Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89098910891189128913 ... 14784>
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 16:44

Mimohod написав:

Дороги це артерії і капіляри війни. Не там зраду шукаєте. Через погану дорогу можна просто не довезти людину до хірурга.

Але ж водночас не змогли побудувати укріплення, наприклад у Харк.обл, саме через те, що там та ж сама прифронтова зона. Дуалізм зе-влади
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 17:04

Дюрі-бачі написав:Ще хочу звернути увагу, що в переважній більшості країн світу бути найманцем в чужій країні - кримінал.

Тю, у Франківську копають, а трішки далі від Франківська шо, неможна копать?
Так в об`яві і написать: Потрібні різноробочі на будівельні майданчики України.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 17:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

whois2010 написав:Але ж водночас не змогли побудувати укріплення, наприклад у Харк.обл, саме через те, що там та ж сама прифронтова зона. Дуалізм зе-влади

Я вже багато разів говорив, що на сучасній війні кращі укріплення це міська забудова. Вам цього військові прямо не кажуть, бо звучить як зрада.
Mimohod

Подякував: 448 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 17:13

vitaliiangel написав:.........
Я противник того что попадая в ЗСУ человек с определенным набором компетенций оказывается в самом низу карьерной лестницы, потому что верхние позиции уже кем то заняты.

Любому управленцу понятно, что так рекрутинг работать не будет.

Приведу пример. Вам на завод нужна уборщица. Открываете сайт с резюме и всем бывшим директорам/инженерам предлагаете эту вакансию. Что они вам ответят?

Приведу пример.
Вам вдруг завтра захотелось работать инженером (без соотв. образования). Как вы думаете, какая реакция будет в отделе кадров, когда вы выскажете такое пожелание?
Аналогично, какую должность вы можете занять в армии, ничего о ней не зная?
Вопрос риторический.
Проблема армии отличается от вашего примера с уборщицей.
Армия военного времени в разы больше армии мирного времени. Людей где-то взять надо. И быстро.
Директора/инженеры так же неподготовлены к армии и войне, как и слесари и дворники. Поэтому занимают в армии примерно одинаковые позиции. И никаким рекрутингом этого не изменить.

Политическое руководство ответственно за провал мобилизации, а не ухылянты. Ухылянту не дают выбора. Средства и методы выбирают за него. из-за слишком больших полномочий ТЦК расцвела коррупция. За N денег вас могут забраковать или дать отсрочку. При всей ущербности схемы её менять не хотят, чтобы бригады сами занимались рекрутингом. Тогда потеряется возможность военкомам получать N денег.

Хоть бригады, хоть кто другой не сумеют набрать достаточно людей в пехоту. Вы же первый (и не только вы) откажетесь.
Легко обвинять кого-то (полит. руководство, военпенсов, ещё кого), но предложите, как набрать людей в пехоту. Только не надо рассказывать, что надо платить по 10 тыс. долл. Пожалуйста, что-то более реальное.

Вы берете на себя роль морального авторитета, но для меня вы авторитетом после некоторых ваших постов не являетесь. Снимите корону. Вы далеко не тот, за кого себя выдаёте.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 17:21

Всі все знають і розуміють.
Треба тільки не брехати, а доповідати дійсну ситуацію.
Ціна питання - життя та здоров'я людей.

І ніхто нічого не збирається змінювати. Оце і є капець.
Попри отакого висвітлювання проблем на все суспільство журналістом рівня країни. А реакції нуль.

Майор комбат стосовно бусифікованих - 95% що підуть в СЗЧ, 2% відмовляться виконувати.
Потрібні саме мотивовані люди.

