Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 88618862886388648865 ... 14849>
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:30

vitaliiangel написав:
  M-Audio написав:Проблема в тому, що він вже показав, що а) як само вирішувати проблему він не знає, або не хоче висловлювати свій план на публіку, і б) він вважає, що може змусити Путіна виконувати його рішення.
он предлагает две противоречивые вещи. 1. сократить финансирование Украины
2. Но если питун не остановится резко увеличить военную помощь. сократить чтобы заставить Зеленского пойти на переговоры, увеличить чтобы заставить питуна. Но если сократить, питун скажет спасибо и пойдёт на Харьков. Если увеличить Зеля скажет спасибо и пойдёт на Москву.
Зображення

Мирний план Трампа простий, як двері.
Повторююсь.
Пуйлу ставиться ультиматум - йди на перемовини, бо інакше надам Україні все, що необхідно для перемоги.
Зе ставиться ультиматум - йди на перемовини, бо припиню допомагати взагалі.
Якщо пу впреться - йому капець, якщо Зе впреться - нам капець.
Найбільш імовірна майбутня лінія розмежування - по існуючій лінії фронту з деякими корекціями.
Пуйло про це скоріш за все здогадується, тому видав на публіку завищені вимоги і кидає на фронт все, щоб до приходу Трампа мати найкращі переговорні позиції.

Висновок - часу для покращення наших переговорних позицій залишилось до виборів у США.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:31

Бетон написав:❗️Якщо ви використовуєте 2001 кВт*год взимку та маєте електричне опалення. Замість 5280 доведеться сплачувати 8644,3 грн, — ЗМІ

Все таки дорожче ніж в Польщі

А яка «все-таки» вартість кіловата для населення Польщі?
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:31

vitaliiangel написав:если драйвер войны Китай (в чём я лично не сомневаюсь) то на увеличение поставок оружия Китай может начать поставки через сев.Корею или напрямую. Захотят ли союзники из-за Украины ссорится с Китаем?

Если драйвер войны Китай, то союзники были бы полными идиотами, если бы не понимали, что, в отличие от России, Китаю Украина вообще не интересна, и что таким образом Китай просто давит на Запад. В этих условиях понятие "не ссориться" вообще сродни знаменитому "перестать стрелять".
По-хорошему, Западу надо было бы начинать противостояние с Китаем "ещё вчера", и если там хоть у кого-то осталась доля здравого смысла, то они вполне используют факт поставок оружия России для обоснования такого шага. Если, конечно, не променяют долговрочную стратегию на сиюминутные рейтинги и блага. Вот реальная опасность 80-летних дедов в большой политике -- им-то практически всё равно уже, у них нет шансов даже увидеть последствия своих решений, не говоря уже о том, чтобы их почувствовать на себе.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:33

Schmit написав:
Висновок - часу для покращення наших переговорних позицій залишилось до виборів у США.

Якщо так.
Це ж розуміють і Байден та європейські партнери.
То чому допомогу на максимум, поки є час, не виведуть?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Schmit написав:Мирний план Трампа простий, як двері.
Повторюсь, вам з вашою любовю до простих рішень треба в Слуги йти. Будете сидіти між Безглуздою і Катлєтою.
Такий план може спрацювати тільки в одну сторону - дати х... перемогти.
Будь які адекватні перемовини можливі тільки за умови, коли рускі зрозуміють, що подальше просування неможливе. Поки що вони цього не зрозуміли.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:40

Повторююсь.
Пуйлу ставиться ультиматум - йди на перемовини, бо інакше надам Україні все, що необхідно для перемоги.
Зе ставиться ультиматум - йди на перемовини, бо припиню допомагати взагалі.
Якщо пу впреться - йому капець, якщо Зе впреться - нам капець.
Ну тобто виграє та сторона, яка більш переконливо продемонструє, що це саме протилежна сторона не хоче перемовин. Але є нюанс: щоб надати зброю Україні, Трампу доведеться визнати, що з Путіним домовитись не можна, тобто, знов таки, підтвердити правоту адміністрації Байдена. А щоб не надавати допомоги Україні нічого визнавати не треба, заявляти можна що завгодно, хоч про провину Зеленського, хоч про "всебічно підтримку" (не роблячи при цьому ніц нічого). От що вибере Трамп в таких умовах? На мою думку, очевидно.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:42

Мирний план Трампушки не відрізняється прнципово від бідонівського
теж саме балансування зброї та очікувань
Но Трампушка більш прямолінійний, без безплідної демагогії про перемогу, до кінця і т.і . З ним війна скоріше підійде до того самого фінішу ніж з байденом
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 29 чер, 2024 11:44, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:44

Hotab написав:
  Бетон написав:❗️Якщо ви використовуєте 2001 кВт*год взимку та маєте електричне опалення. Замість 5280 доведеться сплачувати 8644,3 грн, — ЗМІ

Все таки дорожче ніж в Польщі

А яка «все-таки» вартість кіловата для населення Польщі?

