Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 88528853885488558856 ... 14849>
Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 17:39

Абсолютно справедливое замечание про арестовича. Только сомневаюсь, что арестович находился в украинской власти когда либо. Это была его легенда.

Спалился арестович при прямом попадании ракеты в многоэтажный дом в Днепре. Он типа сразу же!!! заявил, что это было работой нашего пво и прилетели в дом остатки сбитой ракеты, выгораживая таким образом кремль и ВС РФ, напартачивших со своей ракетой старых годов выпуска. Чуть позже выяснили, что ракета прилетела целой и невредимой в дом да и ПВО наше тогда было сильно слабым, чтобы сбить высокоскоростную баллистическую ракету.

Думаю, что ФСБ его грамотно внедрило в информпространство Украины на начальном этапе. Но потом пошли маленькие проколы в его болтовне касательно его работы, осведомленности в событиях и эти проколы дали основания начать подозревать его в опубликовании информации, подготовленной исключительно в кремле. Кремль широко использовал его, по максимуму, а потом слил его в унитаз, подсунув для широкого озвучивания ту самую лживую "новость" про Днепр.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 17:39

zxzx777 написав:
  vitaliiangel написав:
Бурштинська теплоелектростанція на Івано-Франківщині, яка сильно постраждала під час російських обстрілів, не підлягає відновленню, —
заявила очільниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук

За словами Онищук, росіяни атакували ТЕС понад 12 разів. Чиновниця додала, що через руйнацію електростанції місто Бурштин взимку може залишитися без тепла та гарячої води.

А тепер зацініть "красу гри": тарифи підняли (бо дуууже багато треба відновлювати), а якісь ахметковий директор каже "відновлювати нічого не будемо, бо ви захистити не можете і завтра знов розбомблять". :mrgreen:

до речі, де ж "ахкакоайінвєстор" з "ахкакіміінвєстціями"?
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 17:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Тепер в нашому війську:
У військовий час в учебці, на ваш погляд:
- повинен бути скільки?
- по факту є скільки?
В армії. У війську. У військовій системі:
- повинен бути

9 або навіть 10 з 10 - це добре було б мати. За умови нормальних офіцерів. Думаю, десь в Азові або в Хартії так і є.
Коли ж офіцер ідіот - то низький рівень дисципліни часом навіть рятує ОС.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 18:03

_hunter написав:
  pesikot написав:І знов я повторюю запитання до тих, у кого "переговорні позиції"

Путін чітко сказав - ...

И я снова повторю: а зеля в ответ хоть что-то сказал? Или начал сходу истерить и Меморандумы о недопустимости переговоров строчить?

К тебе тот же вопрос

Ты готов отдать области Украины, сидя в Германии ? Да или нет ?

И не путай переговоры и капитуляцию.
О чём переговоры ?
А то трындеть из Германии у нас тут многие могут
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 18:03

hxbbgaf написав:А пенсов-силовиков, которым 40 с лишним, я, вообще, не слышал, чтоб мобилизировали.

Якщо ти не чув - то це не означає, що такого нема. Або в тебе дуже вибірково працює фільтрування інформації.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 18:19

detroytred написав:Таку ж аналогію проведи і з офіцер-рядовий. Чому їх не урівнюють? Бо є причина. Причина --- офіцер є спеціалістом, якого готувати на відповідну офіцерську посаду тривалий час. Коли посада вивільниться (бо займавший її офіцер звільнився...), то з запасу візьмуть офіцера запасу.

Тут є деякі цікаві моменти. Наприклад, наскільки ті офіцери запасу мають актуальні знання і наскільки важко їх перевчити. Може часом легше нових навчити?
Піджаків зараз просто перевчають, не дивлячись на ВОС. Але в мене така чуйка що більшість пенсіонерів тоже надо так робить...
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 18:24

Безглуздій почали розумні речі писати
Зараз замість того, щоб інтенсивно поповнювати вже діючі бойові підрозділи, знову йде створення нових. Пристроюють штабних, створюють нові підрозділи забезпечення під тиловиків і "розмазують тонким шаром" техніку. Ситуація настільки критична і "дерев'яна", що змушена знову про це написати, тепер вже значно детальніше.
https://www.facebook.com/1551784961/posts/10231532767932943/?app=fbl

В мене єдине питання, чи це військове, чи політичне командування приймає такі рішення?
Загалолм рекомендую перечитати всю статтю, доволі обєктивна і правильно описує процеси. На жаль...
Востаннє редагувалось sashaqbl в П'ят 28 чер, 2024 18:27, всього редагувалось 3 разів.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 18:25

sashaqbl написав:
  detroytred написав:Таку ж аналогію проведи і з офіцер-рядовий. Чому їх не урівнюють? Бо є причина. Причина --- офіцер є спеціалістом, якого готувати на відповідну офіцерську посаду тривалий час. Коли посада вивільниться (бо займавший її офіцер звільнився...), то з запасу візьмуть офіцера запасу.

Тут є деякі цікаві моменти. Наприклад, наскільки ті офіцери запасу мають актуальні знання і наскільки важко їх перевчити. Може часом легше нових навчити?
Піджаків зараз просто перевчають, не дивлячись на ВОС. Але в мене така чуйка що більшість пенсіонерів тоже надо так робить...

Все просто - тестування.
Здав - підтвердив кваліфікацію - офіцер. Не здав - рядовий.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 18:26

Schmit я дивуюсь, як ви з вашою прихильністю до простих рішень - досі не в Слугах. Ви б зайняли достойне місце - між Безглуздоюою і Катлєтою.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 чер, 2024 18:27

Ок, питання Долярчика залишу без уваги ... нехай питає пустоту ...

Тільки розумієте, виникає зворотне питання, а коли до мене звертаються про допомогу військові, то я що, повинен відповісти, ви не маєте права просити про допомогу ? бо є держава і військові з нею взаємодіють (с) detroytred

Давайте знизимо градус.
Ми всі в одній дупі, що військові, що цивільні

Війна надовго. Не треба тішити ілюзій
Не треба тішити себе уявними перемовинами

І да, я знаю, як цивільний, що таке, коли місто в оточенні.
Коли немає продуктів, світла, а головне - немає надії. Коли все чорне-чорне

Не думаю, що Долярчик хотів би цього для своєї родини. Ось про що, я казав
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 88528853885488558856 ... 14849>
Форум:
+ Додати
    тему