|
Банк Глобус |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 29 чер, 2024 20:53
подскажите по регистррации в глобус плюс. загрузили приложение на телефон, прошли этапы фотографирования и фотографирования документов. Теперь предлагает выбрать точку, куда нужно прийти и подписать договор. Это означает, что банк не захотел дистанционно заключить договор именно с этим клиентом или тут нельзя стать клиентом без посещения отделения ?
Как я понял, то возможность подписать на экране телефона почему-то не была предоставлена, почему-то предложили подписать договор только в отделении или у партнера
Востаннє редагувалось citramon в Суб 29 чер, 2024 21:02, всього редагувалось 1 раз.
-
citramon
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 чер, 2024 21:00
citramon скоріш за все 1 варіант, в мене точно так було, як ви описали, з'явилася цифрова картка в додатку, потім за 1 грн замовив картку на НП. Якщо у вашому місті є відділення, то йдіть та підписуйте, у моєму випадку - немає
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 чер, 2024 21:03
citramon, якщо в Дії немає біометричних документів чи Дія.Підпису, то, скоріше за все, треба підписати договір власноруч.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1137 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 29 чер, 2024 21:04
melkh написав:citramon скоріш за все 1 варіант, в мене точно так було, як ви описали, з'явилася цифрова картка в додатку, потім за 1 грн замовив картку на НП. Якщо у вашому місті є відділення, то йдіть та підписуйте, у моєму випадку - немає
тобто вам також прийщлось кудись іти підписувати ? не зовсім зрозумів У нас додаток завмер на останньому кроці. Як я розумію поки не прийдещ у відділення і не підпишеш, то його не активують для нормального користування
Востаннє редагувалось citramon в Суб 29 чер, 2024 22:06, всього редагувалось 1 раз.
-
citramon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 чер, 2024 21:13
Howl написав:citramon, якщо в Дії немає біометричних документів чи Дія.Підпису, то, скоріше за все, треба підписати договір власноруч.
знайшов уже ролік в ютубі, де людина показала свій процес реєстрації і у неї було 3 варіанти, щоб підписати - на екрані телефону - у відділенні - дія підпис А у нас лише один варіант надало - прийти у відділення. Телефонєш в підтримку - там кажуть що фахівців, які можуть проконсультувати з цього питання сьогодні немає, хоча пару хвилин назад самі телефонували підказували з приводу фото ідент коду
-
citramon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 чер, 2024 21:21
на днях вияснив в підтримці, що для діючих клієнтів є спрощений спосіб реєстраціі в глобус плюс. Довго мене переключали, поки знайшлась люлина, яка все ж про це сказала. Не треба моргати, крутити обличчям, фотографувати паспорт і оригінал!!! ідент коду Але мені все ж не вдалось підключитись за спрощеною, бо треба щоб в системі було фото, а якщо його немає, то треба йти у відділення фотографуватись
Може комусь буде корисна така інформація
-
citramon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лип, 2024 10:12
Сегодня обнаружил пару неожиданных моментов в выписке по карте. Если тянешь с Глобуса на Моно, появляется несанкционированный овердрафт. Они берут комиссию за этот перевод? Кроме того периодически списывается комиссия 15 грн., но не каждый месяц. Кто-то может подсказать, с чем это связано?
-
ishvara
-
-
- Подякував: 330 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лип, 2024 10:38
Підкажіть, вчора по П2П з ПУМБа переказав на Глобус плюс, погасив до 18.00 заборгованість, сьогодні у виписці комісія,реально її повернути? Гарячка морозиться,плете якусь нисінітницю.
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лип, 2024 17:12
citramon написав: melkh написав:citramon скоріш за все 1 варіант, в мене точно так було, як ви описали, з'явилася цифрова картка в додатку, потім за 1 грн замовив картку на НП. Якщо у вашому місті є відділення, то йдіть та підписуйте, у моєму випадку - немає
тобто вам також прийщлось кудись іти підписувати ? не зовсім зрозумів У нас додаток завмер на останньому кроці. Як я розумію поки не прийдещ у відділення і не підпишеш, то його не активують для нормального користування
В мобільному додатку наступний крок - генерування паролю став активним лише в понеділок вранці. Напевно прийшов на роботу співробітник банку і закінчив процедуру реєстрації з боку банку. Виходить, що підписувати йти треба лише, якщо клієнт бажає мати екземпляр договору на руках.
-
citramon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 лип, 2024 17:15
ishvara написав:Сегодня обнаружил пару неожиданных моментов в выписке по карте. Если тянешь с Глобуса на Моно, появляется несанкционированный овердрафт. Они берут комиссию за этот перевод? Кроме того периодически списывается комиссия 15 грн., но не каждый месяц. Кто-то может подсказать, с чем это связано?
глобус бере коміс при стягування з його картки стороннім сервісом
-
citramon
-
-
-
-
Профіль
-
-