Син Сталіна теж
Обидва сини були кадрові військові.
А так-то також були і броні, і відстрочки. І хтось потяги з Сибіру водив. І хтось в ППО Москви служив.
ХТОСЬ ловив «чорну кішку» в Москві.
Не треба жити в світі ілюзій.
|
|
![]() Бетон
Обидва сини були кадрові військові. А так-то також були і броні, і відстрочки. І хтось потяги з Сибіру водив. І хтось в ППО Москви служив. ХТОСЬ ловив «чорну кішку» в Москві. Не треба жити в світі ілюзій. Востаннє редагувалось Hotab в Нед 18 сер, 2024 11:50, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Прикордоннику, який застосував зброю проти цивільного за намагання перетнути кордон з Румунією, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права на заставу. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на заяву радниці з комунікацій ДБР Тетяну Сапьян. «На сьогодні ми маємо офіційно оголошену підозру в порушенні правил поводження зі зброєю, що призвело до смерті потерпілого. За такою статтею можна на 10 років позбутися волі. На даному етапі проводиться досудове розслідування і можу сказати, що обрано запобіжний захід додатково для правоохоронця. Це - утримання під вартою без права внесення застави», - поінформувала Сапьян. По таким случаям открывают производство с квалификацией ч. 3 ст. 365 КК України или ч. 1 ст. 115 КК України. Интересно служебную подготовку, инструктажи этому пограничнику проводили ваши клоны ? Или вопреки наставлениям пограничник вбил себе в голову примитивизм, что раз "предусмотрено задержание с применением стрельбы значит должны стрелять и не важно куда и в кого попадут". Будет осужден пограничник кто его знает. Но события развиваются именно в том направлении, которые я озвучивал. ![]() Мені цікаво, як справді було в оті часи? Що переважало: свідомість чи некорупційність системи примусу? Тобто те, що йшли всі, могло відбуватися не з причини свідомості, а з причини того, що воєнкоми і Ко просто змушували всіх без розбору... Бо так була відлаштована система. З.и. як типовий приклад, бабця радянська на прохідній --- поки їй пропуск не надасиш, то фіг кого пропустить... Будь ти хоч чиновник, син чиновника, з хабарем і т.д.
|
|