|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 31 лип, 2024 20:17
detroytred написав:Навіщо вам моя відповідь? Суть мого бачення була в наступному -- якщо Залужний бажає мати довіру від пересічних, підлеглих, суспільства, то в даному випадку (втретє підкреслюю -- зважуйте на контекст цієї справи, цього випадку -- Червинський після вагнергейту; справа вже стала публічною і має резонанс в суспільстві), то він повинен був надати відповідь суспільству навіть без оцього звернення газети (а одразу після публічної заяви Червинського про те, що з Залужним було погоджено). Сам. І одразу. Навіть без звернення газети. Хоча б мінімальну --- да чи ні.
Что вам даст его ответ ? У вас уже установка на "да" исходя из озвученной логики взаимоотношений начальник-подчиненный. detroytred написав:Він же не те що не надав, а дав відлуп, як ви влучно сформулювали.
Кто газете доктор ? Сами напоролись. Предложу свой вариант логического заключения - может запрос провокация СМИ ?  detroytred написав:Про розгляд мною саме в цій площині я вже звертав вашу увагу. Ви ж намагаєтесь повернути мене до розгляду в іншій площині. Офіційній, процедурній. Розглядайте, якщо маєте бажання. Будуйте свої умозаключення в цій площині. Мене цікавив інший бік. Про що я і вів мову.
Мое логическое построение относительно провтыка Червинского я сделал в вашем стиле. Таких можно создать много. Было бы желание.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 лип, 2024 20:23
_hunter написав:Відмова від українських територій — дуже-дуже складне питання, — Зеленський
Головне з інтерв'ю : - Ми підготували 14 бригад, але як ми можемо зупинити росіян, якщо з 14 бригад укомплектовано лише 3 (!)? - Темпи мобілізації зросли, але людей на полі бою не вистачає.
стоп, яка ще "відмова", вікно Овертона рухається? Турбопатріоти, ви чули що там на Оліпмі лунає?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 31 лип, 2024 20:24
detroytred написав: _hunter написав:Відмова від українських територій — дуже-дуже складне питання, — Зеленський
Головне з інтерв'ю : - Ми підготували 14 бригад, але як ми можемо зупинити росіян, якщо з 14 бригад укомплектовано лише 3 (!)? - Темпи мобілізації зросли, але людей на полі бою не вистачає.
Це якісь шаради.
вот сам пытаюсь понять что там имелось в виду 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 31 лип, 2024 20:35
_hunter написав:вот сам пытаюсь понять что там имелось в виду
Що на папері є 14 бригад, а на ділі тільки в 3 бригадах є люди і техніка, а в решті - вакансії, максимум кілька начальників і діловодів сидить в тилу...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 31 лип, 2024 21:00
⚡️Камала Харріс за тиждень до повномасштабного вторгнення відмовила Зеленському у проханні передати зброю Україні та ввести санкції проти рф, — американський журнал Time
Як зазначає видання, Харріс, на відміну від президента Байдена та інших високопосадовців, ще жодного разу не приїжджала в Україну з початку 24 лютого 2022 року ㅤ
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 31 лип, 2024 21:04
Бетон написав:⚡️Камала Харріс за тиждень до повномасштабного вторгнення відмовила Зеленському у проханні передати зброю Україні та ввести санкції проти рф, — американський журнал Time Як зазначає видання, Харріс, на відміну від президента Байдена та інших високопосадовців, ще жодного разу не приїжджала в Україну з початку 24 лютого 2022 року ㅤ
Посилання давай, любитель Трампа ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 31 лип, 2024 21:08
Бетон написав:⚡️Камала Харріс за тиждень до повномасштабного вторгнення відмовила Зеленському у проханні передати зброю Україні та ввести санкції проти рф, — американський журнал Time Як зазначає видання, Харріс, на відміну від президента Байдена та інших високопосадовців, ще жодного разу не приїжджала в Україну з початку 24 лютого 2022 року ㅤ
О, почалося...  Чому ж тоді москалі так нервують, що вона може виграти вибори? Вони б мали радо її підтримувати, нє?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 лип, 2024 21:10
andrijk777 написав: M-Audio написав:До речі, для мордору ціна теж вимірюється не грошима, але, на відміну від Заходу, там це чудово розуміють, тому в них і питання немає такого -- витрачати кошти на війну, чи не витрачати. Дивує тільки те, що в них цих коштів достатньо, а в набагато потужнішому Заходу -- ні.
А звідки ви взяли що "Захід набагато потіжніший"? Тому що так усі говорять. Ключова проблема Заходу - це підтримка високого рівня життя своїх громадян - ось сюди і зливається усі їх потужність. А в РФ(СРСР, Корея) такої проблеми немає, можна брати потужність використовуючи населення як рабів.
Так високий рівень життя - високі можливості виробництва, ВВП і податки, є простір для маневрів. Це і є потужність. А використовувати рабів в наш час - то не ефективно. Та й населення в об'єднаному Заході в рази більше, ніж в москвії, хоча Китай там допомагає, але на широку участь навряд-чи піде. Використовуючи рабів можна на деякий час отримати "потужність", але вона доволі швидко зійде на нівець. Взагалі-то ознаки того вже є видимими, найбільш очевидна --- те, що грошове заохочення для добровольців повоювати останнім часом вже збільшилось в два разм. Там і спочатку гроші були досить великі для регіонів, тобто всі, хто хотів за гроші, вже пішли раніше, а тим, хто за гроші не хоче, на це підвищення байдуже. Тобто зараз вони завдяки цьому підвищенню здатні зібрати якихось добровольців, але на наступне двократне підвищення вже прийдуть зовсім крихти. А примусову відправку на війну складно буде виставити як "хитрий план путіна" навіть для росіян.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 501 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 31 лип, 2024 21:14
tumos написав:Мое логическое построение относительно провтыка Червинского я сделал в вашем стиле. Таких можно создать много. Было бы желание.
Так це, на мій погляд, ключова помилка, якої допускаються тут також і інші форумчани -- урівняння високопосадовця з нижче стоящими (посадовців з пересічними). В даному випадку мова про довіру. Довіра Залужного до Червинського і Червинського до Залужного - ))) Пересічних до можновладців і можновладців до пересічних - ))) Я розглядав Залужного, а не Червинського. Тому що до Залужного вимоги вищі і важливіші. Удруге звертаю увагу --- розглядайте провтики Червинського. Я (моє бачення стосовно Залужного) для цього) абсолютно не потрібне. Розглядайте. Створюйте.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 лип, 2024 21:25
холява написав:Там малось на увазі , що треба захищати Україну , а не десь скулити що ви україньский біженець , дайте грошей ....чмо
те кто сидят на олимпе своих родственников уже отправили на защиту? а именно сидящие на олимпе и гребут деньги молча.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-