Ціна залежить від к-ті:
ціни на електроенергію для індивідуальних споживачів, знову будуть заморожені до кінця червня 2024 року. Отже, у першому півріччі вартість електроенергії становитиме 412 злотих за 1 МВт-год (0,41 злотих за 1 кВт-год).
Вищезгаданий тариф буде застосовуватися, коли споживання електроенергії не перевищуватиме:
1500 кВт-год для домогосподарств;
1800 кВт-год для осіб з інвалідністю;
2000 кВт-год для фермерів та сімей з Карткою багатодітної сім'ї.
Після перевищення цих лімітів тариф становитиме вже 693 злотих за МВт-год/(0,69 злотих за кВт-год). https://www.sestry.eu/statti/cina-elekt ... v-polshchi
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:44

sashaqbl написав:
Повторюсь, вам з вашою любовю до простих рішень треба в Слуги йти. Будете сидіти між Безглуздою і Катлєтою.
Такий план може спрацювати тільки в одну сторону - дати х... перемогти.
Будь які адекватні перемовини можливі тільки за умови, коли рускі зрозуміють, що подальше просування неможливе. Поки що вони цього не зрозуміли.

Так очевидно ж, що поки так і є: Трамп хоче надати перемогу рфії. Обмежену. По ЛБЗ.

А коли (якщо) стане президентом, то може навпаки -- добиватися поразки рфії. Мінімум взад до кордонів 2022, а то і 91.

Зараз, на скільки я бачу, заяви взагалі це ні про що.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:53

ЛАД написав:Я тогда задал вопрос ко всем - как бы вы ответили на такой вопрос?

Спробую. В мене в другу світову, точніше після, прадід загинув. В бою, рускі вбили. Другий помер через 2 роки після повернення з табору. Так от, я воюю, щоб мої внуки їхню собачу мову не називали "радним язиком". І не боялися розповідати, як моя бабуся мені, де і за що загинув її батько.
Ще бабуся розповідала(вже в 2000их), що вона памятає про війну: прийшли рускі, застрелили собаку, забрали порося. Якось так. Не хочеться мені чогось їх бачити в себе вдома. Але то лірика. А тепер трохи приземлімось.
  ЛАД написав: "Чем я обязан государству? За квартиру я заплатил сам. За медицину я плачу из своего кармана. Образование тоже для многих платное (разве что бесплатное пока школьное образование, и то хорошая школа стоит денег и достаточно дорого)."

По квартирам. Спитайте жителів Маріуполя, Волновахи, Бахмута, як там їхні куплені квартири. Часом квартиру недостатньо купити, треба ще й відстояти своє право власності. Чув про таку схему - в окупованих містах перейменовують самі жирні вулиці. Була Київська - стала гєроєв лєнінграда. А у вас квартира на Київській - ну й шукайте свою київську. А тут гєроєв люнінграда. Звідси валіть. І це схема щодо тих, що лишилися і паспорти поміняли.
Кого навіть це не спиняє - мажте булки вазиліном. Бо 25 лямів європа не прийме. Вони й з тих 6 що виїхали, не проти вже частину сплавити. А буряти, чечени та узкі можуть прийти. Росія не готова зупинятися поки в них є мясо і техніка.
Зараз це виглядає нереально, але три роки тому і повномасштабне вторгнення виглядало нереальним. Про це говорили тільки міські божевільні. Якщо армію не поповнювати - то за рік чи два те, що виглядає фантастикою, стане реальністю.
P.S. На початку війни мене здивувало у відео з полоненими в Золкіна, що всі ті татари, буряти, калмики - ніхто не володіє рідною мовою. Всі розмовляють тільки по узкі. Скоро ці народи повністю асимілюються і зникнуть. А чечени нє. Бо вони хоч і програли в 90-их, але знатно узкіх загеноцидили.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 88618862886388648865 ... 14849>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор