Hotab написав:Скажу більше, я ні відео ні посилання від вас не відкриваю. Навіщо мені дурь читати?
цитату з тієї новини давав інший форумчанин тобто офіційна інфо від обласного начальника Нацполіції це дурь? Який вибірковий підхід)) Я можу (теоретично) помилятись в судженнях чи прогнозах (це властиво людині) але увага, Хотаб навіть вміє заперечувати реальність)) з керівництва кацапії берете приклад? "видео вижу, но где доказательства"
flyman написав:якщо народилося 80К наседення, то при оптимістичні середній тривалості життя 60 років то прогнозоване населення аборигенів у фортиці 4.8 млн, тобто Київ і область
Демографічна криза: Народжуваність в Україні втричі менша за смертність. Упродовж перших шести місяців 2024 року в Україні народилось 87 655 дітей, що це 9% менше, аніж за аналогічний період торік та у 1,5 раза менше, ніж у 2021 році (132 595). Сьогодні на одного новонародженого громадянина припадає троє померлих. Це співвідношення є одним з ключових показників демографічної кризи, наголошують аналітики. https://opendatabot.ua/analytics/birth-death-2024-6
flyman написав:якщо народилося 80К наседення, то при оптимістичні середній тривалості життя 60 років то прогнозоване населення аборигенів у фортиці 4.8 млн, тобто Київ і область
Демографічна криза: Народжуваність в Україні втричі менша за смертність. Упродовж перших шести місяців 2024 року в Україні народилось 87 655 дітей, що це 9% менше, аніж за аналогічний період торік та у 1,5 раза менше, ніж у 2021 році (132 595). Сьогодні на одного новонародженого громадянина припадає троє померлих. Це співвідношення є одним з ключових показників демографічної кризи, наголошують аналітики. https://opendatabot.ua/analytics/birth-death-2024-6
якщо за півроку, то це все змінює. Роблю поправку на 10 млн: Київська, Львівська і ще б-які дві на ваш вибір
Я можу (теоретично) помилятись в судженнях чи прогнозах (це властиво людині) але увага, Хотаб навіть вміє заперечувати реальність))
1. Так може треба їх трохи менше??, отої дурі , з важливим виглядом «і це ще я не все вам кажу» бо в більшості помиляєтесь. «Але увага» - всі уважні! Летусрок несе чергову маячню. 2. «Заперечує», чи навіть не відкриває? :
Що там зі «100к в СЗЧ»? Що ще незрозуміло тут? Закрили питання?
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 06 сер, 2024 17:24, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:2. «Заперечує», чи навіть не відкриває?
інформація від форумчанина була у виді цитати, її непотрібно було відкривати, просто скористатись очима, чи у вас теж сітківка барахлить? Питання від нього (з цього приводу) теж були проігноровані. Клейте дурня далі. в 2022-23 теж сміялись спочатку, тепер лайт-частину нашої антиутопії прийняли, а інше поки замовчуєм/заперечуєм (навіть якщо тема попала в головні ЗМІ)
Letusrock написав:тобто рабство/кріпацтво відновили, воно просто по іншому називається? А подачу повітря у легені теж можуть обмежити? Питаю щоб встиг приготуватись
Я ж кажу, що це був би дуже фантастичний гумор! Але щось воно чим раз, тим менше фантастично і зовсім вже не смішно...
Тому я так довго не міг оговтатись/не міг зрозуміти - що таке відбувається?
якщо за півроку, то це все змінює. Роблю поправку на 10 млн: Київська, Львівська і ще б-які дві на ваш вибір
Якраз не змінює, бо є ще еміграція:
Олексій Кущ Українців не стане за три покоління: демографічні прогнози. За моїми оцінками, навіть у разі завершення війни відтік населення з України в контексті возз'єднання сімей за кордоном становитиме не менше 1 млн осіб. https://gazeta.ua/blog/61972/ukrayinciv ... i-prognozi
Причому негативні прогнози виконуються часто з випередженням.