|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 03 сер, 2024 23:43
Ukrainian написав:Вчора підрозділами ракетних військ, у взаємодії з підрозділами Військово-Морських Сил Збройних Сил України суттєво пошкоджено 4 пускові установки ЗРК "Тріумф". Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. "Також в порту Севастополя успішно уражено підводний човен чорноморського флоту рф “Ростов-на-Дону“. В результаті влучання човен затонув на місці", — йдеться у дописі.
Эта новость заставила харьковчан ожидать массированного обстрела сегодня и завтра. Ведь мы заметили закономерность, по которой кремль готовит такие обстрелы - а именно после подобных заметных удачных действий украинских ВСУ против вс рф кремль отвечает КАБами, Искандерами, Кинжалами, а также РСЗО по преимущественно гражданским украинским объектам. Ну согласитесь, что нельзя считать не гражданским объектом - к примеру, частный или многоквартирный жилой дом харьковчан, район какого-то склада новой почты, многострадальное транспортное коммунальное предприятие, давно теряющую свою ценность телевизионную вышку и т.д. Что касается развития войны, то с каждым днем яснее и яснее прослеживается стратегия украинского генерального штаба - первым взять и вернуть под контроль Крым, оборонять который, как мы помним все, очень непросто из-за его географического положения. Снабжение Крыма и его военного контингента осуществляется кремлем сейчас тремя каналами, каждый из которых становится все ненадежнее и ненадежнее. При возврате Крыма под контроль Украины кремль потеряет только лицо, но не важные активы на подобии ЗАЭС. При этом вряд ли в Крым зайдут ВСУ чтобы не столкнуться с то й же самой проблемой - сложностью его обороны в условиях современной войны. Мысль свою еще не сформировал полностью, так как хочу уже спать...
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Успіх написав:Бо, я чітко знаю ХТО мене у всьому цьому наїпав! 
та не вже згадав свій пост в новорічну ніч 2019?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Слухайте, я написав одне, на мою думку найбільш важливе, речення -- я не вправі вирішувати, воювати чи ні, замість тих, хто воює. Бо питання кордонів насправді є питанням, чи продовжуємо ми воювати, чи ні. На це можуть відповісти тільки ті, хто воює, а не з умовного "дивану".
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Суб 03 сер, 2024 23:44
M-Audio написав:але тепер страждаєте від наслідків свого рішенн
Я НЕ шкодував пів року, а може і рік за своїм рішенням - піти в ЗСУ! Але система мене жорстоко наї бала! Ну не можна ж так з людьми! Особливо з тими, які ризикують своїм життям і здоров'ям!!!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 03 сер, 2024 23:50
M-Audio написав:а сім'я б без засобів до існування десь вешталась на теренах незалежної
А може все було б добре)) і Ви б просто пересилали їм щомісяця соточку тисяч гривень! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 03 сер, 2024 23:53
Успіх написав: M-Audio написав:а сім'я б без засобів до існування десь вешталась на теренах незалежної
А може все було б добре)) і Ви б просто пересилали їм щомісяця соточку тисяч гривень! 
Я нагадаю, що на момент вторгнення я жив і перебував із сім'єю в Маріуполі. Чи багато військових звідти "пересилають соточку"?
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Суб 03 сер, 2024 23:53
flyman написав: Успіх написав:Бо, я чітко знаю ХТО мене у всьому цьому наїпав! 
Ні, ні )) Одна людина в системі - це пішак! Мене ВСЯ система наїпала! Але, я не здамся без бою!© 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 03 сер, 2024 23:54
M-Audio написав:Бо питання кордонів насправді є питанням, чи продовжуємо ми воювати, чи ні. На це можуть відповісти тільки ті, хто воює, а не з умовного "дивану".
100500% референдум среди зсу надо проводить. воюем ли дальше 2-5-10 лет или...
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 03 сер, 2024 23:55
Успіх написав: flyman написав: Успіх написав:Бо, я чітко знаю ХТО мене у всьому цьому наїпав! 
Ні, ні )) Одна людина в системі - це пішак! Мене ВСЯ система наїпала! Але, я не здамся без бою!© 
ти ж внесистемного так хтів, так хтів ... а воно таке все несистемно системне:
Востаннє редагувалось flyman в Суб 03 сер, 2024 23:58, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 03 сер, 2024 23:57
M-Audio написав: Успіх написав: M-Audio написав:а сім'я б без засобів до існування десь вешталась на теренах незалежної
Я нагадаю, що на момент вторгнення я жив і перебував із сім'єю в Маріуполі. Чи багато військових звідти "пересилають соточку"?
А я пересікався з хлопцями з сіл які біля Маріуполя... Вони розказували про перший день війни і як вони відступали, шукаючи на відступах підтримку ЗСУ... Але - вони вижили/вступили до лав ЗСУ!
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 03 сер, 2024 23:59, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-