Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89068907890889098910 ... 14763>
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 09:31

Успіх написав:
Зараз піду поусміхаюсь і зроблю компліменти бородатим побратимам :mrgreen:
Подумаєш, дружина і діти за 1200км від тебе.
Дрібниці життя!© :mrgreen:

Увы , есть реальность !
Реальность -вы на службе , тяжелейшей .
Вас оторвали от семьи, бизнеса , жизни .
РЕАЛЬНО - вы можете изменить , бросить службу без криминала ?
НЕТ .
Вокруг вас такие же ребята , уставшие , задроченные тупостью происходящего , так вы еще сами начинаете об этом писать МНОГОКРАТНО ОДНО И ТОЖЕ .( что говорить о ребятах на нуле в окопах)
Зачем ?

....есть там у вас маленький СЗЧ , мечтайте и ждите , есть медик -сходите пожалуйтесь , психолог -.......
Есть детвора , жена -говрите и т. д.
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 09:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Що, вони б копати не могли на нулі і з кулеметами/автоматами відстрілюватись за 4,5Куя/міс???

Тут українцям важко відстояти свої права щоб отримати законні бойові виплати, а про виплати при пораненні / смерті взагалі майже неможливий квест. А що говорити про іноземців?
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 09:44

vitaliiangel написав:
значит вам нравится когда на вас ездят. Вы же эту модель защищаете или какую то другую.

Есть реальность, или ты работаешь и решаешь проблемы и находишь компромисс или ты не работаешь .....
..........и остаешься без доходов .
Как показала практика - пенсия подталкивает к поиску работы .

Какие гарантии? никаких. .....
Знаете почему гарантий нет?

сейчас вы обидитесь ......
А ВЫ И НЕ ПРОБОВАЛИ .
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 09:52

холява написав:А ВЫ И НЕ ПРОБОВАЛИ .
сначала правила (которые меня устраивают) и только потом сажусь за руль. Вы же предлагаете попробуй, пофиг на правила.

Для вас налоговая и таможня не Украина? Наверное путин за 1, 3 млн , и 300 тыс. с вами судился. у вас 3 мысли крутится в голове, поэтому вы и пишете одно и тоже не в состоянии понять взаимосвязь между государством, коррупцией, гарантиями и ухылянством. По сути цитируете марафон. Все должны служить, в то же время по Киеву ездит 300 тыс авто, и этих людей не трогают.

И последнее, когда на рынке труда дефицит раб.силы, рекрутинг идёт на условиях соискателя, это закон свободного рынка. В ссср пробовали поменять законы рынка, в итоге никчемные бумажки за которые ничего нельзя было купить и продукция нижайшего качества, потому что брали и такую. История ничему не учит.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 02 лип, 2024 12:04, всього редагувалось 8 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 10:31

vitaliiangel написав:
  холява написав:А ВЫ И НЕ ПРОБОВАЛИ .
долго думали после всего прочитанного сделать такой вывод? у вас когнитивные нарушения. Для вас налоговая и таможня не Украина. Наверное путин за 1, 3 млн , и 300 тыс. с вами судился. Вам ничего не возможно объяснить. у вас 3 мысли крутится в голове, поэтому вы и пишете одно и тоже не в состоянии понять взаимосвязь между коррупцией, гарантиями и ухылянством. По сути цитируете марафон. Все должны служить, в то же время по Киеву ездит 300 тыс авто, и этих людей не трогают.

Я по простому ....
Это кого еще когнитивные нарушения ?

.... я написал что со мной произошло и как я решал вопрос и выходил из тупика .

действие -противодействие

Вы написали о проблеме которую НЕ РЕШИЛИ . Вы описываете что будет не участвуя в событиях .
Мало того, вы описываете что и как будет ,если вам не дадут гарантии попадания в блиндаж .

........это мы еще не вспоминаем о некоторых обязанностях .....

Т. е. я ,побежавший на службу и выполняющий обязательства перед государством , насмотрелся марафона ( у меня нет телевизора , даже футбол по компу ) ...3 мысли крутится в голове ,не в состоянии понять взаимосвязь между коррупцией, гарантиями и ухылянством.
Да еще с когнитивными ....

