|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 06 сер, 2024 00:24
Amethyst Так.Але це було раніше.
-
Вадимка
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:49
Вадимка написав:Amethyst Слишком багато операций.31 липня я пополняла 5 кредиток.Так же в цей день я переводила гроши на картку з 4 телефонив моеи родини.А так же виводила кешбек з двох карток.Потом мелкие платежі переводила чоловіку.
дожились... т.е. по одной своей карте 15-20 операций в один день - и всьо: До свиданья! Вы теперь нежелательный клиент! 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1896 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 06 сер, 2024 09:51
В неділю о 20:00 розплатився кредитною карткою "Максимум" на АЗС. Потім перевів у розстрочку. Питання: коли має сума приблизно(!) провестися по рахунку? Тому що при цьому дооформиться і розстрочка. Бо завтра вже РД, і треба зрозуміти, чи кидати на картку суму із врахуванням цієї суми розстрочки, чи ні? Якщо, наприклад, сьогодні, то коли приблизно це може бути? Якщо завтра, то, напевно, не варто ризикувати...
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1072 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Вів 06 сер, 2024 10:07
flysoulfly написав: Вадимка написав:Amethyst Слишком багато операций.31 липня я пополняла 5 кредиток.Так же в цей день я переводила гроши на картку з 4 телефонив моеи родини.А так же виводила кешбек з двох карток.Потом мелкие платежі переводила чоловіку.
дожились... т.е. по одной своей карте 15-20 операций в один день - и всьо: До свиданья! Вы теперь нежелательный клиент! 
Ну так типова поведінка дроповода В цьому плані головне привчити банку до такої поведінки клієнта. Просто надати пояснення своїх дій. Краще юзати декілька айпішників (провайдерів). У Алки ж є обмеження до 2х екків з одного айпішника і пофіг, що у вас велика родина сидить в одній хаті на одному вайфаї -- боти будуть лочити регулярно 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 510 раз.
- Подякували: 1320 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
11
Додано: Вів 06 сер, 2024 11:38
ramzes4 написав:Можна, чого ні. А краще відкрийте в додатку Profiplay, Вигоду чи АТБ без кредитного ліміту. Або всі одразу Буде майже та ж сама дебетка за тарифами.
СЕП за рахунок своїх коштів при наявності кредитного ліміту з Хамеліона, Реда і АТБ безкоштовний?
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 сер, 2024 11:40
Искатель написав:В неділю о 20:00 розплатився кредитною карткою "Максимум" на АЗС. Потім перевів у розстрочку. Питання: коли має сума приблизно(!) провестися по рахунку? Тому що при цьому дооформиться і розстрочка. Бо завтра вже РД, і треба зрозуміти, чи кидати на картку суму із врахуванням цієї суми розстрочки, чи ні? Якщо, наприклад, сьогодні, то коли приблизно це може бути? Якщо завтра, то, напевно, не варто ризикувати...
Сума провелася по рахунку. Шановні лорди та феї! А коли я побачу, що розстрочка оформилася на цю суму?
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Вів 06 сер, 2024 11:46
Искатель написав: Искатель написав:В неділю о 20:00 розплатився кредитною карткою "Максимум" на АЗС. Потім перевів у розстрочку. Питання: коли має сума приблизно(!) провестися по рахунку? Тому що при цьому дооформиться і розстрочка. Бо завтра вже РД, і треба зрозуміти, чи кидати на картку суму із врахуванням цієї суми розстрочки, чи ні? Якщо, наприклад, сьогодні, то коли приблизно це може бути? Якщо завтра, то, напевно, не варто ризикувати...
Сума провелася по рахунку. Шановні лорди та феї! А коли я побачу, що розстрочка оформилася на цю суму?
В час виконання операції, тобто якщо покупку зробили в неділю о 17:28, то в день проведення по рахунку в той самий час побачите оформлену розстрочку 😉 Ваш друг та помічник, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1418 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 06 сер, 2024 11:50
Sense Bank написав: Искатель написав:Сума провелася по рахунку. Шановні лорди та феї! А коли я побачу, що розстрочка оформилася на цю суму?
В час виконання операції, тобто якщо покупку зробили в неділю о 17:28, то в день проведення по рахунку в той самий час побачите оформлену розстрочку 😉 Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Чудово. Тоді ще одне уточнююче запитання. Усі суми - теоретичні. Якщо, наприклад, у мене зараз заборгованість по картці - 5000 грн, а ввечері (близько 20:00) 2500 грн перейдуть у розстрочку, то чи вірно я розумію, що сьогодні можу спокійно загасити лише 2500 грн, і цього буде достатньо? Розрахункова дата (РД) - 7-е , тобто завтра.
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Вів 06 сер, 2024 11:53
І ще одне окреме запитання. Я за звичкою роблю погашення кредитки із вкладу"Ощадного". Коли у день РД найпізніше(!) можна зробити погашення з "Ощадного", щоб вчасно пройшла проводка, і зарахувалось погашення? Цікавить на предмет, якщо раптом щось піде не так. Зазвичай роблю погашення у передостанню добу, але ось із цією розстрочкою виникли питання.
Востаннє редагувалось Искатель в Вів 06 сер, 2024 11:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Вів 06 сер, 2024 11:53
Просто надати пояснення своїх дій. Коли я обратилась в чат мне видповили:банк розривае з вами видео мини без можливости розблокування карт.Тому я и запаниковала.
Востаннє редагувалось Вадимка в Вів 06 сер, 2024 11:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Вадимка
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
|