|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 02 лип, 2024 16:44
Mimohod написав:Дороги це артерії і капіляри війни. Не там зраду шукаєте. Через погану дорогу можна просто не довезти людину до хірурга.
Але ж водночас не змогли побудувати укріплення, наприклад у Харк.обл, саме через те, що там та ж сама прифронтова зона. Дуалізм зе-влади
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 02 лип, 2024 17:04
Дюрі-бачі написав:Ще хочу звернути увагу, що в переважній більшості країн світу бути найманцем в чужій країні - кримінал.
Тю, у Франківську копають, а трішки далі від Франківська шо, неможна копать? Так в об`яві і написать: Потрібні різноробочі на будівельні майданчики України.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 17:05
whois2010 написав:Але ж водночас не змогли побудувати укріплення, наприклад у Харк.обл, саме через те, що там та ж сама прифронтова зона. Дуалізм зе-влади
Я вже багато разів говорив, що на сучасній війні кращі укріплення це міська забудова. Вам цього військові прямо не кажуть, бо звучить як зрада.
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 17:13
vitaliiangel написав:......... Я противник того что попадая в ЗСУ человек с определенным набором компетенций оказывается в самом низу карьерной лестницы, потому что верхние позиции уже кем то заняты. Любому управленцу понятно, что так рекрутинг работать не будет. Приведу пример. Вам на завод нужна уборщица. Открываете сайт с резюме и всем бывшим директорам/инженерам предлагаете эту вакансию. Что они вам ответят?
Приведу пример. Вам вдруг завтра захотелось работать инженером (без соотв. образования). Как вы думаете, какая реакция будет в отделе кадров, когда вы выскажете такое пожелание? Аналогично, какую должность вы можете занять в армии, ничего о ней не зная? Вопрос риторический. Проблема армии отличается от вашего примера с уборщицей. Армия военного времени в разы больше армии мирного времени. Людей где-то взять надо. И быстро. Директора/инженеры так же неподготовлены к армии и войне, как и слесари и дворники. Поэтому занимают в армии примерно одинаковые позиции. И никаким рекрутингом этого не изменить. Политическое руководство ответственно за провал мобилизации, а не ухылянты. Ухылянту не дают выбора. Средства и методы выбирают за него. из-за слишком больших полномочий ТЦК расцвела коррупция. За N денег вас могут забраковать или дать отсрочку. При всей ущербности схемы её менять не хотят, чтобы бригады сами занимались рекрутингом. Тогда потеряется возможность военкомам получать N денег.
Хоть бригады, хоть кто другой не сумеют набрать достаточно людей в пехоту. Вы же первый (и не только вы) откажетесь. Легко обвинять кого-то (полит. руководство, военпенсов, ещё кого), но предложите, как набрать людей в пехоту. Только не надо рассказывать, что надо платить по 10 тыс. долл. Пожалуйста, что-то более реальное. Вы берете на себя роль морального авторитета, но для меня вы авторитетом после некоторых ваших постов не являетесь. Снимите корону. Вы далеко не тот, за кого себя выдаёте.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 02 лип, 2024 17:21
Всі все знають і розуміють. Треба тільки не брехати, а доповідати дійсну ситуацію. Ціна питання - життя та здоров'я людей.
І ніхто нічого не збирається змінювати. Оце і є капець. Попри отакого висвітлювання проблем на все суспільство журналістом рівня країни. А реакції нуль.
Майор комбат стосовно бусифікованих - 95% що підуть в СЗЧ, 2% відмовляться виконувати. Потрібні саме мотивовані люди.
З.и. штурм в орків -- п'ятеро серед білого дня йдуть потехеньку посеред чистого поля.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 17:31
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 17:43
Будуть моментально - розкажу свою історію. Я працюю офіційно - понесла моя головбух дані про мене в ТЦК, авто і т.і.. Величезна анкета зі всіма моїми даними + скріни військового, пспорту всьго-всього. Кажу їй - якщо все несеш про мене то візьми вже цей к'юар код щоб я нікуди не ходив. Але не все так сталося як гадалося. Виявляється, що це дані з підприємства, а мені ще потрібно особисто прийти і ніякий резерв+ не підходить і навіть папір з ЦНАПУ, бо з тим папером з ЦНАПУ і цнаповським к'юаркодом треба всеодно прийти в ТЦК - бо лише там дають правильний к'юар код !!! Таких довбнів як в ТЦК ще світ не бачив !!! А 17-го рікою потечуть штрафи на підприєства хто такої дурні не знає і працівники якого самостійно не прийдуть в ТЦК - не резер+, не ЦНАП, а лише ТЦК !!! Ці ідіоти поховають любу ідею цифровізації, бо у нас маленька радянська армія, тому ми і маємо проблеми перед великою радянською армією про наслідки протистояння яких я не пишу, тут всі грамонті і все розуміють  (с) з Валютної гілки одного дописувача. _________________________________ В цьому повідомленні яскраво все: від *А 17-го рікою потечуть штрафи на підприєства хто такої дурні не знає і працівники якого самостійно не прийдуть в ТЦК - не резер+, не ЦНАП, а лише ТЦК !!!* І до радянщини. Бо що б за такий прогноз тут сказали, наприклад, Летусроку? І про яку радянщину мова, коли навіть за совдепу отакого не було; і головне ---- да це тільки совки, що сказав якись чиновник (нехай і у формі ТЦК), те і роблять. А не намагаються хоча б пободатися з ним (відстояти свої права та закони) - щоб діяв за законом, а не вигадував отсєб'ятину, накшалт без оновлення саме в ТЦК будуть штрафувати. Інша справа, що додатково будуть викликати повістками для подальшого уточнення даних нехай і оновив дані через Резерв або в ЦНАПі. Яка в біса радянська армія, коли її майже ніхто навіть не бачив і вже як 33 роки вводиться своє -- українське. В тому числі посилено з 2014, ще й у злагодженні з НАТО.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 17:53
1. Вы считаете, что "у прифронтових регіонах" дороги не нужны? Я даже не говорю о нуждах гражданского населения, но снаряды Успиху будете подвозить по ямам и колдобинам? Патриоты будут пытаться маневрировать по ним же? 2. "2,4 мільярда" грн, как понимаю, это на год. 2,4 млрд : 300 тыс. (вроде называют такую цифру фронтовых частей, я даже не считаю на всю миллионную армию) = 8000 грн. Если разделить на 12 мес., получим 667 грн. на брата. Не смешно?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 02 лип, 2024 17:57
Успіх 14 апреля 2023 года был внесён Министерством юстиции России в список иностранных агентов
Так что Вас напрасно обвинили в монетизации.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 02 лип, 2024 17:59
whois2010 написав: Mimohod написав:Дороги це артерії і капіляри війни. Не там зраду шукаєте. Через погану дорогу можна просто не довезти людину до хірурга.
Але ж водночас не змогли побудувати укріплення, наприклад у Харк.обл, саме через те, що там та ж сама прифронтова зона. Дуалізм зе-влади
"прифронтова зона" бывает разная. Бывает 5 км, а бывает 50 км - тоже прифронтовая.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-