Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ти хоча би не розказуй про "рибні місця"! Інакше всі ломануться і розкуплять нахалбуди, тобі нічого не залишать. Краще тишком-нишком, економ грошики, живи на хлібі, опеньках і воді, і інвештуй, інвештуй, інвештуй в нахалбуди за кільцевою дорогою Києва!
Ти хоча би не розказуй про "рибні місця"! Інакше всі ломануться і розкуплять нахалбуди, тобі нічого не залишать. Краще тишком-нишком, економ грошики, живи на хлібі, опеньках і воді, і інвештуй, інвештуй, інвештуй в нахалбуди за кільцевою дорогою Києва!
Унуноктий написав:И что, есть шансы что этот дом построят?
Уну, вы где так долго пропадали?
Я перед войной купил дом, а Оранж и медовый как раз сдались. И желания инвестировать как-то не было. Так что я теперь сельский житель с электромобилем.
750долл. Не вижу я там дорожая. А на котловане сколько было, 550-600?
Тот кто брал на котловане явно в минусе
цікава пропозиція, дійсно, навар невеликий, біля $100, можливо або виїзжають і продають за скільки дадуть, але хоча би без збитків, крім того, це мансарда, можливо тому ціна відносно низька.
На поверхах (не цоколь, не мансарда), думаю, ціна $1200+- м2
Frant написав:Ти хоча би не розказуй про "рибні місця"! Інакше всі ломануться і розкуплять нахалбуди, тобі нічого не залишать. Краще тишком-нишком, економ грошики, живи на хлібі, опеньках і воді, і інвештуй, інвештуй, інвештуй в нахалбуди за кільцевою дорогою Києва!
Це просто капец. Флаймен, ти любиш жити в шафі чи в курятнику???
Так а отзывы о ЖК,даже в Гугле прочесть..Сколько там сейчас КВт света стоит??Если 2 года назад люди пишут он был по 5грн.Комерческий тариф так понимаю.Сейчас сколько?? Плюс зажопье конкретное...Не пойму восторг Долярчика...Чего там хорошего то?? Это и есть Гудериановский план окружения Киева кавалирками от Флая???
Эта картинка, на улице тургеневской в Киеве, будет следующим выпуском марок от укрпочты
19 июля в Киеве начали демонтаж исторического дома по ул. Конисского, 22, известного как "дом Евмения Зеленского" или "усадьба Зеленских". В Министерстве культуры и информационной политики Украины отреагировали на этот инцидент и заявили, что это разрушение является грубым нарушением градоохранного и градостроительного законодательства
Востаннє редагувалось Бетон в Пон 19 сер, 2024 12:20, всього редагувалось 1 раз.