|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 16 сер, 2024 22:30
stm написав: detroytred написав: stm написав:Мда... Незаконное пересечение границы это что? Просто убегают... Я не уверенна что Румыния даст последним полит.убежище. они напали и завладели оружием. Их уже поймали румыны, поднимали даже вертолет. Таких беженцев ЕС не надо.
Мдя так мдя. Знов хфантазії? Навіть коли в мене вказано -- правопорушення, адмінка. А в порядку застосування зброї -- про злочинні дії (втікають після злочину). До чого тут румуни, політпристаніще і т.д.? І що? Знов злились? (По конкретизації вашої неправди)) отримання мною допуску). І на питання навіщо лізете, мовчите.
336 ККУ это не админка. И опять в кусты уйдёте что не то имели ввиду )))
В ККУ ще купа статей. Але до чого ви їх тулите, коли в мене саме про *Тобто якщо просто лише втікають*. По буквах -- лише. Саме просто ТОЛЬКО втікають. Без 336 та інших статей ККУ. Спробуйте читати по буквах. Так що там з метою та конкретикою стосовно допуску?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 22:32
detroytred написав:Якщо є цілеспрямованність на 1 (так звана революційна цєлєсообразность), то треба вимагати зміни законів. Від законодавців вимагати.
і яка різниця між Володимирами?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 16 сер, 2024 22:35
Миша-клиент написав: Бетон написав:прикол в тому, що ніхто не знає нащо це робити. просто роблять і все. недавно хлопець спитав у робітника з.д. нащо той стукає кувалдой по колесам. останній не знає)) він все життя стукає і можливо, не знає, нащо
Я НЕ "робітник з.д.", НО был уверен, что постукивая молотком (НЕ кувалдой!) таким образом проверяют целостность колеса, отсутствие в нем трещины! Помню, когда продавцы промтоваров продавая посуду - постукивали карандашом по ней, звонким звуком подверждая отсутствие трещин на ней.
Стучат по подшипникам. Если подшипник разлетелся, звук меняется на глухой, заполненный смазкой
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 16 сер, 2024 22:36
detroytred написав:В ККУ ще купа статей. Але до чого ви їх тулите, коли в мене саме про *Тобто якщо просто лише втікають*. По буквах -- лише. Саме просто ТОЛЬКО втікають. Без 336 та інших статей ККУ. Спробуйте читати по буквах. Так що там з метою та конкретикою стосовно допуску?
А если просто всего лишь убивают? Давайте вместе по буквам прочтем. Слова "всего лишь" как-то уменьшают ответственность законодательно? ))) Это ужасно как вы не только унылы, но и глупы )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 22:37
Миша-клиент написав: Бетон написав:прикол в тому, що ніхто не знає нащо це робити. просто роблять і все. недавно хлопець спитав у робітника з.д. нащо той стукає кувалдой по колесам. останній не знає)) він все життя стукає і можливо, не знає, нащо
Я НЕ "робітник з.д.", НО был уверен, что постукивая молотком (НЕ кувалдой!) таким образом проверяют целостность колеса, отсутствие в нем трещины! Помню, когда продавцы промтоваров продавая посуду - постукивали карандашом по ней, звонким звуком подверждая отсутствие трещин на ней.
А если все проще. Работник в вежливой форме отшил парня, который мешал ему работать. Весь состав пройти с двух сторон. Или пошутил. Да и Бетон подстраховался, сказав, что работник может быть не знает. )
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 22:49
detroytred написав: stm написав: detroytred написав:В ККУ ще купа статей. Але до чого ви їх тулите, коли в мене саме про *Тобто якщо просто лише втікають*. По буквах -- лише. Саме просто ТОЛЬКО втікають. Без 336 та інших статей ККУ. Спробуйте читати по буквах. Так що там з метою та конкретикою стосовно допуску?
А если просто всего лишь убивают? Давайте вместе по буквам прочтем. Слова "всего лишь" как-то уменьшают ответственность законодательно? ))) Это ужасно как вы не только унылы, но и глупы )))
Ви жахливо тупі. Між злочином *вбивають* і незлочином *втікають* пропасть. Ви ж їх урівняли. А мова з мого боку була саме про *втікають*. *А еслі* -- це у вас новий прийом демагогії з'явився? Краще давайте про мету і допуск. Досить зливатися, ховаючись новими дурницями.
