|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:32
Hotab написав:Віталія, я давно зробив висновок , що комплектування авіаційних частин для ТЦК або взагалі не є завданням, або на останньому місці. Кажуть там якість високі хабарі навіть, щоб туди потрапити (думаю це не про льотні спеціальності, але тим не менше). Як би там не було, у них там завдання комплектації мотокопитних бригад. Тому я і кажу про потенційну посаду для тебе саме в мотокопитну бригаду. Туди беруть , і активно. Коли я був в ТЦК (кілька разів) офіцерам завжди пропонували список на вибір. Більшість посад це управління бригади. Тобто штаб.
ну саме так, напевно, все ж від майора та вище. звичайні мамлеі-лейтенанти-ст(рашні)лейтенанти - напевно таки всі в поля, взводи наставляти на шлях істинний.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:36
Hotab
Привет Хоттабычь . Здоровья и Удачи !
Я сегодня имел беседу с ним . Он написал что сам будет выбирать и должность и профессию . Редкий человек , высшее образование ........
Хоть бы его мимо ТЦК не пронесло , ведь будет жить и думать что невероятно умный .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:37
vitaliiangel написав: d44 написав:Русня навязала нам війну по своїм правилам минулого сторіччя,з окопів залізяччям кидатися один по одному, ми втягнулися ( і не без "допомоги" партнерів). Скільки не змотивуй, не спіймай, папуасів не завези - у русні її буде все одне завжди (піхоти та залізячча) буде більше
одно время смотрел интервью с пленными чтобы для себя понять портрет их боевого пэрэсичного. Как правило без образования, из какой то периферийной жопы, где либо нет работы либо копейки, без каких либо амбиций (кроме срубить бабла по легкому) . Ни один не понимал какие могут быть последствия, то есть невысокий iq. Многие имели проблемы с законом и с кредитами. Если мы хотим так же воевать я описал примерный портрет кого надо бусифицировать.Наши думают воевать как русня только совершенно другими людьми, с высшим образованием и с ценным опытом. Дешевле айфоны в орков кидать, чем воевать такой ценой.
Папуасами/чінгачкуками! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:39
vitaliiangel написав: d44 написав:Русня навязала нам війну по своїм правилам минулого сторіччя,з окопів залізяччям кидатися один по одному, ми втягнулися ( і не без "допомоги" партнерів). Скільки не змотивуй, не спіймай, папуасів не завези - у русні її буде все одне завжди (піхоти та залізячча) буде більше
одно время смотрел интервью с пленными чтобы для себя понять портрет их боевого пэрэсичного. Как правило без образования, из какой то периферийной жопы, где либо нет работы либо копейки, без каких либо амбиций (кроме срубить бабла по легкому) . Ни один не понимал какие могут быть последствия, то есть невысокий iq. Многие имели проблемы с законом и с кредитами. Если мы хотим так же воевать я описал примерный портрет кого надо бусифицировать. Наши думают воевать как русня только совершенно другими людьми, с высшим образованием и с ценным опытом. Дешевле айфоны в орков кидать, чем воевать такой ценой.
Дивитися інтерв'ю з підібраними (бо відбирають те, що цікаво глядачу) чмонями - ніяк не дасть реального уявлення про особовий склад противника.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:39
wild.tomcat ну саме так, напевно, все ж від майора та вище.
Не знаю, всі «кандидати» були в цивільному. Загалом в мотокопитній бригаді «навскідку» в лінійних підрозділах офіцерів менше ніж в управлінні бригади. Але я не впевнений.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:50
ЛАД написав:Hotab Вы пытаетесь что-то доказать людям, которые в принципе не хотят в армию. Ни на каких условиях. Бесполезное занятие.
Десь місяць тому я ставив питання до учасників форуму: за яких умов особисто ви (не дивлячись на бронь, відстрочку, стан здоров'я, відсутність повістки і т.д.) завтра підете на фронт? Цікаво було узагальнити картину. Кажись, лише чоловіка 4 розповіли. І все.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:50
Faceless
Добрый вечер .
Я принимал военнопленных и своих и чужих .
Все они понимают , все что рассказывают в первые часы , дни , недели основано только на жажде наживы и ......авось пронесет . Даже когда обрабатываешь их ( антропология , рентген , химанализ , кровь ) они уже дышат по другому и ухмыляться -пронесло .
...... а наши когда приходят ....... ........ лучше бы наши в плен не брали орков ......
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:57
Щоразу дивуюсь крайній єб**сті кацапів - чи не ціла країна божевільних з суіцидальними нахилами, яким подобається добровільно здихати/калічитись на чужій території за сортирне вялічіє.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:57
На Україну чекають хороші новини щодо постачання систем ППО на саміті НАТО у Вашингтоні, повідомляє Reuters із посиланням на неназваного високопоставленого представника Держдепартаменту США.
Чиновник на умовах анонімності заявив, що на саміті США планує зробити кілька нових заяв з питань протиповітряної оборони для України.
«Ви чули, що українці прагнуть отримати додаткові Patriot або аналогічні системи. І я думаю, у нас є для них додаткові хороші новини на цьому фронті», — сказав він.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:58
ЛАД написав: _hunter написав: ЛАД написав:............. Но как рекрутировать в пехоту. Вы так и не ответили. Общие слова, как и у vitaliiangel.
Так не ответил я потому, что это общефилософский вопрос из разряда "как сделать всех людей счастливыми?" или "как добиться мира во всем мире?" - подобная благоглупость...
Верно. Поэтому остаётся - принудиловка. И деваться некуда, хотя бы и хотелось.
Странно, но поверю  Хотя... Основне проблемне питання для командирів зараз — поповнення підрозділів вмотивованими військовослужбовцями, — Головнокомандувач ЗСУ Сирський
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2