|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Сер 21 сер, 2024 20:14
moveton написав: ihorsic написав:По темі загону в валюту. Ви %% ставки на гривню в Приваті бачили? Я сьогодні глянув плюнув і купив синіх. От навіщо це країні???
А что там со ставками? Слишком большой процент? Чем меньше, тем монетаристами считается, что для экономики лучше. В некоторых европейских странах даже отрицательные бывали недавно.
У нас валюта не євро. А гривна і девальвується і підверджена інфляції. Чим класти гривневе депо під 10% на рік та щей мінус податок краще купити валюту і спати спокійно. На мою думку в країні я не один такий. Виходить гривня банкам не потрібна. Нарід піде в валюту і що тоді???
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 сер, 2024 20:17
ihorsic написав: moveton написав: ihorsic написав:По темі загону в валюту. Ви %% ставки на гривню в Приваті бачили? Я сьогодні глянув плюнув і купив синіх. От навіщо це країні???
А что там со ставками? Слишком большой процент? Чем меньше, тем монетаристами считается, что для экономики лучше. В некоторых европейских странах даже отрицательные бывали недавно.
У нас валюта не євро. А гривна і девальвується і підверджена інфляції. Чим класти гривневе депо під 10% на рік та щей мінус податок краще купити валюту і спати спокійно. На мою думку в країні я не один такий. Виходить гривня банкам не потрібна. Нарід піде в валюту і що тоді???
пишний тримає валютні овдп. За рік 4%
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 21 сер, 2024 20:44
ihorsic написав:А гривна і девальвується і підверджена інфляції. Чим класти гривневе депо під 10% на рік та щей мінус податок краще купити валюту і спати спокійно. На мою думку в країні я не один такий. Виходить гривня банкам не потрібна. Нарід піде в валюту і що тоді???
Отож! То тепер під 10% - ну і ще в інших банках є під +/-15%, але що толку при такому стрибку курсу за півроку? От в мене лежить під 16 і 18% - нехай середнє 17% - але це ж БРУТТО!! Тобто, при теперішньому курсі я виграю аж 1-1,5грн на доларі! А стрибне всього-навсього до 43 і вже буде депо йти в мінус🤦🏻 А якщо до 45? Тут справді ЦІНА міцного сну не вартує отих 1,5грн! Тому, тепер свою фінансову стратегію я озвучую наперед  >>> Майже всі гривнедепо по завершенні конвертую в долярчики! Тож, минулої осені було у відсотках скирда 5/95 (дол/гривнедепо) А цієї осені буду робити 95-90/5-10 (дол/гривнедепо) Тож всі >>> ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!© 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 272 раз.
- Подякували: 1001 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Чет 22 сер, 2024 09:40
sens написав: ihorsic написав:По темі загону в валюту. Ви %% ставки на гривню ... бачили? Я сьогодні глянув плюнув і купив синіх. От навіщо це країні?? гривня банкам не потрібна. Нарід піде в валюту і що тоді??
пишний тримає валютні овдп. За рік 4%
" ось на ті 4% і живе"... 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1868 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 сер, 2024 09:47
Пишний ж ПЕП? де можна почитати його декларації
-
greenozon
-
-
- Подякував: 559 раз.
- Подякували: 1739 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Чет 22 сер, 2024 09:48
Успіх написав:Тобто, при теперішньому курсі я виграю аж 1-1,5грн на доларі! А стрибне всього-навсього до 43 і вже буде депо йти в мінус🤦🏻 Тож всі >>> ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©
Хоча б "в нуль" виходьТЕ!
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1868 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 сер, 2024 09:48
Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, чи має сенс чекати падіння курса доллара, щоб прикупити пару тисяч? Є якась надія, що курс впаде найближчим часом? А то в останні пів року з цими ТЦК та очікуванням бронювання на роботі щось відстав від життя... Думав вже в тінь йти та гривню накопичувати, якщо вдома буду постійно сидіти. Але все добре закінчилось для мене на роботі
-
1986wot1986
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 сер, 2024 11:18
1986wot1986 написав:Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, чи має сенс чекати падіння курса доллара, щоб прикупити пару тисяч?
Всё зависит от сумм и в дальнейшем для чего нужны деньги. Валюта нужна в нашей стране на покупку движ. и недвиж. имущества. Для др. потребностей не плохо жить и с грн. на депозитах или ОВДП и жить на процентах.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 сер, 2024 11:46
1986wot1986 написав:Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, чи має сенс чекати падіння курса доллара, щоб прикупити пару тисяч? Є якась надія, що курс впаде найближчим часом? А то в останні пів року з цими ТЦК та очікуванням бронювання на роботі щось відстав від життя... Думав вже в тінь йти та гривню накопичувати, якщо вдома буду постійно сидіти. Але все добре закінчилось для мене на роботі
Ви ж дипломований танкіст, вам 38-м років, можна сказати в самом соку чоловік, навіщо так панічно боятися мобілізації??? По курсу, не треба нічого чекати, або купуйте ОВДП\грндепо, або купуйте долар, євро вже став досить дорогий, я би його скидував, а не купував би його зараз. По курсу, столиця працює 41.35 на 41.45, поки падаємо. На готівці оператори кажуть, що пропозиція валюти більше, попит слабкий, поки так...
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Чет 22 сер, 2024 12:18
Игорь Алексеевич написав: 1986wot1986 написав:Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, чи має сенс чекати падіння курса доллара, щоб прикупити пару тисяч?
Всё зависит от сумм и в дальнейшем для чего нужны деньги. Валюта нужна в нашей стране на покупку движ. и недвиж. имущества. Для др. потребностей не плохо жить и с грн. на депозитах или ОВДП и жить на процентах.
Не исключаю и покупку какой-то недвижимости. Но во время войны, да в прифронтовом городе Запорожье - такая себе афера что-то покупать. somilitark написав:Ви ж дипломований танкіст, вам 38-м років, можна сказати в самом соку чоловік, навіщо так панічно боятися мобілізації??? По курсу, не треба нічого чекати, або купуйте ОВДП\грндепо, або купуйте долар, євро вже став досить дорогий, я би його скидував, а не купував би його зараз. По курсу, столиця працює 41.35 на 41.45, поки падаємо. На готівці оператори кажуть, що пропозиція валюти більше, попит слабкий, поки так...
Добре, дякую!
-
1986wot1986
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-