sens написав:По мосту якщо їхати з Одесу в Затоку били ракетами настільки часто що залізниця на тій ділянці працювала майже " в сліпу ", без освітлення великий проміжок часу та ділянка дороги.
sens написав:По мосту якщо їхати з Одесу в Затоку били ракетами настільки часто що залізниця на тій ділянці працювала майже " в сліпу ", без освітлення великий проміжок часу та ділянка дороги.
Звʼязок між «ракета» і «освітлення» відсутній.
Хіба що мова що ділянка була знеструмлена, а ходили дизелі відповідно
buratinyo написав:Читал краткую справочную инфу про Х-101. Оказывается ее система наведения так устроена, что погрешность точности попадания растет с каждым километром полета. Охрененные инженеры создали эту ракету. Ну, или охрененные специалисты публиковали справочную информацию.
Хрень ви читали. Тобто висновки ваші хрень. Будь-яка інерційна система навігації так працює. Точність стає з кожним кілометром нижчою. Тому вона використовується в комплексі з іншими системами: супутникова навігація та оптико електронна. Обидві використовуються для корекції інерційної навігації. Але перша спуфиться а друга вночі не те щоб особо працює.
Саме так. До речі, останні модифікації Х-101 мають оптико-електронне наведення на кінцевій фазі. Схоже тому москалі на Охматдит ракету саме вдень запустили (і вона попала на відео). Вони цілеспрямованно у лікарню цілились ((
По логіці та по отій Постанові виходить так. Але якщо десь в інших Постановах є, що вона відноситься до даних, які необхідно оновлювати кожного року, то питання залишається -- це треба робити, відслідковувати термін самостійно чи чекати виклику? Тобто чия це проблема - індєйців чи шеріфа.
sergey_stasyuk555 написав:кажуть, лейтенант Святослав Вакарчук демобілізувався. по липовій влк чи як? я взагалі думав що то був "культурний фронт" на громадських засадах.
Пишу коротко і так, як є. Інфа про демобілізацію Святослава Вакарчука не відповідає дійсності. Він продовжує бути мобілізованим у Збройних силах», - написала Хоменко.
Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Вакарчук, який є офіцером запасу, доєднався до лав територіальної оборони Львівської області. Наразі він продовжує нести службу в ЗСУ як лейтенант. https://varta1.com.ua/news/lider-gurtu- ... 82971.html
Львівська адміністрація у буквальному сенсі дала мені відрядження їздити по Україні та надихати людей. Такий це має вигляд. Тому я на своєму місці, а якщо потрібно буде, безумовно буду захищати країну зі зброєю у руках», – розповів Вакарчук.
detroytred написав:Львівська адміністрація у буквальному сенсі дала мені відрядження їздити по Україні та надихати людей
А "надихати людей" он интересно ездит за зарплату офицера в тылу 20т грн или за свои стандартные гонорары? Логично что если офицера посылают в командировку (причем не только по Украине - https://www.okeanelzy.com/en/billboard/ ) петь, то билеты должно продавать государство, не так ли?
sens написав:питання Я вам задав першим , тому або не треба було взагалі цитувати , або надайте по суті питання , а саме Напишіть ваші думки про Ізраїль. Від власної зброї до підтримки партнерів. Як часто в ЗМІ є інформація про корупційні схеми в самому Ізраїлю ,коли там використовують зброю ( власну чи партнерську ).
Кто "задав першим" значения не имеет. Если вы хотите получать правильные (удовлетворяющие вас) ответы, научитесь задавать правильные вопросы (или правильно задавать вопросы). Вы процитировали мой пост и задали вопрос, связь которого с моим постом мне не понятна. И второе. Мне непонятно, как связаны "корупційні схеми в самому Ізраїлю" с "використанням зброї (власної чи партнерської). От того, что вы повторили вопрос, понятнее не стало. "ваші думки про Ізраїль" - понятие очень растяжимое. Израиль страна интересная (впрочем, как и большинство стран) и думок может быть много. "корупційні схеми" в Израиле, конечно, бывают, опять же как и во всех странах, но "корупційні схеми в самому Ізраїлю, коли там використовують зброю (власну чи партнерську)"... Мне не понятно, что вы хотите сказать или спрашиваете. Не понимаю, какие "корупційні схеми" могут быть при "використанні зброї".