А вы значит ,это все поняли и поэтому с гордо поднятой головой ,пишите свои сокровенные мысли и фантазии . Я бы пересмотрел позицию -ОБЯЗАТЕЛЬНО .
Вы же психолог и знаете , когда человека выдергивают из удобной среды и бросают в очень реальную действительность , всякое случается ...
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 10:45

Кемська Волость? Та забирайте!©

А ви дивились оце вчорашнє, де озвучили МИРНИЙ ПЛАН рф, але вже "м'якішший"?
Херсонську і Запорізьку олб. віддають нам...
З 10ї хвилини
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 10:56

Про що дискусія?

Ситуація: є правила-закони, що держава повинна то-то і то-то (в тому числі відсутність корупції; забезпечення громадянина...); і громадянин повинен то-то і то-то.

1 каже: якщо держава не забезпечила умови і не виконує свої зобов'язання, то і громадянин за таких умов, як хоче, так поступає.

2 каже: неважливо що там держава; які умови; громадянин повинен виконувати свої обов'язки; свою частину. Я ж і Ко так зробили, то і інші повинні.

Ключова різниця:
- перший нічого не вимагає від другого. Я роблю, як сам вважаю потрібним, а твоє рішення - суто твоє;
- другий же вимагає від першого, щоб він робив, як він - я ж зробив так, то роби так і ти.

І як тут визначити, хто правий?
Хто суддя?
І де в законах вказано про отакий реал --- якщо сама держава не виконує або лише частково виконує свої зобов'язання, то що тоді громадянину? Як поступати?

Є позиція Подоляка (стосовно порушень законів або неправильного виконання обов'язку навіть посадовими особами держави) -- світ не ідеальний, тому кожен робить так, як йому здається нормальним))))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 11:02

Дюрі-бачі написав:
  Успіх написав:Що, вони б копати не могли на нулі і з кулеметами/автоматами відстрілюватись за 4,5Куя/міс???

Тут українцям важко відстояти свої права щоб отримати законні бойові виплати, а про виплати при пораненні / смерті взагалі майже неможливий квест. А що говорити про іноземців?

во-первых: а они точно есть - те "лишние" 4 куе? - Потому как с иностранными специалистами шутки типа "сегодня мы воюем, а завтра - в километре от предыдущего места - уже типа нет" вряд ли сработают.
во-вторых: даже на сильно большие деньги "за поребрика" особой толпы желаюших нет - приходится заманивать сказками вида "позиция будет небоевой и далеко от фронта"
ну и в третьих: я про крепостных уже не раз писал...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 11:20

Успіх написав:А ви дивились оце вчорашнє, де озвучили МИРНИЙ ПЛАН рф, але вже "м'якішший"?
З 10ї хвилини

))
Поки маємо:
- навіть в США Байден одне, а Трамп каже інше
- Європа - хто в ліс, хто по дрова
- президент вчора про ніяких перемовин, сьогодні про перемовини
- Кротевич про тільки до перемоги, ніякого перемир'я
- Чаплига про катарсіс невідворотний, Арестович про перемир'я
- Портніков...
- і т.д.

Всі заявляють щось своє...
А по суті кожен сам собі режисер.
Про загальний же розвиток подій не має уяви ніхто. Бо ще не настала така ситуація, що зрозуміло куди все прямує.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 02 лип, 2024 11:24, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 11:23

detroytred написав:
  Успіх написав:А ви дивились оце вчорашнє, де озвучили МИРНИЙ ПЛАН рф, але вже "м'якішший"?
З 10ї хвилини

))
Поки маємо:
- навіть в США Байден одне, а Трамп каже інше
- Європа - хто в ліс, хто по дрова
- президент вчора про ніяких перемовин, сьогодні про перемовини
- Кротевич про тільки до перемоги, ніякого перемир'я
- Чаплига про катарсіс невідворотний, Арестович про перемир'я
- Портніков...
- і т.д.

Всі заявляють щось своє...
А по суті кожен сам собі режисер.

але ні більність не ломає через коліно меншість, і тим більше меншість не ломає більшість
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 89068907890889098910 ... 14763>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему