vitaliiangel написав:хорошо. нашли тцкашников которые его уговаривая подписать контракт забили до смерти. Дальше что? суд, тюрьма? так никто больше не будет этим заниматься (уговаривать подписать контракт) , а сверху приказ 1000 добровольцев в день.
Я не перестаю удивляться твоей наивности. Те кто его сняли с автобуса скажут мы его проверили и отпустили. За бутылку водки найдётся алкаш который подтвердит, что да пацан шёл целый/невредимый в сторону Тисы. Экспертиза установит ударился головой о камни. Это одна система тцк, полиция, суд, экспертиза. Вот она начнёт своих гнобить , чтобы расследовать какого то малолетнего жмура. Показания против своих никто не даст, сразу отправят крынки брать.
Напишут самоубийство и всё. Рожайте нового.
что, кстати, странно: тело погранцы родителям до сих пор показывать отказываются... 🤔
Если умер от побоев, то не странно а логично, чтоб те не провели повторную судмедэкспертизу после чего автоматически будет возбуждено еще несколько уголовных дел.
Тіло не в Україні:
У поліції Львівської області заявили, що отримали інформацію про виявлене тіло на березі Тиси за кордоном. Проте особа тієї людини ще не встановлена. "Є в нас інформація про те, що виявлено тіло, зараз проводяться необхідні слідчі дії для встановлення особи загиблого. Перевіряється уся інформація, яка до нас надходить", — йдеться у повідомленні. За словами батька, наразі він разом з адвокатом намагається домогтися проведення опізнання тіла чоловіка. "Зараз намагаємося вийти на консула чи посла в Угорщині, щоб провести офіційну процедуру, але нічого поки не виходить, новин ніяких немає", — каже Микола Гашевський. https://firtka.if.ua/blog/view/zniknenn ... snu-spravu
Letusrock написав:Чухня кажеш? от і продовження підійшло
У річці Тиса, що на кордоні, знайшли тіло чоловіка, у кишені одягу якого був студентський квиток Львівського національного університету на ім’я Олександра Гашевського, який зник в середині липня. Джерело: адвокат сім’ї зниклого хлопця Олег Веремієнко, батько зниклого Микола Гашевський, слідча поліції Ольга Горбач, речник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі "Українській правді"..... "14 липня студент Саша Гашевський подзвонив батьку і мав коротку розмову на 39 с. Зв'язок був поганий. За словами батька, син йому повідомив, що він відпочивав у горах, але нині сів в автобус у Верховині і їде додому. Останнє слово, яке почув батько, було "прикордонники". Потім у батька скалося враження, що або зв'язок обірвався, або телефон розрядився, або телефон у хлопця забрали", – розповів адвокат.
ПОпереднє інтервью батька (теж іпсошник напевно або агент кремля):
"Такі історії є, що прикордонники можуть зупинити людину будь-де, а потім передають незрозумілим людям у формі, які не представляються, а потім з’ясовується, що то є ТЦК. Що змушують контракт підписати. Але якщо забирає ТЦК, то одного дня люди знаходяться – телефонують чи з військової частини, чи з навчального центру. Але часто тих, кого хапають, сильно б’ють. Підозрюю, що можливо, могло статися щось подібне – полаявся, чи послав, могли сильно вдарити і або вбити з необережності, або може, не надати допомогу, чи кинути на узбіччі. Тому тіла досі немає", – сказав батько.
Погуглив. Мутна історія. Дуже багато речей, які не вяжуться. По перше, Буркут. То є таке село, знаходиться десь за 6 км від прикордонної застави Шибене, в сторону кордону. Не впевнений, що там зараз можна відпочивати. По друге, де Верховина, а де Тиса? 150 км вести тіло вбитого, через кілька блок постів, щоб скинути в Тису. Ні ТЦК, ні прикордонники в сусідній обсласті не спалили чи закрили очі? Як на мене, виглядає бредово. P.S. Я не заперечую, що ТЦКашники час від часу бють ухилянтів. Більше того, я не впевнений, що якби мене зараз відправили служити в ТЦК, то я б міг стриматись з деякими особливо обдарованими. Але конкретно ця історія виглядає якось дивно...
detroytred написав:Гарно видно реальні втрати росіян. Два наступи отакенними силами і ... 36 вбитих, 32 поранених.
Наступна масштабна спроба - 40 вбитих, 37 поранених.
чому ви думаєте що це мало? головне втрати техніки. знищити всіх хто розбігаєтся неможливо.
Мало-багато є відносним. Мало відносно цифри, яка заявляється щодня 1000+. Бо це отакі втрати при отакому наступі. Те, що втрати техніки є або не є головнішими, не має відношення до визначення розміру втрат особового складу. Причини складнощів знищення особого складу супротивника також. Власне на цьому і базується думка: раз в наступальних операціях складнощі по знищенню ос противника, то з ос противника там, або коли він обороняється, ще більші складнощі зі знищенням.
Закордонні джерела дають меншу загальну цифру, ніж від нашого ГШ. На мій погляд, кількість втрат росіян в наступальних операціях з повідомлення, підтверджують їх. Тобто що менші цифри ближчі до реальності. Ніж 1000+. Скоріше 1000-.
А недавняя история о том, как тцкшники военнослужащего в отпуске "утащили" странно не выглядит?.. Блок-посты? - а на них сейчас действительно прямо досматривают авто военных? - или просто кивают "проезжай"?
В конце-концов - бритва Оккама: я понисаю, конечно, что это сейчас не лучшее место для жизни, но _зачем_ нужно было _так_ рисковать? - ЗП о дальнейшем снижении призывного возраста пока даже не обсуждается...
Прикордонники дивились документи в Шибеному ще до повномасштабки. А про Буркут писали люди -- що то майже покинуте село.
Banderlog колись писав, що легко піде горами у світ широкий, якщо змусять... А як у таких умовах? Якщо вже на південь від Говерли -- лише порушники. А там ще йти і йти...
_hunter написав:А недавняя история о том, как тцкшники военнослужащего в отпуске "утащили" странно не выглядит?.. Блок-посты? - а на них сейчас действительно прямо досматривают авто военных? - или просто кивают "проезжай"?
Нє, та історія більш правдоподібно виглядає. Дибільно, але правдоподібно. Зрештою, зверніть уваги, та ур**, та, йому зірвали частину відпустки, але наскільки вона відрізняється від слізливих історії про те, як жахливі ТЦКашники калічать людей.
Bobua написав:Banderlog колись писав, що легко піде горами у світ широкий, якщо змусять... А як у таких умовах? Якщо вже на південь від Говерли -- лише порушники. А там ще йти і йти...
І на схід від Говерли теж. Мені здається, найраще валити в районі застави Перкалаба. При чому, стартувати десь із Путили. Хоча з Богдана я на Феркеу тоже бігав у студентські роки, але зараз це виглядає анріал.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Чет 01 сер, 2024 11:18, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl написав:то я б міг стриматись з деякими особливо обдарованими.
Що значить стриматись? І навіщо стримуватися? Дій собі по закону. По закону не стримуйся.
Закон визначає, як діяти проти порушника. Порушень від лайки з його боку до погроз і нападу на посадову особу.
Вивчив собі. І дій. Як визначено законом. Не піддаваючись на провокації. І твердо пам'ятаючи, що: - свято і непорушно додержуватися Конституції України та законів України, Військової присяги, віддано служити Українському народові, сумлінно і чесно виконувати військовий обов’язок - поважати бойові та військові традиції, допомагати іншим військовослужбовцям, які перебувають у небезпеці, стримувати їх від вчинення протиправних дій, поважати честь і гідність кожної людини. Прямі обов'язки військовослужбовця.
