владою. Звісно, що чийсь рахунок. Ну і оскільки інопланетян нема, то за рахунок цивільних. Зміщення балансу в бік військових.. А поки нейтралітет.
Елітні війська воєнпенсів. І не кажіть що такого не було.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 чер, 2024 11:23
vitaliiangel написав: Letusrock написав:я думаю detroytred мав на увазі під обєднанням що влада остаточно стане на бік війська, і перестане навіть створювати видимість збереження яких небуть прав цивільних, тобто "все для перемоги", "військова доцільність" і т.д., така собі військова хунта де пару сотень в місяць померлих в тцк від епілепсії немають жодного значення заради світлої мети. А про такі дрібниці як свобода пересування, приватна власність, презумпція невинуватості, право на суд чи мед.допомогу та інше ніхто й згадувати небуде
"Военная целесообратность" и "всё для победы" означает умереть десятку бойцов за 100 метров посадки, а кто не захочет умрёт от эпилепсии. Где здесь интересы военных? имхо (в широком смысле) интересы военых это стабильное снабжение и относительно невысокие потери. Диктатура не гарантирует ни того ни другого.
Диктатура найефективніша форма правління, статистично недовго, навіть у відсталих деспотіях (скоріш за все, є статистично значима кореляція). Не думаю, що в Україні менталітет азіатського типу (матка і решта саранчі/мурашок). Скоріше кожен сам собі хутір і гетьман на ньому.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 25 чер, 2024 11:25, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1