Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92579258925992609261 ... 15157>
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:25

холява написав:Там малось на увазі , що треба захищати Україну , а не десь скулити що ви україньский біженець , дайте грошей ....чмо

те кто сидят на олимпе своих родственников уже отправили на защиту?
а именно сидящие на олимпе и гребут деньги молча.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:28

detroytred написав:Довіра Залужного до Червинського і Червинського до Залужного - )))
Пересічних до можновладців і можновладців до пересічних - )))

блин. вы о чем?
да Залужный все время молчит. не знаю чем его зеленые держат. а может секретка держит.
просто вспомните как Кривонос говорил что это с одобрямся Залужного он поехал в аэропорт. Залужный хоть слово что то тогда сказал? тоже отмолчался.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:31

tester7336 написав:
  detroytred написав:Довіра Залужного до Червинського і Червинського до Залужного - )))

блин. вы о чем?
да Залужный все время молчит. не знаю чем его зеленые держат. а может секретка держит.
просто вспомните как Кривонос говорил что это с одобрямся Залужного он поехал в аэропорт. Залужный хоть слово что то тогда сказал? тоже отмолчался.

Дякую за нагадування. Овсім забув про цей випадок. Не менш наочий.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:32

detroytred написав:
  tumos написав:Мое логическое построение относительно провтыка Червинского я сделал в вашем стиле.
Таких можно создать много. Было бы желание.

Так це, на мій погляд, ключова помилка, якої допускаються тут також і інші форумчани -- урівняння високопосадовця з нижче стоящими (посадовців з пересічними).
В даному випадку мова про довіру.
Довіра Залужного до Червинського і Червинського до Залужного - )))

Я розглядав Залужного, а не Червинського.
Тому що до Залужного вимоги вищі і важливіші.

Удруге звертаю увагу --- розглядайте провтики Червинського. Я (моє бачення стосовно Залужного) для цього) абсолютно не потрібне.
Розглядайте. Створюйте.

Как высчитаете имеет моральное право Залужный обратиться к детройту с просьбой ? Хватит строить в отношении меня еролашики (логические построения). Давай факты (официально, по процедуре, по материалам уголовного производства).
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:37

tumos написав:Как высчитаете имеет моральное право Залужный обратиться к детройту с просьбой ? Хватит строить в отношении меня еролашики (логические построения). Давай факты (официально, по процедуре, по материалам уголовного производства).

Яке по процедурі, по матеріалам?
Ви про що?
В площині правопорушень або злочину розгляду я не вів.

Звісно може звернутися з проханням. Навіть не маючи морального права.
Хто ж йому заборонить-то.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:46

detroytred написав:
  tumos написав:Как высчитаете имеет моральное право Залужный обратиться к детройту с просьбой ? Хватит строить в отношении меня еролашики (логические построения). Давай факты (официально, по процедуре, по материалам уголовного производства).

Ви про що?

Вы построили логическую цепочку начальник-подчиненный. Исходя из нее продолжили, если полковник заговорил о Залужном, значит операция была согласована.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:47

fler написав:
  Бетон написав:⚡️Камала Харріс за тиждень до повномасштабного вторгнення відмовила Зеленському у проханні передати зброю Україні та ввести санкції проти рф, — американський журнал Time

Як зазначає видання, Харріс, на відміну від президента Байдена та інших високопосадовців, ще жодного разу не приїжджала в Україну з початку 24 лютого 2022 року

О, почалося... :D Чому ж тоді москалі так нервують, що вона може виграти вибори? Вони б мали радо її підтримувати, нє?

Чесно кажучи, я без найменшого поняття взагалі, чи вони нервують чи не нервують. Мені чомусь на них чхати.
Вони раділи що Трампа выбрали колись. А він перший, хто ембарго зняв на летальну зброю.
Я по її танцулькам і гиготанню бачу що воно таке
Бетон

Подякував: 194 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 21:50

:roll:

А ще рік тому заявляв, що ніяких переговорів до повного виведення військ

Щож змінилося?

❗️Переговори України з росією в рамках другого саміту миру можуть розпочатися навіть, якщо на той момент окупанти не виведуть свої війська з усієї української території, — президент Володимир Зеленський в інтервʼю для французьких ЗМІ
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 22:01

tumos написав:
  detroytred написав:

Ви про що?

Вы построили логическую цепочку начальник-подчиненный. Исходя из нее продолжили, если полковник заговорил о Залужном, значит операция была согласована.

Нііт.
Перечитайте. Я декілька разів це спеціально підкреслив.
А знов за рибу гроші...

Мова про те, що Залужний мав дати відповідь -- хоч да, хоч ні.
Відповідь дати.
На по суті публічне звернення до нього Червинського (заявою, що з ним було погоджено операцію).

Про логічний ланцюг -- що операція була узгоджена, я поки мову не вів.
Але можу його обгрунтувати.
Але, як на мене, це й так доволі зрозуміло. Тому не буду.

Мене зацікавив саме *відлуп*.
На рівному місці.
Да ще й у такій резонансній публічній справі.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 22:30

Xenon написав::roll:

А ще рік тому заявляв, що ніяких переговорів до повного виведення військ

Щож змінилося?

❗️Переговори України з росією в рамках другого саміту миру можуть розпочатися навіть, якщо на той момент окупанти не виведуть свої війська з усієї української території, — президент Володимир Зеленський в інтервʼю для французьких ЗМІ

Сначала надо удостовериться, что это правда, а не манипуляции росссийского перевода.

Ссылкам косвенным на СМИ я бы не доверял, тем более без указания конкретики - что за издание, что оно опубликовало, с какой целью и т.д.

Чаше всего при поисках ответов на вышеприведенные вопросы сразу же возникает обоснованные подозрения, что вешают лапшу на уши (доказательств прямых точно не будет здесь, бо уровень влияния не тот у присутствующих, чтобы нарыть хоть какие-то доказательства).

Да и на... иностранным журналистам это как два пальца об асфальт. Надеюсь никто не верит, что журналистам крутые должностные лица раскрывают свои планы хоть когда-то. Обычно журналистов используют для других целей, тем более иностранных.

Что касается полного вывода кремлевских войск, как представителей чвк, так и мобилизованных, то еще не создан рычаг давления на кремль, с помощью которого кремль решит, что вывести войска выгоднее, чем продолжать откусывать кусочки Украины.

Кто может помочь Украине создать этот рычаг? Лев, занявший руководящую роль в союзе государств или каком-то одном государстве, войну с которым кремлю затевать никак не захочется. Возможно этим львом станет Трамп, а может лев и не появится на олимпе никогда. Львица мне почему-то кажется нехорошим решением.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

#<1 ... 92579258925992609261 ... 15157>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор