tester7336 написав:а не думали что могут резко "забыть" про то кто платил а кто нет в случае реальной войны и необходимости мобилизации?
по крайней мере нет єтих ханжеских быдляцких воплей "багаті відкупляться, війна для бідних" Есть градации мобрезерева, есть разные виды службы, есть понимание важности реального вовлечения людей в дела государства и армии. А не так - сначала культивирование анархии и безответсвенности, а потом бац и закос под севернуя корею
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 23 лип, 2024 21:15, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав:я не вивчав концепцій оборони України хто там головний концептуал був - Горбулін ? На що був розрахунок у позаблокової країни яка інтенсивно самодемілітаризовувалася всі роки незалежності ? Ну ось позаблокові Швейцарія та Ізраїль мілітаризовані, регулярні збори-навчання. Граничний вік - 49, є можливість відкупитися за податок в 3%. У совку до 40 років, є навіть фільма "парад планет" А тут запустили пожиттєву кріпаччину і думають завдяки турбопропаганді всі все схавають якщо все так погано - думайте про опціони для народу, дайте власність, дайте владу, хай загине на камеру хтось з еліти, щоб народ підбадьорити
Вам 49 может через 5.2месяца будет, на новый год днюха к примеру Мне уже мимо как бы А есть у них понятие "офицеры запаса" с военной кафедрой ВУЗа, но не проф.военные и которые допустим и в более старшем возрасте чем 49 должны прибыть к месту в условленное время с рюкзачком и точка?
барабашов написав:Вам 49 может через 5.2месяца будет, на новый год д
76 - это в честь культовой радиостанции, а не год рождения. мне и 45 нет так что в большинстве случаем я все равно в зон риска если уж так надо будет пройти какую-то базовую воен подготовку во время рпв - пройду
А есть у них понятие "офицеры запаса" с военной кафедрой ВУЗа, но не проф.военные и которые допустим и в более старшем возрасте чем 49 должны прибыть к месту в условленное время с рюкзачком и точка?
не знаю 49 это уже наверное для среднего, настоящего офицества общался немного - там на сборах в основном молодежь до 40
flyman написав:яке тролити вигадками, напівпридатний цивільний Успіх, що ніколи не служив, і бац, уже третій рік віддає борг, а воєнні мірного врємєні потягучи з бюджетної сісі впарюють на серйозних щах Успіху хупсу про те як йому повезло, що на Шуварі він би ніколи за все життя не досяг такого успішного успіху
Hotab написав:Так він третій рік лише тому, що муха сховався і не прийшов його замінити
Ризикну відповісти за всіх фронтовиків. Умовний Успіх, Бобюа, Бандерлог і інші фронтовики думали, що в тилу за них "всім серцем і душею"! Так як ми - ЗАХИСНИКИ!!!
Думали, що тиловики в тилу "порішають" з тим всім... Що "змусять/заставлять" владу зробити контракту армію! З чіткими термінами! З чіткими високими зарплатами!(без найопок) З наймом нігерійських чінгачкуків і т.п. Бо в іншому випадку, прийдеться тиловикам рано, чи пізно йти, так як ми - не вічні/поізносились))
От і виявився/проявився той "інший випадок".... Не зробили в першу чергу ДЛЯ СЕБЕ/СВОГО майбутнього тиловики.
Тому зараз і бусики незламності, і штрафи, і ще не за горами - конфіскація майна!
от не надо мене в ідеалісти записувати я знав шо лишаться ті кому пофіг і хто наживається на війні. і знав що буде з інвалідами після переможної війни, я бачив ставлення суспільства до інвалідів в соціально орієнтованій країні а шо буде якщо ми програєм війну? Єдине в чому я обманювався це в командуванню армії, все думав пєсіміздю. Єдине що спасає- з тієї сторони ще більші довбодятли хоча і з більшими ресурсами. Корочє, якшо не закрутиться маховик терору в тилу, до ухилянтів і сзч я восени сам піду в сторону заката. 3тю зиму не збираюсь тут бути.
Будем надеяться что до зимы(нашей, не в Чите и Улан-Уде 5 октября) мы достанем до их трансформаторов и генераторов на Волге и рядом и вопрос с продолжением боевых действий в 25м году отпадёт с крепким минусом в ноябре этого года в ЛаптеСнигерии Вспомните лето 96го года, первое лето на моей памяти, когда на градуснике в теневой стороне увидел +40,и зиму после этого. Днепр наглухо замёрз в середине декабря. Минус 15 днём(без электрики) в мацковии это тёплая и хорошая зима.
Banderlog написав:от не надо мене в ідеалісти записувати я знав шо лишаться ті кому пофіг і хто наживається на війні. і знав що буде з інвалідами після переможної війни, я бачив ставлення суспільства до інвалідів в соціально орієнтованій країні а шо буде якщо ми програєм війну? Єдине в чому я обманювався це в командуванню армії, все думав пєсіміздю. Єдине що спасає- з тієї сторони ще більші довбодятли хоча і з більшими ресурсами. Корочє, якшо не закрутиться маховик терору в тилу, до ухилянтів і сзч я восени сам піду в сторону заката. 3тю зиму не збираюсь тут бути.
А я вірив і в "НЕпофігістичний тил)) і в "тимчасово-тупориле командування, яке от-от зміниться на нормальне і тимчасовий бардак зникне, як роса на сонці ")))
Щось від багатьох чути, що на осінь збираються в сзч)))
"Укомплектованість вінницького батальйону була найбільшою – трохи більше 70%. Два моїх штатних були заповнені на 60%, а стрілецький 415-ий – взагалі на 50%", – заявив він. Генерал стверджує, що підлеглі йому батальйони фактично не мали важкого озброєння: лише по батареї 82-мм мінометів в батальйонах ТРО та взвод з двома мінометами в стрілецькому батальйоні.
Єдине, що було в нас на посиленні – це п'ять гармат і три танки. Це одна гармата, яка мала закрити 10 км, і один танк, який мав закрити 15 км. (...) Батальйони робили все можливе і неможливе. Але втримати фронт, коли в тебе 6–8 людей на кілометр – просто нереально", – пояснює Горбенко.
Особливо генерала обурює, що в публічному просторі всю провину за невдачу першого дня боїв списують на 125-ту бригаду. Ба більше – ще й проблеми Вовчанського напрямку, за який, як він стверджує, бригада не відповідала. Він наголошує, що бригада обороняла саме район Липців, тоді як Вовчанськ лежить значно далі на схід.
Якщо це так, то виходить, що навіть генерала можна легко тупо зробити винуватим, крайнім.