|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 31 лип, 2024 18:55
andrijk777 написав: vitaliiangel написав:<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="inslandd/15763" data-width="100%"></script>
Цей танк сильно нагадує Королівського тигра(Panzer VI Tiger II). Оце іронія долі - Тигри знову воюють на теренах України. Цікаво що б сказали ветерани 2СВ...
Це і є наступник тигра. Модль 1А. А Чехам німці дають в компенсацію модель 2А.
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 лип, 2024 18:56
andrijk777 написав: fler написав:З його слів: за тридцять три доби під Вовчанськом з їхньої роти (десантно-штурмова) лишилося двоє - він та ще один. Решта - це 200 та 300. Отже, це підтверджує тезу про те, що звичайний ухилянт може стати нормальним військовим і навіть вижити у штурмах.
Це звичайно шедевр від fler. З цього вийде прекрасне гасло для плакату: Ухилянти, не бійтесь мобілізації! У вас завжди є 2% на виживання!
Для особливо обдарованих виділила кольором. Взагалі мої пости розраховані на людей, здатних мислити, рахувати й робити висновки самостійно. Але andrijk777, dimo_On та ще деяким це незбагненно.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 лип, 2024 18:58
dimo_0n написав: pesikot написав:Первая поставка истребителей F-16 от союзников прибыла в Украину, Это является долгожданным шагом, который может повысить способность разрушенной войной страны отражать российские атаки
Так шо, ты готов поставить треуголку, на то, что до осени эти птички отобьют кордоны 91-го? Или всеже как написано - может повысить способность разрушенной войной страны отражать российские атаки ?
Я уже написал, если таким, как ты, нечего сказать, вы начинаете говорить, в клоунской манере, о границах 91-го года Кстати, а чего ты так возбудился на Ф-16 ? Жопой начал чувствовать к чему идёт дело ? )))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 31 лип, 2024 19:00
pesikot написав: dimo_0n написав: pesikot написав:Первая поставка истребителей F-16 от союзников прибыла в Украину, Это является долгожданным шагом, который может повысить способность разрушенной войной страны отражать российские атаки
Так шо, ты готов поставить треуголку, на то, что до осени эти птички отобьют кордоны 91-го? Или всеже как написано - может повысить способность разрушенной войной страны отражать российские атаки ?
Я уже написал, если таким, как ты, нечего сказать, вы начинаете говорить, в клоунской манере, о границах 91-го года Кстати, а чего ты так возбудился на Ф-16 ? Жопой начал чувствовать к чему идёт дело ? )))
а к чему идет?.. - Ми не повинні звільняти всі наші території силою і зброєю, тому що це коштує нам багато часу і людських життів. Ми можемо повернути наші території дипломатичним шляхом.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 31 лип, 2024 19:01
Ф16 с прибытием. Ждали как родных
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 31 лип, 2024 19:03
dimo_0n написав: pesikot написав:Лично для тебя пишу ещё раз
Лично тебя спрашиваю еще раз - какой окончание войны ты видишь?
Не такое, как ты ниже написал А твоя нездоровая реакция на Ф-16 и показывает, что жопой ты чувствуешь приближение жопы для России dimo_0n написав: pesikot написав:Украина должна согласится на ВСЕ требования России.
Я тебе скажу так, что другого варика и не будет. Нужно время, чтобы такие как ты это наконец доперли.
Вот, из Пензы уже начали писать правду У нас на це кажуть - дурень думкою багатіє dimo_0n написав:Кстати, что там Резерв+?
да всё хорошо ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 31 лип, 2024 19:41
detroytred написав:Якщо б і Залужний дав покази, то Червинський би (який допущений до ознайомлення зі всіма матеріалами своєї справи) і справа досі не закрита, казав би зараз не про те, що Залужний погодив операцію, а про те, що Залужний дав неправдиві свідчення.
Хотелось бы услышать ваш более развернутый ответ. В какой форме Залужный согласовал операцию устной или письменной. На каком документе была резолюция согласия, знакомился ли Червинский с этим документом, где находится документ в настоящее время. Если уничтожен, то максимальный срок хранения документа согласно нормативки. detroytred написав:Відлуп отримала не газета, а суспільство.
