|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:32
Hotab написав:Віталія, я давно зробив висновок , що комплектування авіаційних частин для ТЦК або взагалі не є завданням, або на останньому місці. Кажуть там якість високі хабарі навіть, щоб туди потрапити (думаю це не про льотні спеціальності, але тим не менше). Як би там не було, у них там завдання комплектації мотокопитних бригад. Тому я і кажу про потенційну посаду для тебе саме в мотокопитну бригаду. Туди беруть , і активно. Коли я був в ТЦК (кілька разів) офіцерам завжди пропонували список на вибір. Більшість посад це управління бригади. Тобто штаб.
ну саме так, напевно, все ж від майора та вище. звичайні мамлеі-лейтенанти-ст(рашні)лейтенанти - напевно таки всі в поля, взводи наставляти на шлях істинний.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:36
Hotab
Привет Хоттабычь . Здоровья и Удачи !
Я сегодня имел беседу с ним . Он написал что сам будет выбирать и должность и профессию . Редкий человек , высшее образование ........
Хоть бы его мимо ТЦК не пронесло , ведь будет жить и думать что невероятно умный .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:37
vitaliiangel написав: d44 написав:Русня навязала нам війну по своїм правилам минулого сторіччя,з окопів залізяччям кидатися один по одному, ми втягнулися ( і не без "допомоги" партнерів). Скільки не змотивуй, не спіймай, папуасів не завези - у русні її буде все одне завжди (піхоти та залізячча) буде більше
одно время смотрел интервью с пленными чтобы для себя понять портрет их боевого пэрэсичного. Как правило без образования, из какой то периферийной ж***, где либо нет работы либо копейки, без каких либо амбиций (кроме срубить бабла по легкому) . Ни один не понимал какие могут быть последствия, то есть невысокий iq. Многие имели проблемы с законом и с кредитами. Если мы хотим так же воевать я описал примерный портрет кого надо бусифицировать.Наши думают воевать как русня только совершенно другими людьми, с высшим образованием и с ценным опытом. Дешевле айфоны в орков кидать, чем воевать такой ценой.
Папуасами/чінгачкуками! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 1009 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:39
vitaliiangel написав: d44 написав:Русня навязала нам війну по своїм правилам минулого сторіччя,з окопів залізяччям кидатися один по одному, ми втягнулися ( і не без "допомоги" партнерів). Скільки не змотивуй, не спіймай, папуасів не завези - у русні її буде все одне завжди (піхоти та залізячча) буде більше
одно время смотрел интервью с пленными чтобы для себя понять портрет их боевого пэрэсичного. Как правило без образования, из какой то периферийной ж***, где либо нет работы либо копейки, без каких либо амбиций (кроме срубить бабла по легкому) . Ни один не понимал какие могут быть последствия, то есть невысокий iq. Многие имели проблемы с законом и с кредитами. Если мы хотим так же воевать я описал примерный портрет кого надо бусифицировать. Наши думают воевать как русня только совершенно другими людьми, с высшим образованием и с ценным опытом. Дешевле айфоны в орков кидать, чем воевать такой ценой.
Дивитися інтерв'ю з підібраними (бо відбирають те, що цікаво глядачу) чмонями - ніяк не дасть реального уявлення про особовий склад противника.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:39
wild.tomcat ну саме так, напевно, все ж від майора та вище.
Не знаю, всі «кандидати» були в цивільному. Загалом в мотокопитній бригаді «навскідку» в лінійних підрозділах офіцерів менше ніж в управлінні бригади. Але я не впевнений.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:50
ЛАД написав:Hotab Вы пытаетесь что-то доказать людям, которые в принципе не хотят в армию. Ни на каких условиях. Бесполезное занятие.
Десь місяць тому я ставив питання до учасників форуму: за яких умов особисто ви (не дивлячись на бронь, відстрочку, стан здоров'я, відсутність повістки і т.д.) завтра підете на фронт? Цікаво було узагальнити картину. Кажись, лише чоловіка 4 розповіли. І все.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:50
Faceless
Добрый вечер .
Я принимал военнопленных и своих и чужих .
Все они понимают , все что рассказывают в первые часы , дни , недели основано только на жажде наживы и ......авось пронесет . Даже когда обрабатываешь их ( антропология , рентген , химанализ , кровь ) они уже дышат по другому и ухмыляться -пронесло .
...... а наши когда приходят ....... ........ лучше бы наши в плен не брали орков ......
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:57
Щоразу дивуюсь крайній єб**сті кацапів - чи не ціла країна божевільних з суіцидальними нахилами, яким подобається добровільно здихати/калічитись на чужій території за сортирне вялічіє.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:57
На Україну чекають хороші новини щодо постачання систем ППО на саміті НАТО у Вашингтоні, повідомляє Reuters із посиланням на неназваного високопоставленого представника Держдепартаменту США.
Чиновник на умовах анонімності заявив, що на саміті США планує зробити кілька нових заяв з питань протиповітряної оборони для України.
«Ви чули, що українці прагнуть отримати додаткові Patriot або аналогічні системи. І я думаю, у нас є для них додаткові хороші новини на цьому фронті», — сказав він.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 лип, 2024 20:58
ЛАД написав: _hunter написав: ЛАД написав:............. Но как рекрутировать в пехоту. Вы так и не ответили. Общие слова, как и у vitaliiangel.
Так не ответил я потому, что это общефилософский вопрос из разряда "как сделать всех людей счастливыми?" или "как добиться мира во всем мире?" - подобная благоглупость...
Верно. Поэтому остаётся - принудиловка. И деваться некуда, хотя бы и хотелось.
Странно, но поверю  Хотя... Основне проблемне питання для командирів зараз — поповнення підрозділів вмотивованими військовослужбовцями, — Головнокомандувач ЗСУ Сирський
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2