detroytred написав:Наче дрібниці, але коли багато, то це час. Да і випадки іноді трапляються неочікувані... Вирішувати час, нерви. Відмовив одному. Так став паганим, майже ворогом. Зато ті, кому він ключі ні за що не дасть, для нього друзі. І нах мені це все треба
душевный вы человек. Папа занимался бесплатно управдомством, и тоже куча ключей в ящике осталась от чужих квартир, когда он умер. Некоторые хозяева повыезжали в Киев/заграницу, я и не знал чьи там ключи, тем более где чей. И посторонним людям не передашь, там наверное какое то имущество в квартирах. А выехавшие не знали что папы больше нет.
detroytred написав:Союзникам НАТО треба бути готовими до того, що війна в Україні затягнеться мінімум на десятиліття. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг в інтерв'ю BBC.
смеяться или плакать? А люди воевать хотя бы 2-3 года есть, и что останется от экономики. 100квт электричества будут дарить на день рождения, вместо айфонов?
Им хорошо пока питун занят Украиной страны Скандинавии и Балтии в безопасности. Получается чем дольше Украина воюет, тем нату лучше.
vitaliiangel написав: И посторонним людям не передашь, там наверное какое то имущество в квартирах.
Да все там. Від мобільних, які забули взяти, до плазм, ноутів, компів, музцентрів, тренажерів, Електролюксів холодильників, стіралок, да і кладовки, шухляди забиті всякою технікою та всячиною. З сумками більшість в'їжджали. Прийшлося холодильники розморажувати, харчі роздавати. В кладовки варення від спеки забродило в деяких. Потекло.. Зверху до низу. А це мурав'ї та ін. Треба вбирати. Там стояки потекли. Там дах. І т.д. Документи на квартири та ін., навіть банківські картки.
detroytred вот как только появляется такой человек в доме все сразу скидывают на него. А уважения никакого, приехал я к папе машиной, поставил её во дворе хрущевки, утром записка убери машину с чужого места. Главное без подписи. Папа говорит не убирай, что за дела, все места общие. Следующей ночью колеса порезали. Вот такая благодарность за папины труды
vitaliiangel написав:detroytred вот как только появляется такой человек в доме все сразу скидывают на него. А уважения никакого, приехал я к папе машиной, поставил её во дворе хрущевки, утром записка убери машину с чужого места. Главное без подписи. Папа говорит не убирай, что за дела, все места общие. Следующей ночью колеса порезали. Вот такая благодарность за папины труды
А був би батько неадекватним або ви, коли приїхали, одразу якось продемонстрували ..., то фіг би хто рипнувся.
vitaliiangel написав:detroytred вот как только появляется такой человек в доме все сразу скидывают на него. А уважения никакого, приехал я к папе машиной, поставил её во дворе хрущевки, утром записка убери машину с чужого места. Главное без подписи. Папа говорит не убирай, что за дела, все места общие. Следующей ночью колеса порезали. Вот такая благодарность за папины труды
А був би батько неадекватним або ви, коли приїхали, одразу якось продемонстрували ..., то фіг би хто рипнувся.
была идея задуть в выхлопную балон монтажной пены тому чьё место я занял. Но за руку не поймал. Может это не он порезал. Я так не могу, сделать кому то зло без причины. Только в ответ. Опять же я уеду и хз что этот неадекват папе в ответ сделает. Контингент там ещё тот. Человек купивший биток за 10куе чувствует себя королем.
Мене тут недавно побратим запитав, чи я шкодую, що пішов в ЗСУ? А я згадав, як відповідав перше півріччя повномаштабної своїй мамі, яка казала постійно мені: "не треба було йти..." А я казав - "Мамо, я НЕ шкодую, що пішов!"
І справді - все було б ок, якщо б нам тоді пообіцяли і виконали "рік служби і звільнення хоча б теж на 1 рік!" А зробили - "пожиттєво/безстроково"🤦🏻
І я досі не шкодую, що пішов до лав ЗСУ... АЛЕ!!! Але я трохи запізно зрозумів, що треба "самому про себе подбати", бо виявилось, що на тебе просто поклали/забили🤷