fler, господи, як ви закумарили. то якийсь бред про закордонців, то якийсь бред з марафона, то якийсь бред про військових, то якийсь бред про розповсюдження.
Цікаво чому графік по Україні +7/-17, невже якусь аес роздовбали... може і не роздовбали, але щось там сталося. Може потрібно якийсь йод закупать? або знову про шашлики козирь розповість?
А чи не лишня була інформація від УКРЕНЕРГО про продаж(експорт) енергії закордон.
fler написав:Тобто відповіді на питання "Навіщо ви розповсюджуєте інфу про прильоти по нашим об'єктам?" у вас немає? Уточню тоді. Що ви хочете показати цими фото/відео? Який ви Д.Білан? Чекаю відповіді.
а о чём вы хотите читать на военной ветке, о розовых пони?
Дійсно, що ж ще обговорити на військовій гілці, як не прильоти по Україні? Казковий длбйб.
Wirująświatła написав:для тех у кого когнитивные нарушения, я беру инфу из открытых источников, это означает что враг может найти эту инфу где угодно.
Тобто розуміння того, навіщо ворог тиражує таку інфу через боти та колаборантів у вас відсутнє напрочуд? ЧТД. Казковий ... у квадраті.
Wirująświatła написав: и вишенка на торт. Если я что то размещаю, значит меня интересует мнение форумчан по этому вопросу.
Тиражувати контент, який допомагає ворогу, щоб дізнатися думку форумчан із цього питання Такі казковий ... у кубі. Сподіваюся, що мою думку ви почули. Не ображайтеся, то я ще м'яко висловилася.
значит меня интересует мнение форумчан по этому вопросу
Все-таки більше нема с ким обговорити? Все як я і казав? Так а навіщо погрожував, що підеш, якщо видалять?) Воно ж від цього не зʼявляться ті, «чию думку ти хотів почути» 😃 Ми всі тут
Тобто розуміння того, навіщо ворог тиражує таку інфу через боти та колаборантів у вас відсутнє напрочуд?
А оце все серйозно.. так, він не розуміє. Бо «психолог» понарошечний». У мене була дипломна робота по психології на тему «психотравмуючі фактори сучасного бою». Купа досліджень було вивчено і т.д
Тут і без досліджень зрозуміло, чому кожна сторона афішує в ЗМІ своі успіхи , і приховує поразки. Включно з засекречуванням втрат. Бо це «псмхотравиуючий фактор» для населення. Чому кацапські боти забігаючи в українські групи , поки їх не випиляли, перше що роблять, це публікують фото і відео трупів українських солдат? Бо це демотивує, це заганяє в депресію більшість людей. Депресія - це перший крок до зламу спротиву.
Що робить наш герой? Це саме. Чому? Ні , не навмисно. Він не ворог і не працює на ворога. Він просто слабкий розумом. Чому заборонені в Україні , або не рекомендовані низка каналів? Бо вони саме цим і займаються. Віталіку ніхто не заборонить їх читати. Але товкти його тут, коли він це розносить - не зайве.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 26 сер, 2024 22:43, всього редагувалось 1 раз.
Без ніяких докорів та іншого. Просто помітьте що за останні 7 днів у вас на 12 повідомлень більше від віталіана, а Ви раніше неодноразово акцентували на цьому увагу. Ви повернулися з океанів?))
А за місяць, рік? Як там справи?) Отож)) тут вам не зручно їх приводити)) Ви давно зайнялись маніпуляціями цифрами? Я все одно не буду намагатись вам сподобатись)) хоч ви і жалкуєте за мною тим, пару років тому)) Яка мета питання про мене особисто?
fler написав:Тобто відповіді на питання "Навіщо ви розповсюджуєте інфу про прильоти по нашим об'єктам?" у вас немає? Уточню тоді. Що ви хочете показати цими фото/відео? Який ви Д.Білан? Чекаю відповіді.
Психотип працює на знищення України.
Проблема в тому, що таких, як він, тут ще багато(((. Одному сьогодні вкотре пояснювали про ворожу мову, іншому - про лайняні відоси і т.д. Все марно. Рівень тупізни зашкалює. Начитаються кацапської іпсятини та несуть сюди свій переляк. Мислити, аналізувати причинно-наслідкові зв'язки навіть не намагаються (не здатні чи шо?). Ну як психолог може не розуміти, що викладення прильотів - це не лише про корегування ударів, а в першу чергу - це про психологічний тиск, вплив на свідомість умовних Бенефакторів, Успіхів, Шмідтів і т.п., які не дуже розбірливі щодо джерел інформації і ще менше вміють аналізувати прочитане, але галас піднімуть той, що треба ворогу?
Бетон написав:[ .................... без суда - с каждого утюга в ухылянтсве и причинах всех бед на фронте. Вспоминяют про обязанности без прав. Вас это не касается, вам это чуждо. Вам не грозит арест, например, квартиры. Не я сказал, что нельзя говорить с террористами, а власть
"Говорите и вы". Объяснение всех бед на фронте в ухилянстве я не слышал. Возможно, потому, что давно не смотрю марафон. Об "ухилянстве" я написал здесь - viewtopic.php?p=5760678#p5760678 - посмотрите в самом конце поста. Хотя, безусловно, ухилянство создаёт массу проблем и отрицательно сказывается на боеспособности армии.
Спасибо посмотрю. Что я могу говорить. Я только констатирую то, что они "накэрувалы", докэрувалыся. То они договорились по зерну. То выходит говорящая голова из ОП: "переговорів не буде" Тут оказывается, тихонько договорились по энергетике. О чём ещё они договаривались и будут
По зерну переговоры нужны были нам, но ещё больше "мировому сообществу". Дались нелегко и результаты были благодаря мировому давлению. Думаю, и на них, и на нас. По энергетике не знаю, откуда взялись эти разговоры. "говорящая голова из ОП: "переговорів не буде" - а что он должен говорить? Это официальная позиция. Думаю, это набивание цены.
Шановні форумчани, закликаю, повернутися до теми нашої гілки, а не переходити на особистості!
Особисто у мене, гордість та неймовірне захоплення нашими ЗСУ, зокрема військами ППО 🔥, яким лише за сьогодні вдалося зберегти безліч життів українців.
Всі Ваші повідомлення переглянула і дуже рада, що з Вами все добре.
_hunter написав: вы прочитали в кацапоканалах новости о подготовке, но "не заметили" заявление лаврова о переговорах? 🤔
Звідки такі вигадки? Про перемовини купа високопосадовців рф періодично волали, включаючи пу. Однак, у мене скептичне ставлення до переговорів з терористами.
Как вы себе представляете окончание войны? Парад ВСУ на Красной площади?
Особисто у мене, гордість та неймовірне захоплення нашими ЗСУ, зокрема військами ППО 🔥, яким лише за сьогодні вдалося зберегти безліч життів українців.
Мені лінь шукати цитати домашніх хомʼяків , на кшталт: «Є ті що воюють на фронті, а є всі інші» (с) hunter “Ненавижу всех вот этих по городу бродящих в форме.. Почему они не на фронте?» (не будемо уточнювати) «Тыловые крысы.. Мой знакомый машину поменял» (наша інформаційна телеграмна підтримка тут, працює на клавіатурі не згинаючи пальці!) Ну і багато інших… Дуже багато людей працює на перемогу не в першій траншеї. Але хомʼяки з дивану обмежені розумом , цього не розуміють.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 26 сер, 2024 23:49, всього редагувалось 1 раз.