|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 23 лип, 2024 08:07
trololo написав: fox767676 написав:А границы чего закрыты ? Чтобы народ оптом под бурятское иго загнать ? Я даже писал тут, что если все так плохо, то готов идти в ЗСУ , но только под задачу прикрывать исход украинского населения до границ НАТО, попутно уничтожая инфраструктуру, чтобы не досталась врагу. А "трололо" на что готов ? разгонять дешевенький патриотизм из ютюбчиков? бурятам видосик со стерненко ппоказать?
кордон закритий, бо треба люди, які будуть воювати. якщо ти вважаєш, що треба здатися підарам - то ти і сам підар. я знаю і без тебе, що я сцикло, який не виконав свій обовязок і не мобілізувався. але я не придумую для цього якісь відмазки про корупційну владу і підарів, які хочуть нам добра. допомагаю грошима на дрони, оновив дані, рано чи пізно десь на блокпосту отримаю повістку на ВЛК. так, я цього боюсь, але якщо не пощастить, то прийдеться йти. причому маю можливість незаконно втікти за кордон (є і гроші і контакти)
люди поділяються на 2 категорії - 1) у яких занадто багато сексуально-девіантних фантазій і гвалтують собі та іншим психику комплексами вини, що вони "сцикло перед підарами" і т.і. можливо вони дійсно винні, так навіщо оце аутодафе. ідіть повертайте борг 2) І на людей що вважають що баланс розрахунків з суспільством +/- норм я не офіцер, присяг не давав , за 20 років сплатив достатньо податків\донатів, щоб вважати витрати на себе поверненими, при тому ніяких необдуманих політичних рухів не робив ніяка розовощока патентована соросятина чи спадкові елітарії мені комплекс вини перед ними не нав'яжуть я їм - нав'яжу, ще й як, ще й поверну з % що переплатив щоб кумарити людей 40+ обов'язками, у т.ч військовими, країна повинна мати соціальну модель економіки, стабільність і послідовність політичного курсу, і витрачати додаткові кошти на щорічні навчання військовозобов'язаних, як у Швейцарії. про якісь дрібниці типа корупції мови не йдеться
-
fox767676
-
-
- Подякував: 312 раз.
- Подякували: 134 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 08:36
Ukrainian написав:Зокрема, вже під час війни завершено будівництво електростанції на альтернативному джерелі енергії потужністю 114 МВт. Під час атаки на станцію російськими ракетами пошкоджену сонячну панель
уже устал читать тут лекции, но еще раз: 1. Для работы СИСТЕМЫ, чтобы не было блэкаута, должен соблюдаться баланс между генерацией и потреблением. 2. Как же добиться баланса, если АЭС выдают только постоянную мощность и не могут ее менять, блок либо включен, либо выключен, 1000 МВт либо добавляем в генерацию, либо нет. Для этого существует МАНЕВРЕННАЯ генерация, именно она позволяет оперативно подстраиваться и держать баланс. 3. Так как ГЭС и ТЭС разбомбили, а именно они являются маневренной генерацией, у нас возникают трудности. 4. Никакие СЭС в этом плане не помогут, я бы даже сказал, в некотором смысле, они больше добавляют проблем, чем пользы для работы системы.
-
Примат
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 09:37
Примат написав:4. Никакие СЭС в этом плане не помогут, я бы даже сказал, в некотором смысле, они больше добавляют проблем, чем пользы для работы системы.
При умові що це чисті СЕС А якщо поставити на кожен 1квт потужності генерації -2 квт*год акамуляторів? Отримаєте нефігову таку системку , яка має можливість а - вночі забирати надлишок АЕС і віддавати цей надлишок в ранковий пік споживання б - вдень забирати надлишок з СЕС і віддавати його в вечірній пік споживання... Технології не стоять на місці... Правда проблемка, вартість амортизації акамуляторів приблизно 4-5 грн квт*год прогнаної через них енергії... Та сама ГЕС має вартість 1,3грн ( просить 2,6 грн за квт*год)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 283 раз.
- Подякували: 2975 раз.
