Міністерство соціальної політики планує "переглянути філософію" соціальних виплат, оскільки економіка України більше не може фінансувати такі видатки. На жаль, за роки Незалежності, а також успадковано з Радянського Союзу, ми взяли на себе величезу кількість надмірних соціальних зобов’язань, щодо соціальних виплат ... Це величезні кошти, які потрібно оптимізувати. Тому що в рамках росту (кількості, – ред.) людей, які є на межі бідності, та інших вразливих груп ми не можемо збільшувати такий ресурс на соціальні видатки. Ми повинні його оптимізувати та робити максимально адресним. Тому ми працюємо над тим, щоб переглянути філософію соцвиплат.
Тут все можна розбирати на цитати: філософія соцвиплат, кошти, які потрібно оптимізувати, соціальні зобов'язаня, не підтверджені фінансовим ресурсом...
Успіх так, нажаль влада обрала совкову модель: Ви для них вже не люди, а просто інструменти, такі ж як і танки... І щось змінити, нажаль, я бачу тільки 3 шляхи: 1. Малоймовірний. Наказ із Вашингтону / Лондону / Брюсселя. Не знаю навіщо їм давати його. 2. Шкідливий. Військовий переворот. 3. Найбільш дієвий. Розгон медійного хайпу з вимогами змін. Чесне слово навіть від Пригожина було більше хайпу ніж від ЗСУ... Ваші б історії про марсіян, тільки не на форумі розказувати, а хоча б в Стерненка на каналі.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Чет 04 лип, 2024 15:52, всього редагувалось 2 разів.
Як тебе почитаешь , то можно подумати, що в армії нема інших проблем , як в вашому відділенні . Ну таке вже марево безглуздих вчинків , що аж дихання пережима .
Бетон написав:❗️НБУ скоро введе обмеження для переказу з картки на картку, — голова НБУ Пишний та ладно. невже щось для людей. а то за 5 років одні обмеження
Та , да . І взагалі на кожній картці буде фіга намалевана , і ще три літери .
Бетон написав:❗️НБУ скоро введе обмеження для переказу з картки на картку, — голова НБУ Пишний та ладно. невже щось для людей. а то за 5 років одні обмеження
Я считаю что пора и деньги запретить. Придумать талоны на еду, топливо, коммуналку, лекарства. А больше рабам ничего не надо. А то деньги они с карты на карты переводят. Вообще страх потеряли.
через три четыре года, когда война будет в разгаре, эта власть к этому придёт.
кстати, интересно, минировать западные границы будут или пока нет?
Та , да . І взагалі на кожній картці буде фіга намалевана , і ще три літери .
И пенсии вам станут выдавать абрикосами.
пенсію мені встановили пожиттеву , згідно стажу(39 років і 11 місяців ) , з урахуванням служби в ВСУ і з відповідними надбавками . А ось вам треба замислитись , де ви візмете гроші як прийде срок .