Вы не видите разницу между вопросами газеты к лицу в рамках интервью и запросом газеты, который обоснован законодательством о доступе к публичной информации. Ничто не мешает обратиться СМИ к Залужному с просьбой дать интервью с перечнем интересующих вопросов. Получить или не получить ответ. Тогда можно упоминать об обществе. detroytred написав:Ваші питання (тобто ніяка нормативна база) ніяк не обмежують Залужного відповісти одним словом -- да чи ні. Не слідчим або суду під протокол або присягу, а хоча б суспільству.
Мои вопросы были предназначены вам. Допустим скажет - нет. Будете продолжать строить умозаключения без знания нормативки по теме и материалов УП ? Я тоже могу заняться логическими построениями. Например, Залужный должен наложить письменную резолюцию. А отдал устный приказ. Червинский провтыкал в этом моменте и начал операцию.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 лип, 2024 19:54
tumos написав: detroytred написав:Якщо б і Залужний дав покази, то Червинський би (який допущений до ознайомлення зі всіма матеріалами своєї справи) і справа досі не закрита, казав би зараз не про те, що Залужний погодив операцію, а про те, що Залужний дав неправдиві свідчення.
Хотелось бы услышать ваш более развернутый ответ. В какой форме Залужный согласовал операцию устной или письменной. На каком документе была резолюция согласия, знакомился ли Червинский с этим документом, где находится документ в настоящее время. Если уничтожен, то максимальный срок хранения документа согласно нормативки. detroytred написав:Відлуп отримала не газета, а суспільство.
Вы не видите разницу между вопросами газеты к лицу в рамках интервью и запросом газеты, который обоснован законодательством о доступе к публичной информации. Ничто не мешает обратиться СМИ к Залужному с просьбой дать интервью с перечнем интересующих вопросов. Получить или не получить ответ. Тогда можно упоминать об обществе. detroytred написав:Ваші питання (тобто ніяка нормативна база) ніяк не обмежують Залужного відповісти одним словом -- да чи ні. Не слідчим або суду під протокол або присягу, а хоча б суспільству.
Мои вопросы были предназначены вам. Допустим скажет - нет. Будете продолжать строить умозаключения без знания нормативки по теме и материалов УП ? Я тоже могу заняться логическими построениями. Например, Залужный должен наложить письменную резолюцию. А отдал устный приказ. Червинский провтыкал в этом моменте и начал операцию.
Навіщо вам моя відповідь? Суть мого бачення була в наступному -- якщо Залужний бажає мати довіру від пересічних, підлеглих, суспільства, то в даному випадку (втретє підкреслюю -- зважуйте на контекст цієї справи, цього випадку -- Червинський після вагнергейту; справа вже стала публічною і має резонанс в суспільстві), то він повинен був надати відповідь суспільству навіть без оцього звернення газети (а одразу після публічної заяви Червинського про те, що з Залужним було погоджено. Ця публічна заява Червинського по суті є його зверненням до Залужного. Публічним зверненням. За допомогою чи в якості звинувачення - це не має значення). Сам. І одразу. Навіть без звернення газети. Хоча б мінімальну --- да чи ні. Він же не те що не надав, а дав відлуп, як ви влучно сформулювали. Про розгляд мною саме в цій площині я вже звертав вашу увагу. Ви ж намагаєтесь повернути мене до розгляду в іншій площині. Офіційній, процедурній. Розглядайте, якщо маєте бажання. Будуйте свої умозаключення в цій площині. Мене цікавив інший бік. Про що я і вів мову.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 31 лип, 2024 20:10, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 лип, 2024 20:06
Відмова від українських територій — дуже-дуже складне питання, — Зеленський
Головне з інтерв'ю : - Ми підготували 14 бригад, але як ми можемо зупинити росіян, якщо з 14 бригад укомплектовано лише 3 (!)? - Темпи мобілізації зросли, але людей на полі бою не вистачає.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 31 лип, 2024 20:07
_hunter написав:Відмова від українських територій — дуже-дуже складне питання, — Зеленський
Головне з інтерв'ю : - Ми підготували 14 бригад, але як ми можемо зупинити росіян, якщо з 14 бригад укомплектовано лише 3 (!)? - Темпи мобілізації зросли, але людей на полі бою не вистачає.
Це якісь шаради.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-