Бетон написав:"Те, що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки - вважайте, що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. Я знаю, що їх [грошей] немає, але ви їх проїли", - заявив виконавчий директор " Енергоефективні міста України".
pesikot написав:А де ти був з цими посиланнями в 2022 році ? ))
по-перше скидав тобі купу посилань тоді, в тому числі з сайту МОН, лиш ти після того таємниче злився на тиждень по-друге, чи скидував чи ні, як це відміняє факту що я був правий а ти ніх..я не розбираєшся в цій темі. Але вперто продовжуєш засирати гілку
pesikot написав:Ти ж 2 роки мовчав, а зараз голос прорізався.
мовчав бо думав що ти вмієш відкривати посилання, і читати інфо від МОН. Виявляється невмієш
antey1969 написав:Мне кажется, что Украина вообще никаких переговоров по этому поводу не ведет.
Веде, зокрема зараз в ЄС не приймають заяви на біженство (знайомий хотів подати по програмі як білоруси, коли бацько заборонив документи оновляти політичним біженцям).
В підсумку ЄС "піде нам на зустріч" і більшість тих, хто не буде працювати, а сидіти на бюджетних грошах, таки поверне нам. А от всі працівники їм самим потрібні.
А при чём тут Беларусь к Украине? Сильно сомневаюсь, что "ЄС піде нам на зустріч". Во всяком случае, пока никаких признаков.
pesikot написав:А де ти був з цими посиланнями в 2022 році ? ))
по-перше скидав тобі купу посилань тоді, в тому числі з сайту МОН, лиш ти після того таємниче злився на тиждень по-друге, чи скидував чи ні, як це відміняє факту що я був правий а ти ніх..я не розбираєшся в цій темі. Але вперто продовжуєш засирати гілку
pesikot написав:Ти ж 2 роки мовчав, а зараз голос прорізався.
мовчав бо думав що ти вмієш відкривати посилання, і читати інфо від МОН. Виявляється невмієш
Брешешь ...
Чекаємо 17 липня ...
Ти ж потім, в 2026 році будешь писати, що ти оновлював дані перше за всіх, а pesikot & Hotab не оновлювали і вони ухилянти )))
Чи вже почнешь це писати після 17 липня 2024 року ? ))
Дюрі-бачі написав:В підсумку ЄС "піде нам на зустріч" і більшість тих, хто не буде працювати, а сидіти на бюджетних грошах, таки поверне нам. А от всі працівники їм самим потрібні.
А як це буде реалізовано, в наручниках будуть вивозити до кордону (яка підстава?) чи просто люди переїдуть в більш сприятливу країну.. все ж більшість хто сидить на бюджетних грошах це мами з дітьми чи пенсіонери, сімї інвалідів і т.д., кількість чоловіків там буде невелика І переважно (можливо крім Німеччини), нема жодного сенсу сидіти на виплатах, бо це мізер. В Словаччині наприклад 60 чи 80 евро, в Чехії було 5000 корун
pesikot написав:[b] просто убийства людей третий год....все эти ооны наты кресты обсе и разная куита импотентные организации..
++++++[/quote]
PS. Кому не нравятся факты, проходят мимо[/quote]
Вы знаете , мы в госпитале ничего не принимали от красного креста . Ни одеяла , ни пищу , вообще ничего .
Госпитальеры помогали вплоть до одеял с подогревом , энергетические батончики , вода . В основном помогали наши граждане . Меня выручала помощь гостиниц . Простыни б. у . и все на чем можно было доставить раненых .
Що брешу? Конкретно відповідь : вступ у магістратуру в листопаді 2022 (предмет спору) був можлививий, так або ні? Чи в тебе знов посилання не відкриваються
Розмова була про тарифи на операції в лікарнях. В нього жінка там працює. Він розказував про декілька лікарень. Побачив групу оповіщення ну і розповів ще й оте.