Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92569257925892599260 ... 14537>
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 20:17

detroytred написав:Навіщо вам моя відповідь?
Суть мого бачення була в наступному -- якщо Залужний бажає мати довіру від пересічних, підлеглих, суспільства, то в даному випадку (втретє підкреслюю -- зважуйте на контекст цієї справи, цього випадку -- Червинський після вагнергейту; справа вже стала публічною і має резонанс в суспільстві), то він повинен був надати відповідь суспільству навіть без оцього звернення газети (а одразу після публічної заяви Червинського про те, що з Залужним було погоджено).
Сам. І одразу. Навіть без звернення газети.
Хоча б мінімальну --- да чи ні.

Что вам даст его ответ ? У вас уже установка на "да" исходя из озвученной логики взаимоотношений начальник-подчиненный.

detroytred написав:Він же не те що не надав, а дав відлуп, як ви влучно сформулювали.

Кто газете доктор ? Сами напоролись. Предложу свой вариант логического заключения - может запрос провокация СМИ ? :)

detroytred написав:Про розгляд мною саме в цій площині я вже звертав вашу увагу.
Ви ж намагаєтесь повернути мене до розгляду в іншій площині. Офіційній, процедурній.
Розглядайте, якщо маєте бажання. Будуйте свої умозаключення в цій площині.
Мене цікавив інший бік. Про що я і вів мову.

Мое логическое построение относительно провтыка Червинского я сделал в вашем стиле.
Таких можно создать много. Было бы желание.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 20:23

_hunter написав:
Відмова від українських територій — дуже-дуже складне питання, — Зеленський

Головне з інтерв'ю :
- Ми підготували 14 бригад, але як ми можемо зупинити росіян, якщо з 14 бригад укомплектовано лише 3 (!)?
- Темпи мобілізації зросли, але людей на полі бою не вистачає.

стоп, яка ще "відмова", вікно Овертона рухається? Турбопатріоти, ви чули що там на Оліпмі лунає?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 20:24

detroytred написав:
  _hunter написав:
Відмова від українських територій — дуже-дуже складне питання, — Зеленський

Головне з інтерв'ю :
- Ми підготували 14 бригад, але як ми можемо зупинити росіян, якщо з 14 бригад укомплектовано лише 3 (!)?
- Темпи мобілізації зросли, але людей на полі бою не вистачає.

Це якісь шаради.

вот сам пытаюсь понять что там имелось в виду :)
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 20:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:вот сам пытаюсь понять что там имелось в виду

Що на папері є 14 бригад, а на ділі тільки в 3 бригадах є люди і техніка, а в решті - вакансії, максимум кілька начальників і діловодів сидить в тилу...
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

⚡️Камала Харріс за тиждень до повномасштабного вторгнення відмовила Зеленському у проханні передати зброю Україні та ввести санкції проти рф, — американський журнал Time

Як зазначає видання, Харріс, на відміну від президента Байдена та інших високопосадовців, ще жодного разу не приїжджала в Україну з початку 24 лютого 2022 року
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:04

Бетон написав:⚡️Камала Харріс за тиждень до повномасштабного вторгнення відмовила Зеленському у проханні передати зброю Україні та ввести санкції проти рф, — американський журнал Time

Як зазначає видання, Харріс, на відміну від президента Байдена та інших високопосадовців, ще жодного разу не приїжджала в Україну з початку 24 лютого 2022 року

Посилання давай, любитель Трампа ...
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:08

Бетон написав:⚡️Камала Харріс за тиждень до повномасштабного вторгнення відмовила Зеленському у проханні передати зброю Україні та ввести санкції проти рф, — американський журнал Time

О, почалося... :D Чому ж тоді москалі так нервують, що вона може виграти вибори? Вони б мали радо її підтримувати, нє?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:10

andrijk777 написав:
  M-Audio написав:До речі, для мордору ціна теж вимірюється не грошима, але, на відміну від Заходу, там це чудово розуміють, тому в них і питання немає такого -- витрачати кошти на війну, чи не витрачати. Дивує тільки те, що в них цих коштів достатньо, а в набагато потужнішому Заходу -- ні.

А звідки ви взяли що "Захід набагато потіжніший"? Тому що так усі говорять. :D :D :D
Ключова проблема Заходу - це підтримка високого рівня життя своїх громадян - ось сюди і зливається усі їх потужність. А в РФ(СРСР, Корея) такої проблеми немає, можна брати потужність використовуючи населення як рабів.

Так високий рівень життя - високі можливості виробництва, ВВП і податки, є простір для маневрів. Це і є потужність. А використовувати рабів в наш час - то не ефективно. Та й населення в об'єднаному Заході в рази більше, ніж в москвії, хоча Китай там допомагає, але на широку участь навряд-чи піде. Використовуючи рабів можна на деякий час отримати "потужність", але вона доволі швидко зійде на нівець. Взагалі-то ознаки того вже є видимими, найбільш очевидна --- те, що грошове заохочення для добровольців повоювати останнім часом вже збільшилось в два разм. Там і спочатку гроші були досить великі для регіонів, тобто всі, хто хотів за гроші, вже пішли раніше, а тим, хто за гроші не хоче, на це підвищення байдуже. Тобто зараз вони завдяки цьому підвищенню здатні зібрати якихось добровольців, але на наступне двократне підвищення вже прийдуть зовсім крихти. А примусову відправку на війну складно буде виставити як "хитрий план путіна" навіть для росіян.
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:14

tumos написав:Мое логическое построение относительно провтыка Червинского я сделал в вашем стиле.
Таких можно создать много. Было бы желание.

Так це, на мій погляд, ключова помилка, якої допускаються тут також і інші форумчани -- урівняння високопосадовця з нижче стоящими (посадовців з пересічними).
В даному випадку мова про довіру.
Довіра Залужного до Червинського і Червинського до Залужного - )))
Пересічних до можновладців і можновладців до пересічних - )))

Я розглядав Залужного, а не Червинського.
Тому що до Залужного вимоги вищі і важливіші.

Удруге звертаю увагу --- розглядайте провтики Червинського. Я (моє бачення стосовно Залужного) для цього) абсолютно не потрібне.
Розглядайте. Створюйте.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:25

холява написав:Там малось на увазі , що треба захищати Україну , а не десь скулити що ви україньский біженець , дайте грошей ....чмо

те кто сидят на олимпе своих родственников уже отправили на защиту?
а именно сидящие на олимпе и гребут деньги молча.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

#<1 ... 92569257925892599260 ... 14537>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: АндрейМ і 2 гостей