Просто убегают это 336ККУ. 5 пункт в вашем же тексте гласит что можно таки применять оружие. При админке тоже, кстати. Но будет разбор полетов, было ли применение крайней необходимостью. При применении оружия так всегда. По допускам не будем лучше, у вас клинический случай. Я лучше признаю, что тупая, чем вот это вот всё наблюдать опять ) пойду Кейнса почитаю лучше )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 22:58
flyman написав: stm написав:Просто убегают это 336ККУ. 5 пункт в вашем же тексте гласит что можно таки применять оружие. При админке тоже, кстати. Но будет разбор полетов, было ли применение крайней необходимостью. При применении оружия так всегда. По допускам не будем лучше, у вас клинический случай. Я лучше признаю, что тупая, чем вот это вот всё наблюдать опять ) пойду Кейнса почитаю лучше )))
то можна і пішоходів, що не ходять по зебрі на зелений колір відстрілювати
Мы говорим о пересечении государственной границы. Там не принято бегать и румыны подстрелить могут. Не поверите, но задача пограничника не допустить незаконное пересечение границы. Такие вот неадекватные у всех погранцов функциональные обязанности...
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 22:59
stm написав: detroytred написав: stm написав:Ви жахливо тупі. Між злочином *вбивають* і незлочином *втікають* пропасть. Ви ж їх урівняли. А мова з мого боку була саме про *втікають*. *А еслі* -- це у вас новий прийом демагогії з'явився? Краще давайте про мету і допуск. Досить зливатися, ховаючись новими дурницями.
Просто убегают это 336ККУ. 5 пункт в вашем же тексте гласит что можно таки применять оружие. При админке тоже, кстати. Но будет разбор полетов, было ли применение крайней необходимостью. При применении оружия так всегда. По допускам не будем лучше, у вас клинический случай. Я лучше признаю, что тупая, чем вот это вот всё наблюдать опять ) пойду Кейнса почитаю лучше )))
Ага. Прикордонники на погляд визначають втікач вчинив злочин по 336 ККУ. І тікає після нього. Тоді точно, краще читайте Кейнса (хоча у вас там великий словник вялікого язика Даля)) чи жуйте (равіолі з рікой та шпінатом). Навіщо голослов'я. Дайте посилання на застосування зброї *что можно таки применять оружие. При админке тоже, кстати.*. Тобто по допуску черговий злив. Який там по рахунку?)) І як ви там тільки що казали "И опять в кусты уйдёте...". Хоча цей випадок клінічний -- бо раніше просто відмовчувались-зливались, а цього разу - "Я лучше признаю, что тупая...". А з якою метою лізите з фантазіями про допуск і з порадою стосовно сусіда?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 23:22
detroytred Стосовно вашого коментаря - я наскільки погоджуюсь з вами відносно "їх можна валити", так і не розділяє думку, що слабка підготовка сільських парубків якось може виправдовувати порушення ними.
Так а вона і не виправдовується! Вони відповідають за своє! За кожне ліве вбивство кого не можна. Ба, більше, вони недонавчені, непідготовлені, за себе і за того , хто поїхав на підсилення в штурмову бригаду (чи для когось новина, що прикордонники також воюють на сході і півночі??? ) І з нього питати більше чим він може??? Ти знайди тут серед ангелів і бетонів бажаючих на 20 к по горам і лісам прикордоння ходити. Це ангел заздрить зарплатам тиловиків . А сам же не піде!! Так якщо йдуть ті, хто не знаходить себе більше ніде, так як вони будуть працювати? Ангел любить казати про конкурс, відбір кращих, про конкуренцію. Куди?? На 20к з ризиком бути на фронті?? Купа вакансій!! Хто хоче?? Бетон? Муха? Ангел??
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 16 сер, 2024 23:49, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: П'ят 16 сер, 2024 23:24
detroytred написав:А з якою метою лізите з фантазіями про допуск і з порадою стосовно сусіда?
Вы сегодня как Вселенная ))) безграничны просто )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
|