Hotab написав:pesikot Знайомі поляки менше 10 грн ціну не називають
Мені цікаво інше, як він робіть будівельні розрахунки з такою арифметикою
Не в плані грошей, а в плані розрахунку скільки потрібно бетону, цегли чи піску
А мені цікаво чи хтось баче різницю між дохідом родини 5-6тис.злотих и ціною ЄЄ у 1злт та дохідом родини у 25000грн у найкращому варіанті десь у місті де вже немає ЦО від розбитої котельні і потрібно буде витрачати до 5-6тис.грн місяць лише на електрику по жорсткому графіку(с ККД приблизно 60% навіть якщо є Екофлоу за 2штуки баксів вдома) і при цінах на харчі вище ніж у пшеків. У Чернигові буде усе гаразд із енергопостачанням та опаленням на жовтень?
Коли таке читаєш стає зрозуміло чому кацапи стріляються щоб не потрапити в полон вони думають буде таке ж відношення
Як катують і вбивають українських полонених — історії з одного російського СІЗО. Коли ми 25 січня приїхали в Київ на впізнання тіла, я була шокована тим, що побачила. Це була дуже страшна картина. Особливо вразило, наскільки худе тіло привезли. Патологоанатом сказав, що в ньому не було й п’ятдесяти кілограмів.
Саша був високого зросту — 180 см. До полону важив 110 кг, був фізично здоровий. Те, що від нього залишилося, — лише кістки та шкіра. Голова була вся синя, ніс на бік, вказівні пальці без нігтів. Чи вони висмикнуті, чи відбиті, я не знаю. Сліди катування по всьому тілу.
Його співкамерники пізніше розповіли мені, як над ними знущалися. Щодня били. Били або в камері, або виводили назовні. Били дуже жорстоко, особливо мого чоловіка. За те, що він був високого зросту, статний, за те, що був із Західної України й не хотів розмовляти російською.
Тоді Віталій уже хворів на туберкульоз, був дуже худий, із переламаним носом. Але розмовляв, хвилювався, що там із нами. Загалом я помітила: ті, хто звільняється з полону, не дуже багато хочуть розповідати про всі ці катування. Сильно били. Якщо людина падала, непритомніла, вони їй до вуха шокер приставляли, щоб прийшла в себе. І продовжували знову. Як після такого не захворіти? А ще хлопці розповідали, що в камеру могли спеціально підселяти хвору на туберкульоз людину, щоб заразити інших. Били також на допитах. От я простий прикордонник, не штурмовик, не морпіх, не кулеметник. І то я на цих допитах втратив половину своїх зубів. А що творили на допитах із кулеметниками чи снайперами, страшно уявити.
Нам час від часу влаштовували ротацію з інших камер. Так от хлопці, яких перевели, розповідали, що з ними в камері був морпіх-штурмовик, ще й на посаді снайпера. Його били замотаним в армійський рушник замком, били по чому завгодно. Над нашою камерою вгорі була камера зеків, які служили в СІЗО. Вони дуже голосно вмикали музику, а будівля, у якій проводяться допити, був приблизно за 70 метрів від нашого корпусу. Так от цього хлопчину били так, що він перекрикував навіть колонки. ПРЕДСТАВНИК ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА СПОЧАТКУ ЗАПИТУВАВ, ЧИ ХОЧЕМО МИ ОТРИМАТИ ГРОМАДЯНСТВО РФ https://texty.org.ua/articles/112776/ko ... ske-sizo2/
Візуально підтверджені втрати авіації РФ та України, а також інформація про загибель пілотів під час виконання бойових завдань з 24.02.22 - OSINT-аналітик Marcin Rogowski
Hotab написав:pesikot Знайомі поляки менше 10 грн ціну не називають
Мені цікаво інше, як він робіть будівельні розрахунки з такою арифметикою
Не в плані грошей, а в плані розрахунку скільки потрібно бетону, цегли чи піску
А мені цікаво чи хтось баче різницю між дохідом родини 5-6тис.злотих и ціною ЄЄ у 1злт та дохідом родини у 25000грн у найкращому варіанті десь у місті де вже немає ЦО від розбитої котельні і потрібно буде витрачати до 5-6тис.грн місяць лише на електрику по жорсткому графіку(с ККД приблизно 60% навіть якщо є Екофлоу за 2штуки баксів вдома) і при цінах на харчі вище ніж у пшеків. У Чернигові буде усе гаразд із енергопостачанням та опаленням на жовтень?
Можешь привести такие расчёты
Я вижу, что был наброс от Бетона. Который не удался Вижу наброс от тебя
Вопрос прежний, с учётом что ты на бензус тратишь примерно такие же озвученные суммы, то к чему этот плачь Ярославны ?
Бетон по производству была Теперь же треть, а зимой и половину надо где то искать, гудок строить новое да за свои - щас! По доставке рыжий конечно сделает всех
КОТ - на бенз трачу 2-3тыс Готов платить за ЭЭ и 7грн абы не отключали Но если начнут жарить и с ЦО и с газом и вообще нагнут то доходы как у Слуг того народу за 5 лет так не выросли Хочешь расклад - в личку