З.и. штурм в орків -- п'ятеро серед білого дня йдуть потехеньку посеред чистого поля.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 17:31

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 17:43

Перенесу цікаве)) повідомлення сюди

Будуть моментально - розкажу свою історію. Я працюю офіційно - понесла моя головбух дані про мене в ТЦК, авто і т.і.. Величезна анкета зі всіма моїми даними + скріни військового, пспорту всьго-всього. Кажу їй - якщо все несеш про мене то візьми вже цей к'юар код щоб я нікуди не ходив. Але не все так сталося як гадалося. Виявляється, що це дані з підприємства, а мені ще потрібно особисто прийти і ніякий резерв+ не підходить і навіть папір з ЦНАПУ, бо з тим папером з ЦНАПУ і цнаповським к'юаркодом треба всеодно прийти в ТЦК - бо лише там дають правильний к'юар код !!! Таких довбнів як в ТЦК ще світ не бачив !!! А 17-го рікою потечуть штрафи на підприєства хто такої дурні не знає і працівники якого самостійно не прийдуть в ТЦК - не резер+, не ЦНАП, а лише ТЦК !!! Ці ідіоти поховають любу ідею цифровізації, бо у нас маленька радянська армія, тому ми і маємо проблеми перед великою радянською армією про наслідки протистояння яких я не пишу, тут всі грамонті і все розуміють :twisted:
(с) з Валютної гілки одного дописувача.

В цьому повідомленні яскраво все: від *А 17-го рікою потечуть штрафи на підприєства хто такої дурні не знає і працівники якого самостійно не прийдуть в ТЦК - не резер+, не ЦНАП, а лише ТЦК !!!* І до радянщини.

Бо що б за такий прогноз тут сказали, наприклад, Летусроку?

І про яку радянщину мова, коли навіть за совдепу отакого не було; і головне ---- да це тільки совки, що сказав якись чиновник (нехай і у формі ТЦК), те і роблять. А не намагаються хоча б пободатися з ним (відстояти свої права та закони) - щоб діяв за законом, а не вигадував отсєб'ятину, накшалт без оновлення саме в ТЦК будуть штрафувати.
Інша справа, що додатково будуть викликати повістками для подальшого уточнення даних нехай і оновив дані через Резерв або в ЦНАПі.

Яка в біса радянська армія, коли її майже ніхто навіть не бачив і вже як 33 роки вводиться своє -- українське. В тому числі посилено з 2014, ще й у злагодженні з НАТО.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 17:53

whois2010 написав:Кабмін виділив 2,4 мільярда з Резервного фонду на відновлення місцевих доріг у прифронтових регіонах
...........
ЛАД питав, де взяти кошти на виплати військовим

1. Вы считаете, что "у прифронтових регіонах" дороги не нужны?
Я даже не говорю о нуждах гражданского населения, но снаряды Успиху будете подвозить по ямам и колдобинам? Патриоты будут пытаться маневрировать по ним же?
2. "2,4 мільярда" грн, как понимаю, это на год.
2,4 млрд : 300 тыс. (вроде называют такую цифру фронтовых частей, я даже не считаю на всю миллионную армию) = 8000 грн. Если разделить на 12 мес., получим 667 грн. на брата. Не смешно?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 17:57

Успіх
14 апреля 2023 года был внесён Министерством юстиции России в список иностранных агентов

Так что Вас напрасно обвинили в монетизации.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2024 17:59

whois2010 написав:
  Mimohod написав:
  whois2010 написав:Кабмін виділив 2,4 мільярда з Резервного фонду на відновлення місцевих доріг у прифронтових регіонах
.............

ЛАД
питав, де взяти кошти на виплати військовим

Дороги це артерії і капіляри війни. Не там зраду шукаєте. Через погану дорогу можна просто не довезти людину до хірурга.

Але ж водночас не змогли побудувати укріплення, наприклад у Харк.обл, саме через те, що там та ж сама прифронтова зона. Дуалізм зе-влади

"прифронтова зона" бывает разная.
Бывает 5 км, а бывает 50 км - тоже прифронтовая.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 89098910891189128913 ... 14784>
Форум:
+ Додати
    тему