Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 91079108910991109111 ... 14488>
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 11:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_Mykola_ написав:За таких умов, взагалі стає питання, а навішо був цей цирк з оновленням, якщо все-рівно повістка буде вважатися врученою у будь-якому варіанті?

ИМХО саме для наповнення реєстру актуальними даними. Це тільки ілюзія, що в ТЦК є всі дані про всіх чоловіків. Думаю були десятки тисяч тих, хто був в "тіні" для ТЦК (не має реєстрації, офіційної роботи, банківських рахунків), але добровільно оновив свої дані.
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 11:11

_Mykola_ написав:Дискусія, обновились\не обновились, скільки обновились.
Яка різниця крім одноразового штрафу фундаментально між першими і другими?
Повістку на укрпошту пришлють обом.
Врученою вона буде вважатися, що у першому, що у другому випадку.
Так у чому різниця для людини?

далі алгоритм дій "пасива" і "актива"?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 11:20

Xenon написав:
❗️В Україні мінімум 6 млн чоловіків підпадають під штрафи за те, що не встигли оновити свої військово-облікові дані, — перший заступник комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Андрій Осадчук

Депутат каже, що така кількість порушників — доказ того, що процес оновлення даних реєстру військовозобов’язаних був зроблений «бездарно».

депутат дебіл
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 11:20

detroytred написав:Якщо б не ображали один одного, то цікава дискусія змогла розвернутися.

Дійсно цікаво:
- хто в більшості оновивші дані (бідні, які 20 тис. в руках не тримали; небідні);
- хто у більшості потрапляє у військо зараз: ті, хто розуміє куди він йде; чи ті, хто не зрозумів, що там може бути.

Тут нещодавно інтерв'ю з бійцем РДК було. Сержант чітко вказав,що в РОА більшість в ній сприймало себе аля кіногероєм, з яким нічого занадтого не трапиться навіть в найгіршому випадку, і все, як по тв.

В наших деяких всл у відео останній рік постійно звучить: треба витягати людей, суспільство із теплої ванни (що на фронті все чудово); треба говорити і показувати людям правду, реал, як є; і саме це спонукає суспільство до збільшення активності у боротьбі; що тоді всі проникнуться необхідністю та жагою до боротьби.

Ні. Це спонукає суспільство до "мир на любих умовах".
*якщо ми однаково розуміємо слово "суспільство"
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 11:28

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="thinktankces/2467" data-width="80%"></script>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 11:44

vitaliiangel написав:<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="thinktankces/2467" data-width="80%"></script>

А налог на кондиционеры и горящие лампочки(и плазмы с марафетомарафоном) когда будет? Типа хочешь прохлады в +35 и шоб ноги дома не ломать с 21.00 до утра - скинь на шмыгогетманьку соточку, а Юзик с Кошевым за твоё здоровье за эти копеечки скушают пирожок с котлетой в "Велюре"!!!
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 11:53

vitaliiangel написав:
  _Mykola_ написав:За таких умов, взагалі стає питання, а навішо був цей цирк з оновленням, якщо все-рівно повістка буде вважатися врученою у будь-якому варіанті?
рискну предположить цель у закона было а) напугать высокими штрафами б) выявить кто хоть немного лоялен к власти и готов воевать если ему вручат повестку.

Имхо бегуны в ЗСУ не нужны. 100 тыс сзч ещё большая проблема для власти, чем 1 млн ухылянтов. С ухылянтом понятно штраф, минус права и условный срок.

А с сзч что, в тюрьмах столько мест нет, и содержание одного заключённого по памяти обходится 10тыс грн/в мес. а если их амнистировать (или дать условно/ домашний арест) завтра все уйдут в сзч. Реальная проблема которую СМИ не освещают.

Принудиловкой власть создала ситуацию когда служба равна тюремному заключению, поэтому беглеца тюрьмой не напугаешь. Вот если б расстрел он бы ещё подумал, а так шо там тюрьма, шо тут тюрьма.

Я вижу решение не брать тех кто готов идти в сзч, и не создавать себе проблему без адекватных инструментов её преодоления. Но это если думать на 2 шага вперед. Это как будто банк брал бы сидельца за воровство в инкассаторы. Абсурд да? Для банка да, для ТЦК нет.

Главное чтоб 95я плесень не додумалась вместо дорог строить новые тюрьмы(ну или концлагеря).
Сколько там они кварталовцы заложили на дороги в 2025году? А в 26м? Не треть триллиона ли??? :shock:
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 11:58

Дюрі-бачі написав:

ИМХО саме для наповнення реєстру актуальними даними. Це тільки ілюзія, що в ТЦК є всі дані про всіх чоловіків. Думаю були десятки тисяч тих, хто був в "тіні" для ТЦК (не має реєстрації, офіційної роботи, банківських рахунків), але добровільно оновив свої дані.

Так а актуальность-то как проверяется/гарантируется? - вплоть до галки "я за кордоном"?..
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 12:07

detroytred написав:Якщо б не ображали один одного, то цікава дискусія змогла розвернутися.

Дійсно цікаво:
- хто в більшості оновивші дані (бідні, які 20 тис. в руках не тримали; небідні);
- хто у більшості потрапляє у військо зараз: ті, хто розуміє куди він йде; чи ті, хто не зрозумів, що там може бути.
...........

Здесь не дискуссия нужна, а реальные данные по обновившим - сколько среди них забронированных, сколько не годных к службе, сколько до 25 лет, ...
Кстати, я вчера посчитал, что обязанных обновить данные у нас примерно 10 млн. или (с учётом выехавших) 9 млн., или даже примерно 8 млн. "штатских". Но я там посчитал только тех, кому сегодня 25-58, т.е. в 2022 было 23-56. К ним надо бы добавить тех, кому было 18-22 (почти 1 млн.) и 57 (ещё 244 тыс.). Да и тех, кому было 16-17 - они не все выехали. Тогда процент обновивших получится примерно 50%. Или даже ниже с учётом уточнений Andrey2512 и detroytred. Да и 1 млн. выехавших, кот. я исключил из расчёта (хотя по закону они тоже должны обновить данные) надо бы добавить.
Тогда % обновивших вряд ли дотянет даже до 45%.
Имея все эти данные (хотя бы приблизительно), можно было бы что-то обсуждать.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 12:13

ЛАД написав:

Дійсно цікаво:
...........

Здесь не дискуссия нужна, а реальные данные по обновившим - сколько среди них забронированных, сколько не годных к службе, сколько до 25 лет, ...
Кстати, я вчера посчитал, что обязанных обновить данные у нас примерно 10 млн. или (с учётом выехавших) 9 млн., или даже примерно 8 млн. "штатских". Но я там посчитал только тех, кому сегодня 25-58, т.е. в 2022 было 23-56. К ним надо бы добавить тех, кому было 18-22 (почти 1 млн.) и 57 (ещё 244 тыс.). Да и тех, кому было 16-17 - они не все выехали. Тогда процент обновивших получится примерно 50%. Или даже ниже с учётом уточнений Andrey2512 и detroytred. Да и 1 млн. выехавших, кот. я исключил из расчёта (хотя по закону они тоже должны обновить данные) надо бы добавить.
Тогда % обновивших вряд ли дотянет даже до 45%.
Имея все эти данные (хотя бы приблизительно), можно было бы что-то обсуждать.

Так даже тут непонятно что обсуждать - с учетом заданных вчера вопросов. Ну ок, пришла "обновлянту" повестка - он "я нэ пиду" - и что дальше?
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 91079108910991109111 ... 14488>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему