Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92759276927792789279 ... 14776>
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 08:46

Успіх написав:
Чому з отих тисяч марсіан-втікачів не збереться/об'єднається хоч всього лиш 50-100 самотніх(які без сімей/їм нічого втрачати), озлоблених на систему марсіан і не почнуть наводити лад/творити правосуддя?
Вони ж то озлоблені не на простих пересічних, тож пересічні - не постраждають!

Чому лише всі герої за чаркою оковитої, або просто у розмовах на перекурах?
Чому немає так, як у американських фільмах(хоч це легко може бути і в реалі) - що зібрались 10-20 крутих хлопців/колишніх спецназівців і вперед творити правосуддя!(тільки акуратно/по-тихому)
якусь Ви друже несете прекрасную чушь. Про безкорисливих професіоналів іще й непонятним способом ієрархізованих. Спецназівці воюють ЗА владу, тому що у влади більше грошей).
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 08:55

detroytred написав:Ніякі норми законів відповідач не порушив. Ваше це питання до мене абсолютно недоречне, бо я не стверджував про порушення закону відповідачем, навпаки - не раз вказав, що розгляд йде не в цій площині.
Тому ваша реакція і питання абсолютно недоречні. Оце вперте чергове намагання підмінити предмет, про який я вів
мову.
У відповіді вказано, що посольство не володіє інформацією, тому згідно Закону має право відмовити у задоволенні запиту, і тому відмовляє. Посольство. Підпис - посол Залужний. Відповів за посольство. Що воно не має інформації. Посольство.
Все по Закону.

В этом моменте ситуация прояснилась. Залужный дал надлежащий ответ согласно закона, равно как и детройта нельзя назвать уклонистом согласно действующего законодательства.

Давайте теперь по моральной составляющей.

detroytred написав:А от по моралі ніщо не заважало дописати, відповісти Громадському далі послу Залужному -- від себе особисто. Не від імені посольства, а від імені Залужного -- наприклад, гр. Залужний відносно припущень, висловлених в інтерв'ю Червинського, повідомляє, що операція була погоджена (не погоджена)...
Уж окремим листом точно міг надати відповідь. Окремим листом від себе особисто. Громадському. Отже ж точно бачив цей запит.

detroytred написав:На моє питання (не тролите? Порівнюючи мої відповіді з відсутністю відповідей Залужним і урівнюючі спілкування ноунеймів на форумі з публічною резонансною справою, по якій люди загинули, чоловік знаходився за гратами) не відповіли, хоча я наполягав. А свої продовжили задавати.

Никнеймы на форуме пытаются достать вас (в контексте - почему вы не на фронте) и через моральную составляющую.
Аргументация где-то такая. В то время когда необученные бусифицированные гречкосеи отсвечивают в теплике и гибнут за Украину обученный военпенс отсиживается в тылу. Мог бы взять шинель и в окопы. Результат взываний для никнеймов отрицательный. Точно также и вы имеете отрицателный результат своих желаний по моральной составляющей от Залужного. При этом хочу отметить, что преса должна посылать адекватные обращения адресату. А не аргументируя из законом о доступе к публичной информации.

detroytred написав:І це навіть за умов, що запит саме до посольства, а не до Залужного на адресу посольства лише, як адреси його знаходження.

Я не знаком с текстом запроса. Можете дать ссылку ? Но в любом случае это ваша очередная попытка поставить под сомнение правомерность ответа.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Re: Напад росії і білорусі на Україну

🤬 Ворог окупував Веселе та просунувся біля Лисичного, Іванівки, Сергіївки та Желанного - Deep State
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2

За крок до ...©

Сибарит написав:
  Успіх написав:Тому виходить, що я все ж таки хочу отримати відповідь на питання "як зламати систему"? :D

Что за привычка все ломать?
Подумайте лучше, как создать новую систему, которая будет эффективнее старой. Если получится что-то одновременно эффективное и гуманное, старая система отомрет сама.
Только реалистично, а не в стиле "за все хорошее против всего плохого".

А хіба дають/чи хоч прислухаються до нових ідей/пропозицій?
На верху - їм і так добре, то для чого вони будуть щось змінювати?
Умовному комбригу/комдіву/комбату - і так добре сидіти в "підземельних кабінетах" - бавитись в умовних директорів підприємств/заводів/фабрик..
Вони що - мучаться в таких умовах, як піхота? Чи ризикують своїм життям/здоров'ям, як піхота?
Отож!

А ще можна провести паралелі і з іншим... >>>
От скільки попридумували різних штук:
- двигуни на воді/на використаній олії/ та взагалі, на всякій фігні))
- і всякі штуки, які працюють від сонячної енергії
- і взагалі, купу всякої всячини попридумували, яка дешева і легко замінить/знецінитт нафту... і т.п.
Але ж не вигідно "масонам" це внедряти))

То хто ж буде в армії щось змінювати і для чого?(якщо усім вистостоящим - і так добре/золоте джерело)
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 09:10

Успіх написав:А рішення?
Вирішення цих проблем - як?
Як їх вирішити?
Чи "проти системи не попреш/не зламаєш?"
Невже пересічні "слабкі/безхребетні?"
Чи справа не в цьому?

на фото наша "еліта", цивільні та військові. Вгадайте хто є хто
Свавілля від ТЦК і прикордонників з поліцією дуже вдало грає на руку верхам, здиби на нуль єднання весни 2022. Тепер цивільні на вулицях шарахаються від пікселя, замість того щоб разом підходити до ВДА і задавати незручні питання про фортифікації, тендери і т.д.
Зображення
Востаннє редагувалось Letusrock в П'ят 02 сер, 2024 09:25, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 09:17

vitaliiangel написав:
  Banderlog написав:Спецназівці воюють ЗА владу, тому що у влади більше грошей).
не поэтому, а потому что деньги для большинства наивысшая ценность. Хоть за чёрта лысого будут воевать, лишь бы платил. А идейных успихов надо выбрасывать из ЗСУ. Мутят воду всё им не то. Какие то свободы... Человек раб денег. Точка.
кінчиться війна виженуть. Шо іще за дивна точка? В нас капіталізм чи шо?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 09:24

Раб, лопата, пісок... - світле майбутнє!)))

Banderlog написав:якусь Ви друже несете прекрасную чушь. Про безкорисливих професіоналів іще й непонятним способом ієрархізованих. Спецназівці воюють ЗА владу, тому що у влади більше грошей).
Я грубо натякаю на обезбашених, яким з'їхав дах і в них загострене відчуття справедливості))
Натякаю на "одиноких вовків", які злі на систему і їм нема чого втрачати, крім свого життя.
А так, як вони обезбашені - то і життя для них обміняти на справедливість - як два пальці об асфальт))
Ну є ж такі!
Хіба нема? :)
  vitaliiangel написав:А идейных успихов надо выбрасывать из ЗСУ. Мутят воду всё им не то. Какие то свободы... Человек раб денег. Точка.
Отож!))
Нах треба звільняти!
І то треба було звільняти, як тільки почали такі Успіхи "піднімати голову!" :D
Нікуя собі - захотіли вони свободи?))
Лопати в руки і в піщаний кар'єр! :lol:
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 09:29

tumos написав:
  detroytred написав:Ніякі норми законів відповідач не порушив. Ваше це питання до мене абсолютно недоречне, бо я не стверджував про порушення закону відповідачем, навпаки - не раз вказав, що розгляд йде не в цій площині.
Тому ваша реакція і питання абсолютно недоречні. Оце вперте чергове намагання підмінити предмет, про який я вів
мову.
У відповіді вказано, що посольство не володіє інформацією, тому згідно Закону має право відмовити у задоволенні запиту, і тому відмовляє. Посольство. Підпис - посол Залужний. Відповів за посольство. Що воно не має інформації. Посольство.
Все по Закону.

В этом моменте ситуация прояснилась. Залужный дал надлежащий ответ согласно закона, равно как и детройта нельзя назвать уклонистом согласно действующего законодательства.

Давайте теперь по моральной составляющей.

detroytred написав:А от по моралі ніщо не заважало дописати, відповісти Громадському далі послу Залужному -- від себе особисто. Не від імені посольства, а від імені Залужного -- наприклад, гр. Залужний відносно припущень, висловлених в інтерв'ю Червинського, повідомляє, що операція була погоджена (не погоджена)...
Уж окремим листом точно міг надати відповідь. Окремим листом від себе особисто. Громадському. Отже ж точно бачив цей запит.

detroytred написав:На моє питання (не тролите? Порівнюючи мої відповіді з відсутністю відповідей Залужним і урівнюючі спілкування ноунеймів на форумі з публічною резонансною справою, по якій люди загинули, чоловік знаходився за гратами) не відповіли, хоча я наполягав. А свої продовжили задавати.

Никнеймы на форуме пытаются достать вас (в контексте - почему вы не на фронте) и через моральную составляющую.
Аргументация где-то такая. В то время когда необученные бусифицированные гречкосеи отсвечивают в теплике и гибнут за Украину обученный военпенс отсиживается в тылу. Мог бы взять шинель и в окопы. Результат взываний для никнеймов отрицательный. Точно также и вы имеете отрицателный результат своих желаний по моральной составляющей от Залужного. При этом хочу отметить, что преса должна посылать адекватные обращения адресату. А не аргументируя из законом о доступе к публичной информации.

detroytred написав:І це навіть за умов, що запит саме до посольства, а не до Залужного на адресу посольства лише, як адреси його знаходження.

Я не знаком с текстом запроса. Можете дать ссылку ? Но в любом случае это ваша очередная попытка поставить под сомнение правомерность ответа.

Офігеть...
Ви відповіді мої читаєте?
1. З юридичною площиною не було ніяких питань. Одразу. Не вигадуйте, що от тільки зараз розібрались.

2. Втретє підкреслюю -- від мене є відповіді-пояснення на запити в мій бік, а від Залужного - відлуп.
Різницю бачите?

3. Це апофігєй. Детройт вже раз -надцять чітко визначив, що він не герой, не херой, не патріот тощо, і не претендує на шану, повагу, славу тощо; ніяких вимог до інших таких же не висуває. Звичайний обиватель. Але той, що керується законами.
Мораль захисника для нього скінчилася з підписом ринкового Контракту. Суто контракт відтоді. Вся мораль у тому Контракті.
Нема причин для звернення до нього гречкосія з претензіями по моралі.

А хто Залужний-то???!!!
І які вимоги він висував до підлеглих та інших громадян? Що співав за честь, совість, обов'язок і т.д.?
І по якій справі до Залужного звертається Червинський, суспільство, газета??? По якій?
По справі, де ж загиблі, людина за гратами.

4. *Но в любом случае это ваша очередная попытка поставить под сомнение правомерность ответа.* --- ви ключове слово "навіть" не бачите?
"І це навіть за умов, що запит саме до посольства, а не до Залужного на адресу посольства лише, як адреси його знаходження."
Тобто якщо запит навіть до посольства, то це все рівно не міняє суті --- відлуп від Залужного.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 02 сер, 2024 09:31, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 10:03

Успіх написав:Як ви зрозуміли по моїй активності на форумі - я вже вирвася ЧУДОМ з "піщаного кар'єру"!🤦🏻

Я просто сказав начальству, що закінчується другий термін (так як мені були "продовжили" на ще 2 тижні) мого прикомандирування до "піщаного кар'єру", і далі ви або мене на вогневу, або в лікарню на обстеження хребта/серця/шлунка...(не для списання/комісування - ніхто ж зараз мене за такі "дрібниці" не спише, - а задля довідки, в якій буде написано на кшталт "не придатний до важких фізичних навантажень")

Тобто виявляється, що на вогневій позмінно легше(принаймні тут - бо на Херсонщині було важко), ніж на "піщаному кар'єрі!"🤦🏻
Вже мовчу, що на вогневій ще й премія 3Кгрн/день, а не 1Кгрн, як на кар'єрі...
Хоч і ризики різні... - але...

І таки бачу, що потрібно таки мені поїхати на обстеження в лікарню.
А то вони, "як не тепер, то в четвер" знову захочуть киданути мене в чергову з@#пу!

Колись на таке кидали зальотчиків...
А тепер, коли "підчистили ряди"/попереводили деяких в піхоту, а інші почали більш приховано бухати... - то почали НОРМАЛЬНИХ воїнів посилати в з@#пу🤦🏻

Нікуя не цінують людей.

Та й рабів ніколи і не цінували!

Порівняйте з 3ШБ))

Але війни виграють не спецпідрозділи і навіть не спецбригади, а саме отакі, як ваша, пересічні частини.

Героям Слава!
(вибачаюсь, що з дивану).
Але в колію добровільно - ?
Да тут диванних свідомих ура-патріотів повно.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 10:23

Успіх написав:Це підтверджує, що і твій чоловік може спокійно йти в ЗСУ - буде нормальним військовим і навіть, виживе у штурмах!
  detroytred писал(а):
Але у того, в кого нема грошей, виходить нема і вибору.
В граніт!©
Золоті слова!©

А це означає, що... повний капець для бідних!!!
Якщо простими словами: є гроші - є великий шанс вижити, а нема грошей - є не малий шанс загинути.
Сумно, плять!©

Осталось только уточнить, за кого бедные голосовали на выборах до этого. А главное, почему.
Последний штрих к портрету, так сказать.

У пана Хотаба працює корпоративна солідарність аж до стану "всруся, але не покорюся". Буде дуже сумно, коли "справєдлівая машіна" держави настигне і його, розбиваючі всі "ідеали", які він захищає на форумі

Точка сидения определяет точку зрения. Мы с вами просто не в той очереди стоим.

Hotab написав:Letusrock

тобі нічого не буде, знаєш що прикриють бо дієш заради високої мети

А де воно таке «за вбивство нічого не буде»?

Це ж було вже (с)

Боевой иммунитет — освобождение военного командования, военнослужащих, добровольцев Сил территориальной обороны, ВСУ, работников правоохранительных органов, которые в соответствии со своими полномочиями участвуют в обороне Украины, от ответственности, в том числе уголовной, за потери личного состава, боевой техники или иного военного имущества, последствия применения вооруженной и другой силы при отпоре вооруженной агрессии против Украины или ликвидации (нейтрализации) вооруженного конфликта, выполнения других задач по обороне Украины с применением любых видов оружия (вооружения).
Востаннє редагувалось anduzenko в П'ят 02 сер, 2024 10:29, всього редагувалось 1 раз.
anduzenko

Подякував: 51 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

#<1 ... 92759276927792789279 ... 14776>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog, Shaman і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор