|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 11 сер, 2024 17:30
budivelnik написав: sergey_sryvkin написав: budivelnik написав: заявка про те що війна буде йти ще десятиліттями ...для вух простого слухача це заклик до замирення з москалями.. А те що війна в розумінні Портнікова це не танкові битви -простий слухач і не розуміє... Тому станом на сьогодні , алярмістичні заяви Портнікова більше шкодять ніж допомагають...
Ну так війна і так іде друге десятиріччя. І не видно, щоб діло рухалось до завершення. Може ви й маєте рацію, та з іншого боку це не має жодного значення. Бо що б там не думали про замирення з москалями українці, ніяк не міняє факту що москалі ні про яке замирення взагалі не думають
Я згоден що йде..при чому далеко не 10 років, а вже років 400 Я розумію що БУДЕ йти до розвалу педерації...тобто це може бути ще десятки років( хоча надіюсь на пару років) Я розумію що навіть якщо педерація буде валитись -нас забризкає кровью так що мало не буде... Але Або Портнікову потрібно 20хвилин з 25хвилинного інтервью пояснювати терміни які використовує Або краще мовчати....і говорити не на загал а у вузьких аудиторіях. Те що він ЗМУШЕНИЙ виступати на загал( бо це його хліб , за який йому платять) - це і його і наша проблема.
да не нужно ему ничего объяснять: я не знаю что у вас за окружение такое, что каждый день о танковых сражениях думает. У меня больше о выросших на "свет" ценах да о налогах думают. О поиске работы. О том, куда сына 16ти лет пристраивать...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 11 сер, 2024 17:33
detroytred написав:Кому вірити?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 сер, 2024 17:36
budivelnik
Я ж кажу, що це просто щастя, що в таких дурнів немає влади... Довіри в суспільстві й так замало, а ще й з-за отаких і овсім зникла б.
А другий момент: Коли я тобі, тупому, пояснював, що є різниця між впливом, наприклад, моїх думок на гілці форуму з мабуть менш сотнею учасників-читачів, і в ЗМІ (тобто що отут можна дозволити собі більше...), ти буркотів про свою місію --- боротьбу. А тепер спокійнісінько сам згоден, що "у вузьких аудиторіях" можна.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 17:41
Тепер москалі розділилися: ті, які у прикордонних областях, де прилітає регулярно, а також вже є окупація та переселенці + ті, у кого на війні чоловік/син/брат - ці хочуть якнайшвидше перемовин, а решта (яких війна особисто не торкнулася) продовжують волати про повне захоплення України і про ніяких перемовин. Справа в тому, що цей поділ наближається до 50Х50. Все частіше зустрічаються коменти типу "от якби прибрати старперів від керування країною" і т.п.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 17:50
budivelnik Заберуть 100-200 з 625. Да ще з отакого важливого напряму, як багатотонажні перевезення.
Те, що ліпше мобілізувати того, хто заховався і не працює, ніж того, хто працює і не ховається --- да. Кепочевидність. Але предмет був інший.
Ну а те, що влада якось зашкварно контролює всл ТЦК, в яких свої пріоритети та методи -- це теж кепочевидно.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 17:59
fler написав:Ок, тоді зустрічне питання: "Де факти?"
Факти чого, шо москалі відкинуті від Кринок до Каховки? Це звичайна брехня. Хто там вас інформує з того напряму я не знаю, мабуть москалі.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:01
sergey_sryvkin написав: Water написав: budivelnik написав:Давайте мобілізуємо шофера і експедитора хлібного фургону.... Але один місцевий лампасник вважає що цих ДВОХ можна замінити легко... В мене ж інша думка... Їх замінити НЕМОЖЛИВО
Чого неможливо? Африка не вміє керувать фургоном? Чи Африка не може розвозити білий хліб? Експедитор хлібного фургону це як? Вроді ніколи не бачив. Теж саме з фурою, мільйони бажаючих Пакістанців, Буркіна Фасовців разом з сім`ями.
Гетьманцев, ви?..
О, бачите як "страшно далекі вони від народу". Обіцяв цей... робітників хоча б на будівництво, де вони?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:02
detroytred Я тобі з Хотабом писав в 2021 році що міри по карантизації ВСЬОГО населення приведуть до втрати 100 000 народжуваності? І при цьому врятують не більше 50 000 пенсіонерів... Ти в це не вірив і з піною в роті сперичався..Пройшло три роки і де той ковід? а народжуваність можна перевірити Я писав в травні що в нас 5,68млн мобресурсу лад і остальні щось там позубоскалили.. що отримали 16 липня? 4,7 млн зареєструвались і веніславський заявив про 0,8 млн тих хто сховася.. Цифри сам додаш? То як - вмію я аналізувати речі до яких не маю жодного відношення? можу передбачати дії? Писав рік тому що діяльність гетьманцева приведе до а - спочатку зменшать виплату донатів і податків б - потім вийде зеленський і скаже платити не хочете=воювати нічим=пора здаватись... І що будеш казати що якби не Захід то цього б не відбулось? detroytred написав:Вже цю бронь місцева і центральна влада роздає всім наліво і направо.
Роздає Вже роздала 700 000+, в списку коміки і інша лабуда... От тільки чомусь ТЦК стоїть на трасі і ловить...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:04
fler написав: detroytred написав:Паралельні реальності))) Кому вірити?
Тепер москалі розділилися: ті, які у прикордонних областях, де прилітає регулярно, а також вже є окупація та переселенці + ті, у кого на війні чоловік/син/брат - ці хочуть якнайшвидше перемовин, а решта (яких війна особисто не торкнулася) продовжують волати про повне захоплення України і про ніяких перемовин. Справа в тому, що цей поділ наближається до 50Х50. Все частіше зустрічаються коменти типу "от якби прибрати старперів від керування країною" і т.п.
Тобто умовно 50% москалів вже думає за перемовини. Але як це довести в нас тим, хто вважає *ніяк не міняє факту що москалі ні про яке замирення взагалі не думають*? Я це мав на увазі. Щоб в нас не було 50-50))) Стосовно об'єктивних речей, фактів. (Підкреслюю -- стосовно об'єктивних речей, фактів). І по багатьом питанням. Бо саме з цього випливають всі проблеми. Бо факт об'єктивно один, а вважають стосовно нього по різному.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:11
tester7336 написав: budivelnik написав:Як би це не дивно звучало -але якраз те що в Україні існує реальна загроза економіці навіть без впливу Гетьманцева- я можу доповісти. Пару днів тому їхав через Хмельницький Поліція з ТЦК зупиняла ВСІ вантажні авто.... і перевіряла наявність броні... Як думаєте - мобілізація скількох осіб які вміють керувати чимось що має вантажопідйомність більше 3000 кг - паралізує економіку України? Моє припущення - 1000 осіб+/-200... Вантажівка яка везе 10+тонн вантажу від одного підприємства до другого - у випадку недовезення легко зупиняє неасмерть роботу підприємства де працює 100+ осіб Простий приклад Давайте мобілізуємо шофера і експедитора хлібного фургону.... Ці двоє розвозять якихось 5000 кг хліба за зміну (+/-10 000 виробів)... Я звичайно промовчу що 10 000 сімей залишаться голодними Але один місцевий лампасник вважає що цих ДВОХ можна замінити легко... В мене ж інша думка... Їх замінити НЕМОЖЛИВО, а значить мобілізація 10 осіб(5шоферів+5експедиторів) з любого хлібзаводу України - зупинить цей хліб завод.. Далі пояснювати чи й так ясно , що де.більна поведінка хмельницького чи закарпатського воєнкома- може вбити ВСЮ економіку Держави на протязі дуже короткого проміжку часу ПС А от позиція Гетьманцева( відсутність позиції по економічному бронюванню) - це позиція страуса, який виставив голий зад і чекає поки безумна ними скористається.
ви все розглядаєте лише в площині як довести що вас і ваших синів ніззя на фронт. а з точки зору економіки все впирається ціну. немає власних водіїв - то можна найняти поляків. так. буде дорого. але немає незамінних. є питання ціни. та і приплив нових людей в спеціальність іде інтенсивніше коли висока зп. раніше он айтішників шукали а тепер їх повно бери любого який тобі потрібен для фірми. так і тут - буде більша зп і люди потянуться в кого відстрочка є.
через 2-3 роки будуть автономні фури від, скажімо, Ілона.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1