Letusrock написав:Випадковість чи ні, але чомусь всі фейли США стались під час правлінь демократів-пупсиків Обами та Байдена
Як на мене, Трамп непередбачуваний. Він може як відверти злити нас(про що вже говорить), так і розпочати третю світову. Хоча перший варіант, як на мене, набагато ймовірніший.
Успіх, Слуги Народу хочуть наблизити розмір оплати помічників депутатів до зарплатні війського на нулі. Цікавить в першу чергу твоя думка про це, бо діяльність цих ***... - результат твого вибору у 2019.
Проєктом цього акту пропонується «встановити з 1 липня 2024 року місячний фонд для оплати праці помічників-консультантів народного депутата України в розмірі 43,8 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня 2024 року (2920грн.*43,8 = 127896грн/міс) Відповідно до Закону України «Про статус народного депутата України» народний депутат може мати до 31 помічника-консультанта
ЛАД задавав питання: гдє взять дєньгі для збільшення оплати військовослужбовцям? ЛАДе, дивися, 450 депутатів і у кожного готовий взвод бійців з вже потрібною зарплатнею. Буде кава в Ялті?
detroytred написав:Але головне чому навчають на курсі молодого бійця і що таке саме армія (тобто принцип армії, а не чогось іншого) -- це виконання наказів. І американські сержанти вбивають в голову рядовим саме рефлекс))) виконання наказу.
Поцікавтеся, скільки офіцерів було вбито під час війни у Вєтнамі дружнім вогнем. В Афганістані теж траплялося, хоча там інтенсивність бойових дій була значно нижчою. Армія мирного часу трошки відрізняється від воюючоє.
Це зрозуміло. І більш, ніж очевидно. І мови нема, що рівень виконавчості та вимог до підлеглих в бойовій обстановці такий же самий, як і в мирній. А про "тупі задрочування" навіть думки не може бути. Да і нема ніде.
Тобто, наприклад, 10 бальна шкала. В мирний час рівень вимог (трєбоватєльності та відносин наказ-виконання) нехай 10 в учебці, де сержанти формують молодого бійця в умовах небойових обставин. Аля як ото американські сержанти. Потім в частині нехай падає до 8.
Тепер в нашому війську: У військовий час в учебці, на ваш погляд: - повинен бути скільки? - по факту є скільки? В армії. У війську. У військовій системі: - повинен бути - є фактично
Бо оте, що зараз (хоч зі свідчень форумчан, хоч зі свідчень моїх колег), то рівень не армії, як системи, а "ну як домовишся" тобто козацького отряду -- десь між 2 і 3. Для війська потрібно підтримувати 5-6. Навіть за бойових обставин.
Ще питаня: от вам самим, як краще? -- щоб командир розподіляв завдання чи кого вмовить, той і робить, або як між собою розподілите?
Послухай рівно хоча б 15 хвилин. З 1год.00 до 1.15.
Арестовича не слушаю, думаю, и ты понимаешь, что это агент кремля. Он, будучи еще чиновником, сделал из себя идиота, начав нести полнейший бред об удушениях, убийствах женщин, кастрациях и т.д. (говорил, что это надо делать, потому что он не любит женщин, из-за чего прослыл неадекватом, может, ты и это поддерживаешь?), это было задание кремля, дискредитировать украинскую власть таким образом, пока он в ней находился. Потом он ушел и еще через время начал гнать открытую кацапскую пропаганду (расчет у ФСБшников как всегда на короткую память).
hxbbgaf написав:Шта? 23 - 43 - это что тогда? Фильтр для поиска женщины легкого поведения? Мы говорим о странах с военным положением, я не знаю такой страны, где офицеры отлеживались бы на диване вместо того, чтоб воевать, когда на страну напал враг. Опять по себе судишь?
Во як заспівав?
А коли офіцерам перед строєм об'явили, що дозволяється тримати цивільний одяг на робочому місці (щоб на службу і зі служби в цивільному ходити), бо гражданські до військових у формі гірше, ніж до ворогів ставитися почали (в 90-ті) --- що ти тоді співав? В якій країні це бачив? Коли грошове забезпечення ахфіцерам знизили до двірника, зупинили пайки, речі, доплати за піднайм житла, і т.д. Коли більш півроку взагалі ні копійки не сплачували (затримки з зп). Коли прямо командир перед строєм казав -- начфін не виплатить, йдіть через суд -- судіться з Державою -- і суд без проблем приймав рішення на користь позивача, бо абсолютно незаконно не виплачувалися 13-та та ін. грошове забезпечення.
Коли майори місця загального користування зі швабрами драїли... Старші ахфіцера...
І т.д, і т.п. список ще довгий.
Так що ти тоді співав про ахфіцерів? Ти-то їх взагалі хоч вживу бачив?)))
Я тут каким боком, я в школу тогда ходил. Это вот офицеры должны были такого не допустить. Где была офицерская честь? А они покорялись подонкам и помогали им разорять военные части, оружие и все, что было. И кучму наказать за грабеж и сдачу всего и вся, по-моему, здесь требую один я, "офицерам" по барабану. Кстати, тебе сколько было лет в 90-х? Ты что уже офицером тогда был? Как и другие "пенсионеры", которым сейчас 40 с лишним. И к чему тогда весь этот треп? И на гражданке круто жилось в 90-е? Опять себя слышишь? Моя мама была экономистом, ее уволили, как и папу инженера с завода и мы остались, вообще, без средств существования, поэтому мама была вынуждена потом пойти на рынок торговать на стадионе, у нее трусились руки, она считала это стыдным, особенно, когда ее увидела учительница моей сестры, но все равно была вынуждена стоять на морозе и на жаре и продавать какую-то чепуху. А сестра объедала корочки от бананов. Папа тоже занимался чем придется, временными зароботками, то делал какие-то телефоны за копейки, то пытался кому-то продать какую-то ерунду, занял 100 долларов на оформление документов и поехал в Польшу в 93-м году, полгода там сидел в долгах, только под конец удалось выйти в ноль и заработать 300 долларов, которые и привез и которые мы надолго растягивали после отдачи долгов, деньги иногда были, иногда их не было вовсе. А вы в это время дограбливали свои военные части? И ты будешь рассказывать, как было легко гражданским...
hxbbgaf написав:За себя я сказал, мне сказали ждать повестки на перекомиссию как ограниченно пригодному в военное время, если признают пригодным, пойду, если нет, то просто завернут. А вот о вашей готовности воевать и хотаба, детройта я что-то не слышал ничего, кроме фантазий о каком-то клее (наверное, со своего опыта) и о том, что все должны воевать, кроме офицерского состава (они, вообще, себя слышат?)
Звісно не чув, бо тут не слухати, а прочитати текст треба. Там все написано. Що воєнпенсів теж мобілізують. Так само, як і інших. Так само, як і тебе. Тільки на інші, ніж для тебе посади. Ось і вся різниця.
Тобі вже раз 10+ це пояснювалося, а ти "я не чув" і досі несеш. Попроси когось поруч нехай тобі вголос зачитає...
З.и. ти і в армії отак під дурня косити збираєшся? Не раджу косити саме отак. Це один з найгірших варіантів. Бо тупі і неісполнітєльниє -- це швах. Поміняй любий один з двох цих параметрів на протилежний, і буде тобі у війську щастя.
Одного из 100 по желанию и на посаду, не связанную с военными действиями?
hxbbgaf написав:Я констатирую факт. Все должны, но первым делом полностью здоровые уже обученные и дававшие присягу силовики, их должны были всех мобилизировать еще в первые дни войны, по-моему, вполне адекватная позиция. За себя я сказал, мне сказали ждать повестки на перекомиссию как ограниченно пригодному в военное время, если признают пригодным, пойду, если нет, то просто завернут. А вот о вашей готовности воевать и хотаба, детройта я что-то не слышал ничего, кроме фантазий о каком-то клее (наверное, со своего опыта) и о том, что все должны воевать, кроме офицерского состава (они, вообще, себя слышат?)
Такой большой, и такой наивный Хотите в личку напишу про суть ВЛК.
Почему же, пиши, только с фактами и фамилиями. Я считаю, за коррупцию сейчас надо вводить расстрел на месте.
Letusrock написав:Випадковість чи ні, але чомусь всі фейли США стались під час правлінь демократів-пупсиків Обами та Байдена
Як на мене, Трамп непередбачуваний. Він може як відверти злити нас(про що вже говорить), так і розпочати третю світову. Хоча перший варіант, як на мене, набагато ймовірніший.
не нас, а ефективних менеджерів
Якщо міняти "ефективних" менеджерів під час війни нізя, тоді нас разом з ними.