-
- Профіль
-
1
1
Додано: Вів 23 лип, 2024 09:44
Faceless написав:Малий і середній бізнес по повній юзає сірі ЗП, а дрібний, і особливо в маленьких містах - взагалі працюють без оформлення. Але взагалі обговорювалася не доля тіньової економіки, а чисто питання реальних середніх Зп
Так, як приклад: водії міжнародники різних ФОПів та невеликих фірм (до 50 машин) оформлені на з/п до 10000 грн, а по факту отримують більше 50тис грн (точну суму незнаю, бо давно непрацюю з укр. логістиками). Про різні магазини взуття, АБСшки, перукарні й говорити нічого. Навіть всякі АТБ з Фокстротами цим грішать
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 09:50
Hotab написав:Бетон Конспірологу бетону: У мого брата (на моїй батьківщині) вулиця не відмивається від е/е ніколи. Але не тому що там хтось важливий живе, а там є критична інфраструктура. Явно такі випадки непоодинокі. Але в Бетога то завжди хтось підмазав і тому першого сорту,
по місцю проживання батьків теж не виключають вже більше трьох тижнів взагалі, крит.інфраструктури нема, але й нема поруч великих споживачів е/е, тому підозрюю що на їх район просто забили через незначне споживання, плюс на їх вулиці живе хлопчина з РЕСу що дружить з диспечерами))
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 10:19
UA написав:Ещё до большой войны говорил, что украинская армия должна вырасти из полка Азов. На безидейных хитропопых вояках ждущих пенсию в 45 армию не построишь.
Є факт -- нема стільки ідейних. Хоч посадовців всіх рівнів на цивільці, хоч вояків, хоч двірників. От нема і все. Нема. А коли буде ..., то вони усіх інших безідейних (які стануть меншістю! в суспільстві) або до стіночки, або в табори, або в кращому випадку -- за кордон. І будете ви ідейно працювати, ідейно піонерський або інший галстук носити, і т.д. і т.п. Ідейним станете... А не як зараз звичайним обивателям з відповідними ідеями. Да це мєчта.... Всіх правителів. Ідейні... Щоб гроші не платити))) і прєдані ідеє... Краще бариги..., ніж будь-які ідейні. Це утопія: що якісь ідейні будуть вмирати за ідею, але спокійно спостерігати на поруч безідейних обивателів. З.и. керівники ідейні)) А гучно заявляли про не сдамося... але ... Турція і вдома. Коли пересічні ідейні і досі. Ідейні - це оті в з Брестської фортеці. Без екстракшен. А пенсію в 45 тому і дають, що бажаючих на менші умови і овсім не буде... Банальна сплата. І не більше. Можна і не в 45, але тоді одразу в сплату за кожен місяць служби контракту. І впенсію дають не за досягнення 45 річного віку, а за вислугу років. За вислугу років. Під час війни вислуга рахується один місяць за три (якщо не змінили).
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 23 лип, 2024 10:30, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3229 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 10:28
detroytred написав:А пенсію в 45 тому і дають, що бажаючих на менші умови і овсім не буде...
іт-аутсорсерам тому 5% і запропонували 20 років тому, тому що на більше багато поїхало би в країни НАТО\ЄС
-
fox767676
-
-
- Подякував: 312 раз.
- Подякували: 134 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 10:33
fox767676 написав: detroytred написав:А пенсію в 45 тому і дають, що бажаючих на менші умови і овсім не буде...
іт-аутсорсерам тому 5% і запропонували 20 років тому, тому що на більше багато поїхало би в країни НАТО\ЄС
Саме так. Все регулюється... Баланс можна змішувати рішеннями. Рішення приймають можновладці. Зі своїх)) соображєній. Як їм вважається краще.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3229 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 11:24
Примат написав:уже устал читать тут лекции, но еще раз: 1. Для работы СИСТЕМЫ, чтобы не было блэкаута, должен соблюдаться баланс между генерацией и потреблением. 2. Как же добиться баланса, если АЭС выдают только постоянную мощность и не могут ее менять, блок либо включен, либо выключен, 1000 МВт либо добавляем в генерацию, либо нет. Для этого существует МАНЕВРЕННАЯ генерация, именно она позволяет оперативно подстраиваться и держать баланс. 3. Так как ГЭС и ТЭС разбомбили, а именно они являются маневренной генерацией, у нас возникают трудности. 4. Никакие СЭС в этом плане не помогут, я бы даже сказал, в некотором смысле, они больше добавляют проблем, чем пользы для работы системы.
Скільки можна ці казки розказувати? Казки в плані пояснення теперішньої ситуації. Чому не можна МАНЕВРУВАТИ споживанням? Іншими словами чому електрику відключають цілодобово? А щодо СЕС, то останнім часом замітив що в день електрику відключать менше - це явний признак того що СЕС працюють і дають достатньо багато генерації вдень. Я не експерт, але якщо ви "устали читать тут лекции" то може відповісте на це питання, а не будете розказувати штампи.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 11:28
andrijk777 написав:[b]Чому не можна МАНЕВРУВАТИ споживанням?
так именно сейчас так и делают или вы не понимаете смысла отключений?
-
Примат
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|