Абсолютно справедливое замечание про арестовича. Только сомневаюсь, что арестович находился в украинской власти когда либо. Это была его легенда.
Спалился арестович при прямом попадании ракеты в многоэтажный дом в Днепре. Он типа сразу же!!! заявил, что это было работой нашего пво и прилетели в дом остатки сбитой ракеты, выгораживая таким образом кремль и ВС РФ, напартачивших со своей ракетой старых годов выпуска. Чуть позже выяснили, что ракета прилетела целой и невредимой в дом да и ПВО наше тогда было сильно слабым, чтобы сбить высокоскоростную баллистическую ракету.
Думаю, что ФСБ его грамотно внедрило в информпространство Украины на начальном этапе. Но потом пошли маленькие проколы в его болтовне касательно его работы, осведомленности в событиях и эти проколы дали основания начать подозревать его в опубликовании информации, подготовленной исключительно в кремле. Кремль широко использовал его, по максимуму, а потом слил его в унитаз, подсунув для широкого озвучивания ту самую лживую "новость" про Днепр.
Бурштинська теплоелектростанція на Івано-Франківщині, яка сильно постраждала під час російських обстрілів, не підлягає відновленню, — заявила очільниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук
За словами Онищук, росіяни атакували ТЕС понад 12 разів. Чиновниця додала, що через руйнацію електростанції місто Бурштин взимку може залишитися без тепла та гарячої води.
А тепер зацініть "красу гри": тарифи підняли (бо дуууже багато треба відновлювати), а якісь ахметковий директор каже "відновлювати нічого не будемо, бо ви захистити не можете і завтра знов розбомблять".
до речі, де ж "ахкакоайінвєстор" з "ахкакіміінвєстціями"?
detroytred написав:Тепер в нашому війську: У військовий час в учебці, на ваш погляд: - повинен бути скільки? - по факту є скільки? В армії. У війську. У військовій системі: - повинен бути
9 або навіть 10 з 10 - це добре було б мати. За умови нормальних офіцерів. Думаю, десь в Азові або в Хартії так і є. Коли ж офіцер ідіот - то низький рівень дисципліни часом навіть рятує ОС.
detroytred написав:Таку ж аналогію проведи і з офіцер-рядовий. Чому їх не урівнюють? Бо є причина. Причина --- офіцер є спеціалістом, якого готувати на відповідну офіцерську посаду тривалий час. Коли посада вивільниться (бо займавший її офіцер звільнився...), то з запасу візьмуть офіцера запасу.
Тут є деякі цікаві моменти. Наприклад, наскільки ті офіцери запасу мають актуальні знання і наскільки важко їх перевчити. Може часом легше нових навчити? Піджаків зараз просто перевчають, не дивлячись на ВОС. Але в мене така чуйка що більшість пенсіонерів тоже надо так робить...
Зараз замість того, щоб інтенсивно поповнювати вже діючі бойові підрозділи, знову йде створення нових. Пристроюють штабних, створюють нові підрозділи забезпечення під тиловиків і "розмазують тонким шаром" техніку. Ситуація настільки критична і "дерев'яна", що змушена знову про це написати, тепер вже значно детальніше. https://www.facebook.com/1551784961/posts/10231532767932943/?app=fbl
В мене єдине питання, чи це військове, чи політичне командування приймає такі рішення? Загалолм рекомендую перечитати всю статтю, доволі обєктивна і правильно описує процеси. На жаль...
Востаннє редагувалось sashaqbl в П'ят 28 чер, 2024 18:27, всього редагувалось 3 разів.
detroytred написав:Таку ж аналогію проведи і з офіцер-рядовий. Чому їх не урівнюють? Бо є причина. Причина --- офіцер є спеціалістом, якого готувати на відповідну офіцерську посаду тривалий час. Коли посада вивільниться (бо займавший її офіцер звільнився...), то з запасу візьмуть офіцера запасу.
Тут є деякі цікаві моменти. Наприклад, наскільки ті офіцери запасу мають актуальні знання і наскільки важко їх перевчити. Може часом легше нових навчити? Піджаків зараз просто перевчають, не дивлячись на ВОС. Але в мене така чуйка що більшість пенсіонерів тоже надо так робить...
Все просто - тестування. Здав - підтвердив кваліфікацію - офіцер. Не здав - рядовий.
Ок, питання Долярчика залишу без уваги ... нехай питає пустоту ...
Тільки розумієте, виникає зворотне питання, а коли до мене звертаються про допомогу військові, то я що, повинен відповісти, ви не маєте права просити про допомогу ? бо є держава і військові з нею взаємодіють (с) detroytred
Давайте знизимо градус. Ми всі в одній дупі, що військові, що цивільні
Війна надовго. Не треба тішити ілюзій Не треба тішити себе уявними перемовинами
І да, я знаю, як цивільний, що таке, коли місто в оточенні. Коли немає продуктів, світла, а головне - немає надії. Коли все чорне-чорне
Не думаю, що Долярчик хотів би цього для своєї родини. Ось про що, я казав