|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:43
vitaliiangel написав: detroytred написав:Це цивільні чомусь полізли зі своїми порадами та визначенням до військових кого куди призначати в армії.
ок гражданские не лезут к военным, а военные к гражданским. Иначе получается как в том анекдоте ты (общество) деньги зарабатывай, а как лучше потратить я (армия) и без тебя разберусь. detroytred написав:Да, поки не філіал АТБ.
атб тоже альтернативная реальность с искажёнными ценностями. Но оно не бусифицирует на работу пэрэсичных. Пришёл добровольно значит принял всю атэбэшую дурь как норму. Не принял - на выход.
Звертайтеся до можновладців. І тримайте контрактну армію відповідного розміру. Для повномасштабки.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:46
detroytred написав:І тримайте контрактну армію відповідного розміру. Для повномасштабки.
при контрактной армии дури будет меньше? я думал дурь (в т.ч. кастовость) в головах.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:48
vitaliiangel написав: ЛАД написав: vitaliiangel написав:........ упрощённо, хотите кушать, денег нет, это проблема или расходы? Пошли заработали денег и покушали. Весь мир так живёт. Зачем видеть везде проблемы?
Да, всё очень просто. А если, например, безработица процентов 20? Или ещё больше? У нас сегодня половина бюджета за счёт партнёров. Где государству заработать деньги?
это проблема, очевидно нужно разбираться в условиях доступа к ресурсам и зарегулированностью экономики, с коррупцией и казнокрадством, с неэффективностью власти, с системой правосудия. почему страны с гораздо меньшим населением и ресурсами живут лучше нас? Таким образом, называя вещи своими именами, мы приходим к истинным проблемам, которые надо решать, а не надуманным.
Уровень жизни в стране не очень связан с численностью населения. Такие проблемы решаются не за день, и даже не за год, а за десятилетия. Предлагаете быстренько решить эту проблему прямо сегодня, во время войны?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:48
detroytred написав: vitaliiangel написав: detroytred написав:Це цивільні чомусь полізли зі своїми порадами та визначенням до військових кого куди призначати в армії.
ок гражданские не лезут к военным, а военные к гражданским. Иначе получается как в том анекдоте ты (общество) деньги зарабатывай, а как лучше потратить я (армия) и без тебя разберусь. detroytred написав:Да, поки не філіал АТБ.
атб тоже альтернативная реальность с искажёнными ценностями. Но оно не бусифицирует на работу пэрэсичных. Пришёл добровольно значит принял всю атэбэшую дурь как норму. Не принял - на выход.
Звертайтеся до можновладців. І тримайте контрактну армію відповідного розміру. Для повномасштабки.
ну слава Биллу Гейтцу - нашли виноватых  осталось малое - решить, что делать 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:49
fler написав: Banderlog написав: pesikot написав:Особливо, Фірташа. Якого хочуть амери бачити не перемовником, а у в"язниці Пінчук ? Ахметов ? "Это не серьёзно"(с) один фильм На жаль, опція "перемовини" вже відсутня А опція "капітуляція", так це не "перемовини"
амери хотять з 14 року , а він чогось у відні. думаю частки в облгазах в нього зостались, поправте мене якщо не правий... наступне по чому буде бити росія це газова система, тому він кровно зацікавлений. ахметов теж міг би щось з енергетики сохранити. потом є росіські олігархи які мали у власності наші обленерго. лічно я чув про арешт майна, а про націоналізацію ще не чув  чому не серйозно ? і медведчука мож з склепу витянути для такого діла.. кінчати треба з цією деолігархізацією. і гроші заборонити виводити їм з України.
Як ви не можете зрозуміти, що саме кланово-олігархічна система влади довела країну до того, що зараз маємо! Олігархи будуть топити лише за свої інтереси, їм пох на країну. Віддадуть пуйлу все, що він захоче, в обмін на свій бізнес.
Ні!!!! Олігархам вигідніше ЄС. Ніж адміністративка Мордору. Навіть Яник реально тупотів в напрямку Європи. Всі розуміли, що їм світить доля Ходора, Береовського та ін. Але! Якщо є змога обирати між ЄС і власним ринком, то звісно вони за незалежність. Свою. І від ЄС. Тому і корупційний бар'єр. Для захисту. Себе.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:50
vitaliiangel написав: detroytred написав:То де, в якому війську прогрес, який ви бачите?
результаты на табло.
На каком табло?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:50
ЛАД написав:Уровень жизни в стране не очень связан с численностью населения. Такие проблемы решаются не за день, и даже не за год, а за десятилетия. Предлагаете быстренько решить эту проблему прямо сегодня, во время войны?
я предложил разделять проблему и расходы. и кстати у вас неплохо получается. Проблемы на то и проблемы что легко и просто (например деньгами) не устраняются. Сколько коррупционеру не дай денег, коррупция останется. А голодному дай денег, он купит себе еду и проблема ушла.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 26 чер, 2024 10:56, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:51
vitaliiangel написав: detroytred написав:І тримайте контрактну армію відповідного розміру. Для повномасштабки.
при контрактной армии дури будет меньше? я думал дурь (в т.ч. кастовость) в головах.
При контрактній армії ви будете хоча б обмежені від армії. А дурь в армії.... від дурі на цивільці. Корінець в них один.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:53
flyman написав: detroytred написав:Залишилось тільки аргументувати причетність цієї аксіоми саме до цього питання, яке розглядається. Бо в тій же штатівській та ін. арміях різниця в положеннях офіцерів, сержантів і рядових ще вище на порядок. Там навіть сержанти -- вже каста каст. Чи ви гадали, що я спростовувати аксіому почну?)) То де, в якому війську прогрес, який ви бачите?
чого тільки силовоєнпенси 60+- не придумають щоби не виглядати в очах пересіченого цинічними ухилянтами: то "коврів" нема, то должностей (насправді є через ТВО)
"чого тільки ухилянти не придумають", только чтобы оправдать своё ухилянство.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 26 чер, 2024 10:54
detroytred написав:При контрактній армії ви будете хоча б обмежені від армії.
нет. хотабы живут по соседству и я вынужден с ними искать общий язык учитывая их искаженную единоначалием реальность, например отрицанием ценности моей свободы.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2