|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 21 сер, 2024 02:20
akurt написав: rjkz написав:Замечательно. То есть, получить деньги со счета в Украине сразу в США или получить от покупателя деньги на счет в США невозможно и это преподносится как нормальное явление. 
Це ненормальне явище. Але ж воно і нормальне. Різночитання через часовий/річний/епохальний лаг і тому, що ви реально до війни швидше за все не робили такі транзакції як написали самі вище. Зрозуміло, що хочеться ЗАРАЗ (серпень 2024) - а багатьом і в період з лютого 2022 по серпень 2024 - швидко та легко переказати гроші саме так, як ви написали. Повірте, це не можна було зробити і до війни: були обмеження. Вони були менш сумні, ніж зараз: наприклад, можна було в ті мирні часи - скажімо 4-6 років тому - зробити SWIFT-переклаз з України в США на суму не більше 5 500 $ на місяць і ще з якоюсь божевільною комісією в 13 $ +0,5% від суми переказу. І те: щоб перевести ці 5 500 $ мало було заплатити (13 +27,5) $, але ще й надати документ про те, що ви переказуєте гроші дружині, синові, дочці. Ну як, розкрив я вам очі на те, як було ДО ВІЙНИ? Легко та просто? Приємно? Тому я на цьому форумі і писав ТОДІ і радив: навіщо витончуватися - чи не краще - як казав Воланд - у товаристві прекрасних жінок з вином і осетриною першої свіжості покататися в Закопане і робити переказ на будь-яку суму легко просто і приблизно за 6-7 хвилин ? Ось так. Можливо тоді зелений смайлик в кінці приберете?
Я и говорю, что банковские ограничения в Украине - ненормальны. До войны или во время войны - не о том разговор. Я понимаю, что во время ВП ограничение свобод граждан - вынужденная мера, прописанная в Конституции. Но ведь это как вы и написали было ДО войны тоже. Сейчас просто больше гайки закручивают. Причем, я не истерю, я просто констатирую факт. На квартиры я, можно сказать, махнул рукой. Или выстоят войну и будут проданы после войны или... Что тот юрист абсолютно точно сказал. Украинские институции пытаются дотянуться до тех, до кого они дотянуться абсолютно не в состоянии. И нормы, принимаемые в Украине не могут действовать на территории других стран. Я понимаю желание руководства страны чтобы быто так, но реальность от этого отличается. Невозможно требовать соблюдение не то, что распоряжений НБУ или ТЦК или ЖЭКА в Украине на территории, скажем США, но даже Конституции. На территории США действует Конституция США, а Конституция Украины исключительно на территории Украины. Еще один момент, с которым трудно поспорить - кнутом трудно вернуть людей в Украину. Насчет пряников - не знаю, но точно не кнутом.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8613 раз.
- Подякували: 5426 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Сер 21 сер, 2024 02:26
flysoulfly написав: akurt написав:Мова була про події до війни. Коли я в подробицях на цьому форумі описував цю схему - безпроблемного створення закордонного банківського (!) @запасного аеродрому@, то у відповідь на мої поради/ рекомендації горе-фахівці писали що це зайвий клопіт. Краще приклеювати пачки грошей на спину скотчем. Реально так писали. І ще радили ховати ті пачки - я не жартую - в труси.Ну так було. «фінансові поради»
Схема з трусами вже не працює?
Работает, наверное. Только с одним но - трусы через границу пропустят, а М18-60 - нет. И если вспомнить, что с меня начался этот...сра...диспут, то мои запросы такие - прозрачная продажа квартир в Украине и прозрачный прямой перевод денег со счета в украинском банке на счет в банке США. Мне любые лишние вопросы от IRS не нужны. Если это невозможно сделать таким образом, то мне оно не надо никаким другим.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8613 раз.
- Подякували: 5426 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Сер 21 сер, 2024 03:13
Ставити хрест на двох квартирах НЕ тільки не треба, а треба - це виключно у Вашій ситуації - якнайшвидше позбуватися тих "активів", які перетворилися на навіть не пасив, а тягар...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 21 сер, 2024 11:33, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3970 раз.
- Подякували: 1429 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Сер 21 сер, 2024 08:30
akurt написав:рахунка вказати український податковий номер -
Вибачаюсь. Так дійсно до війни не стикався не знаю, і податковий був не потрібний, може щас і запитують. Що робити, люди хотіли допомогти від душі, а їм 3 кола ухиляння від податків в спину))
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 259 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 сер, 2024 11:33
Ну а що вас так те турбує - ну питають - так скажіть. А майбутнього - як відомо - ніхто не знає...
-
akurt
-
-
- Подякував: 3970 раз.
- Подякували: 1429 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Сер 21 сер, 2024 11:36
Поговорив з кумом і все більше розумію його бажання поїхати з Німеччини. Місяць тому він в колег за п'ятничним пивом запитав "діліться схемами ухилення від сплати податків" А тепер прийшов лист запрошення в податкову.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 863 раз.
- Подякували: 629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 сер, 2024 11:43
Дюрі-бачі написав:Поговорив з кумом і все більше розумію його бажання поїхати з Німеччини. Місяць тому він в колег за п'ятничним пивом запитав "діліться схемами ухилення від сплати податків" А тепер прийшов лист запрошення в податкову.
З такими темами розмов йому взагалі з Європи треба тікати. Бо він такий, сидить за пивом з платниками податків, і питає: "а як порадите вас лохами виставити, щоб я за ваші податки отримував ніштяки від держави?". Ну, може десь в Грецію якусь хіба
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8222 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 21 сер, 2024 12:17
Faceless проблема не в тому. Ну сказали б "в наст так не прийнято. Ми не ухиляємось і тобі не радимо". А в тому, що навколо всі вороги і готові одразу здати в поліцію: колеги - за розмову в барі, сусіди - за те, що дитина плаче. Коли дізнаються про пристроєну "по блату" дочку в гімназію - то теж можуть донести кудись...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Сер 21 сер, 2024 12:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 863 раз.
- Подякували: 629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 сер, 2024 12:44
Дюрі-бачі написав:Faceless проблема не в тому. Ну сказали б "в наст так не прийнято. Ми не ухиляємось і тобі не радимо". А в тому, що навколо всі вороги і готові одразу здати в поліцію: колеги - за розмову в барі, сусіди - за те, що дитина плаче. Коли дізнаються про пристроєну "по блату" дочку в гімназію - то теж можуть донести кудись...
Тоесть вашего кума не устраивает что при совершении им преступления (неуплата налогов, подделывание прописки чтобы попасть в нужную школу, etc) окружащие не закрывают на это глаза, а пытаются предотвратить преступление, или хотя бы сделать так чтобы преступник был наказан? Ну тогда да, наверное в Европе/Америке ему и правда делать нечего - это только в странах третьего мира нормально что когда ты узнаешь что твой сосед кого-то убил или собирается убить, ты закрываешь на это глаза по принципу "ну не меня же, так что пофиг, пусть сами разбираются" )
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 21 сер, 2024 12:45
akurt написав:1. Ніяких проблем у використанні карт українських банків немає. Більше того: ви можете замовити прямо на сайті електронну картку - прив"язали її до свого смартфона та використовувати
Не знаю, чи у всіх українських банків, але є таке, що нові картрахунки, що відкриваються клієнтом онлайн, можуть(повинні?) мати обмеження поповнень: сумарно 400К грн. При перевищенні - рух коштів блокують ("мовчки"!). Треба тоді йти у відділення проходить нову веріфікацію (анкета, тощо)
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1866 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1