Або! Зняти вформу і запропонувати *спілкування-розбірки*, як цивільний з цивільним. Вформа розширює права і можливості стосовно порушників. Але розширює виключно згідно закону.
Тобто або у формі (як всл) і по закону; або без форми (як цивільний) по цивільному або і овсі по понятіям))
Або міняти закони. І вже по законах, але інших. Тобто, якщо не виходить по діючим законам, то вимагати треба не від порушників, а від влади, від законодавців. Якщо і від влади не виходить добитися, то хунта)))) (жарт) або змиритися з колією.
detroytred написав:Теж по колу... відносно таємниці та нерозголошення. Нерозголошення чого? *відомості, які безпосередньо стосуються суті кримінального провадження та процесуальних дій, що здійснюються (здійснювалися) під час нього, і які стали відомі свідку у зв’язку з виконанням його обов’язків.* По буквах -- і!!!!!! які стали відомі!!!!! свідку!!!!! у зв’язку з виконанням його обов’язків!!!!!* Обов'язків, як свідка. Про це мова. Не розголошувати про процесуальні дії та кримінальне провадження. А не про свої дії, як посадовця (посадову особу, ГК, начальника), громадянина, сімїянина і т.д.
Моя точка зрения такая. Для установления истины представляет интерес информация, полученная от лица, который привлечен в уголовное производство в качестве свидетеля. В этом случае он несет ответственность за дачу ложных показаний. Я предполагаю, что вопросы следователя и соответственно ответы на них касаются непосредственной сути конкретного уголовного производства. Вопросы свидетелю могут касаться его действий в качестве должностного лица. Озвучивание содержания допроса свидетелем ведет к нарушению его присяги о неразглашении. ИМХО. Наш диалог начался с того, что высказал мнение о надлежащем ответе из посольства. Как я понимаю в этом моменте вы проявили несогласие. По дальнейшему общению - если вы считаете возможным строить свои выводы без знания материалов производства и нормативной базы, которой должны были руководствоваться фигуранты производства, это ваше право.
detroytred написав:Теж по колу... відносно таємниці та нерозголошення. Нерозголошення чого? *відомості, які безпосередньо стосуються суті кримінального провадження та процесуальних дій, що здійснюються (здійснювалися) під час нього, і які стали відомі свідку у зв’язку з виконанням його обов’язків.* По буквах -- і!!!!!! які стали відомі!!!!! свідку!!!!! у зв’язку з виконанням його обов’язків!!!!!* Обов'язків, як свідка. Про це мова. Не розголошувати про процесуальні дії та кримінальне провадження. А не про свої дії, як посадовця (посадову особу, ГК, начальника), громадянина, сімїянина і т.д.
Моя точка зрения такая. Для установления истины представляет интерес информация, полученная от лица, который привлечен в уголовное производство в качестве свидетеля. В этом случае он несет ответственность за дачу ложных показаний. Я предполагаю, что вопросы следователя и соответственно ответы на них касаются непосредственной сути конкретного уголовного производства. Вопросы свидетелю могут касаться его действий в качестве должностного лица. Озвучивание содержания допроса свидетелем ведет к нарушению его присяги о неразглашении. ИМХО. Наш диалог начался с того, что высказал мнение о надлежащем ответе из посольства. Как я понимаю в этом моменте вы проявили несогласие. По дальнейшему общению - если вы считаете возможным строить свои выводы без знания материалов производства и нормативной базы, которой должны были руководствоваться фигуранты производства, это ваше право.
Так я саме це і доказую, аргументую --- що маю право оцінювати *відлуп* Залужного. І що Залужний має повне право надати відповідь хоча б у форматі *да чи ні* (погоджувалася операція чи ні).
А стосовно істини по самій події узгодження операції (навіть не дивлячись, що власне я вважаю погодження операції було несумнівно) я не наполягаю. Що ви чи хтось може вважати інакше. Навпаки -- цікаво почути аргументацію такого бачення.